eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
321 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
2.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻حتی اگه مثل سگ هم مریض شدی باید بیای رای بدی😐😳 | توصیه میکنم این کلیپو ببینین 💢@h11_t11 .
. 🔻 پیش بینی میشه با آغاز موج دوم رای‌دهندگان که از غروب راه افتاده میزان مشارکت در کشور به %۴۵ برسه .
. 🔻رفتیم تا ساعت ۲۴ زمان اخذ رای بازم تمدید شد. .
. 🔻 تا این لحظه تو اردکان بیش از ۳۵ هزار رای دادن که تقریبا %۶۱ درصد هست . میبد هم شنیدیم ۴۰هزار رو رد کرده. هنوز تا ساعت ۲۴ فرصت هست. تجربه های ادوار گذشته ما در اردکان اینو میگه که رای‌های شب ، معمولا به سبد جناح اصلاحات ریخته میشه. .
. 🔻🔴 از رؤسای جمهور گذشته کشورمان تاکنون فقط حسن روحانی پای صندوق رای رفته که با اون توئیتی که زده بود کاش نمیرفت 🔻خاتمی و احمدی‌نژاد همچنان غایب پ.ن: دست این نظام نمک نداره .
. 🔻یهو شنیدیم حرکت محمود احمدی‌نژاد به سمت یکی از شعب اخذ رای برای شرکت در انتخابات .
. 🔴 سید محمد خاتمی هم دقایقی پیش با حضور در یکی از شعب اخذ رای در انتخابات شرکت کرد. .
. 🔻 هنوز یکساعت مونده به پایان رای‌گیری ، احتمالا رای اردکان روی ۳۷ هزار بایسته با این حساب % ۶۳ درصد واجدین شرایط تو اردکان رای دادن. ‌ .
. 🔻طبق شنیده ها تا کنون در تهران %۲۵درصد واجدین شرایط رای دادن .
. 🔻 به آقای دکتر تبریک عرض می کنیم و براشون آرزوی موفقیت در این عرصه سخت خدمت از درگاه خداوند متعال مسئلت مینماییم. 💢@h11_t11 .
. 🔻 انتخاب مجدد اقای دکتر میرمحمدی بعنوان نماینده شهرستان که از دوستان قدیمی بنده هستند را بهشون تبریک عرض میکنم و برای ایشون هم آرزوی موفقیت دارم. 💢@h11_t11 .