eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻عرض اندام در گوشه کنار تهرون آیا تایید صلاحیت میشه؟ 💢@h11_t11 .
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻فریدون عباسی نماینده مجلس و مدیر ارشداجرایی مهندسی هسته ای: (توی بیت المال )سفته و خیلی رعایت میکنه، برای همین بعضیا نمیخوان مطرحش کنن و دیده بشه...!!! 💫 🇮🇷 @h11_t11 .
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🚨 نبویان نماینده مجلس: مجلس تصویب کرد شهید سلیمانی مجرم است. ⚠️ تاکید و تکرار میکنم اینها از برکات شهادت شهید رئیسی هست تا مجدد خیانتهای این قوم بدتر از مغول رو بازخوانی کنیم! 🚨اینها باید به برای محاکمه مراجعه کنن نــــه وزارت کشور برای 💢@h11_t11 .
. ♦️بهادری جهرمی: از لیست نهایی کاندیداها متعجب خواهید شد! امروز انصرافی‌ها «ردصلاحیت‌‌شدگان اطلاع یافته» به صف می‌شوند! در پی داود منظور و محمد رویانیان، امروز محمدمهدی زاهدی وزیر علوم در دولت احمدی‌نژاد و نماینده سابق مجلس هم از داوطلبی کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف داد. گفتنی اینکه، بهادری جهرمی از حقوق‌دانان اصولگرا و نزدیک به شورای نگهبان، بامداد امروز در یک اتاق کلاب‌هاوسی اعلام کرد امروز یکشنبه بسیاری از داوطلبان اعلام انصراف خواهند داد! او البته گفت از لیست نهایی کاندیداها وقتی منتشر شود هم متعجب خواهید شد. او اما از حاضران در اتاق درخواست کرد درباره علت و علل این موضوع از او سوال نپرسند! .
. 🔷 توئیت قاضی زاده هاشمی که نشان میدهد احتمالا تایید صلاحیت شده است. .
. 🔻براساس شنیده‌ها رحمانی فضلی ( وزیر کشور و چشم راست حسن روحانی) به عنوان رئیس ستاد علی لاریجانی انتخاب خواهد شد. .
. 🔻 به احتمال زیاد سید محمود نبویان به عنوان رئیس ستاد و رحیم نوعی‌اقدم به عنوان قائم مقام ستاد منصوب خواهند شد. ‌‌‌.
. 🔻کلی‌گویی لاریجانی در پاسخ به پیام‌های مردمی / پای در میان است؟ مصطفی وثوق خبرنگار حوزه فرهنگ: به شماره اعلام شده آقای لاریجانی پیام دادم با تاخیر مقبولی جواب دادن. ولی ببینید چقدر کلی و رو هوا خب مومن معلومه هر کی بیاد تغییر ایجاد می‌کنه ولی هنر اونه از الان بدونی چه کاره‌ای پ‌ن: ظاهرا این پاسخ از طریق ربات ارسال شده است! و جناب اقای لاریجانی مثل همیشه ملت رو سرکار گذاشتند . 💢@h11_t11 .
. 🔻واتس اپ در عرض ۳سال‌ونیم به کاربر رسید . اینستاگرام در عرض ۲سال‌ونیم تیک تاک در عرض ۹ ماه و حالا "همستر کامبت" فقط در عرض ۷۰ روز به کاربر رسیده.😳 💢@h11_t11 .
. 🔴 غیررسمی / تازه‌ترین جمع‌بندی شورای نگهبان تا این لحظه ۱) پزشکیان ۲)  پورمحمدی ۳)  جلیلی ۴) شریعتمداری ۵) قاضی زاده ۶)  قالیباف ۷)  نیکزاد ۸)  همتی ۹) زاکانی آراء لاریجانی ۶-۶ بوده و سرنوشت وی امروز مشخص می‌شود. .
. ❌️یاشار سلطانی و صبا آذرپیک شدند 🔻 یاشار سلطانی و صبا آذر پیک برای اجرای حکم قطعی قضایی با شکات خصوصی متعدد بازداشت شدند. .