eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
321 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. سلام و درود به اعضا و دوستان محترم کانال چند روزیست دچار عارضه جدی قلبی شدم و در بخشهای ccu بیمارستانهای ضیایی اردکان و افشار یزد بستری بودم. بهمین علت ، پستی در کانال بارگذاری نشده انشالله بتونم طی روزهای نزدیک آینده ، خدمتگزاری کنم. سپاس و عذرخواهی
هدایت شده از  هادرون
ملت شریف ایران! من امروز به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ که سال بعد اثرات تورمی آن مشخص خواهد شد رای ندادم. من به لایحه ای که در آن عدالت رعایت نشد، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود رای ندادم. امیرحسین ثابتی ۸ آبان ۱۴۰۳ 🆔️ @Haderoon  👈عضویت
. 🔻و اما این تنش ایران و اسراییل غاصب شروعی بود برای اسفندماه امسال و جنگ بزرگ هم چین آمریکا هم ناتو روسیه و هم ایران و یهود … 🔸حملات اسرائيل و ایران بهم تازه شروع شده فعلا در زمان بندی های متفاوت انجام میشه تا درگیری اصلی در بین اسفند امسال و فروردین ۱۴۰۴ رخ بده …. سالهای ۱۴۰۴ الی ۱۴۰۷ ، سالهای ملتهب جنگهای جهانی … .
. 🔻یه چیز بگم کیف کنید تمامی اطلاعات سایت های اتمی اسرائيل امروز لو رفت … وقتی که خدا❤️ بخواهد . .
. 🔻 تصویر سمت راست خانه شهید پدافند ارتش محمد مهدی شاهرخی 🔺 تصویر سمت چپ کاخ علی کریمی فوتبالیست . 🟤 سمت چپی از ایران مقابل پرتابه های دشمن دفاع کرد سمت راستی سعی میکرد توپ قلقلی رو تو محوطه جریمه ببرد تا میلیاردها تومن بجیب بزند . اما نکته کثیفش اینه همزمان صاحب سمت چپی ، شهید ارتش رو مسخره میکنه و از اسرائیل حمایت .
هدایت شده از خبردار 🚨
📌جمهوری اسلامی ایران به دولت پاکستان اعلام کرد: 🔹 ممکن است به زودی حملات پهپادی و موشکی و هوایی را به مقر اصلی تروریست ها در پاکستان انجام دهد. 🔹هم اکنون 2 فروند از پهپاد های شناسایی سپاه پاسداران از پایگاه شهید عربی پرواز کردند. 🔹بالگرد های هوانیروز ارتش و سپاه مجهز به موشک های قاصم نیز درحال گشت زنی در مرز ایران و پاکستان هستند، موشک قاصم قابل هدایت از راه دور است و برد ۱۰ کیلومتری دارد. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇 @khabardar_ir
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🟢 بزودی شهدا به حال شما غبطه خواهند خورد ........ 🔻بشارت عجیب و قابل تأمل حاج قاسم سلیمانی به روایت حاج مهدی سلحشور ✍روزهایی در پیش داریم که شهدا حسرت میخورن که ای کاش کنار مردم بودن... .
. 🔻اجرای فرمانی که میتوانست ارزش پول ملی کشور را برگرداند ▫️نزدیک به یک دهه است که هم چنان فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در شکستن آقایی دلار در داخل کشور روی زمین است. ▪️دلار بالا می‌رود و قشر مستضعف جامعه که سرمایه آنچنانی ندارند و درگیر امورات روزمره زندگی هستند در این چرخه گرانی دلار له می‌شوند. ‌.
. 🔻روغن حیوانی برای بدن مفید است؟ 📚 بریم تو حوزه تخصصی خود اینجانب که در کانال کمتر بهش پرداختم. ✍ مفیدترین روغنها روغن های حیوانی هستند. روغن های حیوانی از این جهت مفید هستند که حیوان با خوردن غذا و فرآیند خاص، خوراک اضافی را تبدیل به چربی می کند و در نتیجه خوراکی که یکبار تبدیل به چربی شده، در بدن ما رسوب نمی کند و به سوخت و ساز بدن نیزکمک می کند. بهترین روغن های حیوانی عبارتند از 👈 شحم گاو 👈 روغن زرد گاوی 👈 روغن دنبه گوسفند .
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥👆ظریف در حال ترساندن مردم از جنگ! / رهبر انقلاب: مراقب مرجفون باشید! 📣امام خامنه ای: 🔴 "این خیلی مهم است، بعضی‌ها: با خبری که می دهند، با تحلیلی که می کنند، با تفسیری که از وقایع می کنند؛ در مردم تردید ایجاد می کنند، ترس ایجاد می کنند! 🔺این از نظر خدای متعال مردود است، قرآن صریح است در این معنا، قرآن صریح در این معنا است: لَئِن لَم یَنتَهِ المُنافِقونَ وَ الَّذینَ فی‌ قُلوبِهِم مَرَضٌ وَ المُرجِفونَ فِی المَدینَة؛ 🔺«مرجفون» یعنی همین ها. «مرجفون» یعنی کسانی که در دل مردم اضطراب ایجاد می کنند، ترس ایجاد می کنند ⚠️اگر چنانچه این ها از این کارشان دست برندارند، خدای متعال به پیغمبر میفرماید: لَنُغریَنَّکَ بِهِم‌؛ تو را مأمور می کنیم که به سراغ این ها بروی و مجازاتشان کنی. 🔆 این‌قدر این مسئله امنیّت روانی مهم است." ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ .
. 🔻من اگه بودم‌ ‌‌‌‌، الان که با عنایت ویژه دولت توانا ، رجیستری آیفون که مهمترین مشکل ملت ما بود حل شده چندتا یا دلار آمریکایی میخریدم و منتظر میموندم که قیمتش بره بالا و سود کنم. بعدشم یه طومار فحش نثار جمهوری اسلامی و خیّرین میکردم که چرا پولشونو نمیدن به فقرا و بجاش میفرستن لبنان یا میرن باهاش کربلا و حج و.... چطوره؟ .