eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔻دکتر حامد شاکرنژاد، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد! 🔹وزیری که یک میلیارد خرج یک شب تفریح او در کیش می شود مجبور است برای حفظ موقعیت شغلی اش ، انتخاب مصلحتی کند. خانم وزیر، سوراخ دعا را فهمیده است کجاست. نه مسکن مهر نه مسکن ملی نه اصلا برنامه ای برای وضعیت افسار گسیخته قیمت مسکن و اجاره خانه. ...کمی شرم کنید! .
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻دزد وطن‌پرست یه نفر در تهران می‌رود دزدی داخل ساختمان ۳ طبقه که کاملا پر از پهباد انتحاری است. زنگ میزنه پلیس میگه من دزدم رفتم فلان ساختمان دزدی کاملا پر از قطعات پهباد است آدرس می‌دهد و میگوید درسته من دزدم ولی وظیفه دانستم گزارش کنم و سریع قطع میکند. اینها غنیمت های جنگی واسه ماست✌️ دزد باشرفی بود لااقل وطن پرست بود. 🚨قابل توجه نتانیابو و اون سگ زرد عامریکایی ما دزدامونم وطن پرستند. .
1.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ . 🔻✍یوسف را به جرم همین جمله ساده، آماج حمله کردند که انتشار جملات آن فحاشانِ بی‌حیا موجب شرمساری‌ست. نه چون دروغ گفته بود، بلکه چون پرده از واقعیتی برداشت که ترجیح می‌دهند دیده نشود. یوسف گفت اگر بعضی از خانم‌ها آزاد باشند، از اروپایی‌ها هم فراتر می‌روند. و واقعاً هم همین است، چون این‌جماعت حد یَقِف ندارند. و جالب است هیچ دولتمردی هنوز جرات گفتن چنین حرفهایی را ندارد به بهانه وفاق ملی و شاید چون ازجنس نر هستند لذت میبرند از برهنگی کسی چه میداند وگرنه این حجم از وادادگی آن هم درشیعه خانه امام زمان طبیعی نیست .
. 🔻 کرایهٔ وسایل نقلیه از مهران تا عتبات عالیات مهران تا کربلا 🔹اتوبوس: ۱۰ هزار دینار 🔹ون و مینی‌بوس: ۱۵ هزار دینار 🔹سواری: ۲۲ تا ۲۵ هزار دینار مهران تا نجف 🔹اتوبوس: ۱۲ هزار دینار 🔹ون و مینی‌بوس: ۱۵ هزار دینار 🔹سواری: ۲۵ هزار دینار مهران تا کاظمین 🔹اتوبوس: ۱۶ تا ۲۰ هزار دینار 🔹سواری: ۲۵ هزار دینار مهران تا سامرا 🔹اتوبوس: ۲۵ هزار دینار 🔹سواری: ۳۰ هزار دینار ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
. 🔻 رفتم فروشگاه *م . ا * تو اردکان که به ارزون فروشی معروف شده ( البته الان دیگه نیست) چای قوطی جهان بخرم دیدم قیمت زده ۵۸۵ هزارتومن ، نخریدم👇 یکساعت بعدش رفتم میبد همین چایی رو خریدم ۴۱۱ هزار تومن 😳 یعنی ۱۷۴ هزار تومن تفاوت قیمت در یک قلم جنس کاملا مثل هم .
. 🔻فعلا برنـج گفتن داره ارزون میشـ.ه .
. ❌ عملکرد نا امید کننده وزارت صمت دولت پزشکیان به روایت آمار ـ
. ♦️یواف گالانت، وزیر دفاع سابق اسرائیل : ایران در حال آماده سازی برای حمله پیش دستانه بزرگی علیه اسرائیل است. ما چاره ای جز حمله مجدد به ایران نداریم. .
. 🔻چندسال قبل مادر یکی از شهدا میگفت: فردی با صورت تقریباً پوشیده آخر هفته‌ها میامد و مزار شهدا را با گلاب میشست. بطور اتفاقی متوجه شدیم آن فرد یوسف تیموری ( بازیگر طنز تلویزیون) است. 🇮🇷 او از همه ما انقلابی‌تر است چرا که او در صنف سینماگرهای از خدا بیخبر ، آزادمرد مانده که آزادگی در آنجا جرم است... .
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎩 نقشه فرار لاک پشتهای بدجنسِ خونه‌ی ما 😊😄 .
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻 🗞اینستاگرام و تلگرام دشمن در کشور هستند که توسط سلبریتی ها و تعدادی از افراد مشخص و خودباخته غربی مدیریت و راهبری می‌شوند! 🗞مردم سوریه تحت تاثیر شایعات دشمن نه تنها با تروریست ها مقابله نکردند بلکه ورود و پیروزی تروریست ها را به خاک سوریه جشن گرفتند. 🗞اما بعد از گذشت مدتی کوتاه:👇 ♦️‏۱.جولان از سوریه جدا شد. ♦️۲.ذخایر طلای خزانه سوریه به غارت رفت. ♦️۳.ارتش قدرتمند سوریه کاملا نابود شد. ♦️۴.صنعت سوریه کلاً از بین رفت. ♦️۵.مافیای فساد و فحشا، دختران جوان و زیبای سوری را ربوده و به اروپا و آمریکا منتقل میکند. ♦️۶. استقلال سوریه از بین رفت. ♦️۷. سوریه محل جولان تروریست ها شد. ♦️۸. امنیت در سوریه به فنا رفت. ♦️۹.زیرساخت های سوریه را نابود کردند. ♦️۱۰.دانشمندانش را ترور کردند. تا👇 تحریمهایش را لغو کنند😳 🔥ملت شایعه‌پذیر و جاهل ، بازیچه دست دشمنش خواهد شد هر چند که رهبرش امام علی(علیه السلام) و فرمانده اش مالک اشتر باشد.!!! .
هدایت شده از  هادرون
اطلاعیه باورنکردنی اداره برق یزد: قطعی برق در یزد دو ساعته شد/ بحران جدید برای یزد ✍️اطلاعیه شرکت برق یزد مشترکین ««گرامی»» با توجه به افزایش بی‌سابقه دما، رشد کم‌سابقه مصرف برق و تشدید ناترازی در سطح کشور، به منظور حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده و بی‌برنامه، ناچار به افزایش مدت زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده تا اطلاع ثانوی شده‌ایم. بر این اساس، مدت زمان خاموشی‌ها به دو ساعت افزایش یافته است. اجرای این خاموشی‌های مدیریت‌شده، اقدامی ضروری برای پیشگیری از خاموشی‌های ناگهانی و طولانی‌مدت و تضمین تأمین عادلانه انرژی برای همه مشترکین است. شرکت توزیع نیروی برق ضمن قدردانی از همراهی و همکاری ارزشمند مشترکین، تأکید می‌کند این تصمیم صرفاً در راستای حفظ پایداری شبکه برق اتخاذ شده و به محض بهبود شرایط، هرگونه تغییر به اطلاع خواهد رسید. @haderoon