eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔥 دشمن در خانه 💢 فکر می‌کنید اینجا کجاست؟ ترکیه؟ 💢 نه. همین تهران خودمونه. این افراد هم عاشق انگلیسی شدن هستن. اما الان دیگه برای انگلیسی شدن نیازی نیست حتما مهاجرت کنن. 💢 انگلیس مدارسش رو آورده داخل ایران. اینها هم بچه‌هاشون رو ثبت نام می‌کنن تا دانش آموز مجازی انگلستان بشن؛ و با همون فکر و فرهنگ تربیت بشن و در نهایت هم مدرک انگلیسی بگیرن و آدم اونها بشن. 💢 مدیونی اگه فکر کنی آموزش و پرورش ما رگ غیرتش بالا زده که با اینها برخورد کنه! بلکه در یک دوره‌ای نشستن قانون نوشتن که مدارک امثال این مدارس در ایران مورد قبول هم هست! 💢 ولی وای به اون روزی که شما بخواید یک مدرسه تربیتی بر اساس الگوهای دینی و ایرانی و اسلامی تاسیس کنید. باید از هفت خوان رستم رد بشید. تازه اگر بتونید رد بشید و دوام بیارید. 💢 و این است وضعیت مملکت در باب تعلیم و تربیت ... .
. 🔻ای کسانی که ایمان آورده‌اید! با کافرانی که به شما نزدیکترند، پیکار کنید! (و دشمن دورتر، شما را از دشمنان نزدیک غافل نکند!) آنها باید در شما شدّت و خشونت (و قدرت) احساس کنند؛ و بدانید خداوند با پرهیزگاران است! (سوره‌ی توبه، ۱۲۳) ✍ فراگیرشدن گناه و همه‌گیرشدنِ لقمهٔ حرام باعث شده که کلام خداوند را باور نکنیم و از مواجهه با صهیونیست‌ها بترسیم و به‌جای کشتن جنود شیطان به مارمولک‌های بیابان‌های اطراف تل‌آویو حمله کنیم .
2.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻چرا آن‌قدر دست‌دست کردید که آمریکا برای حمایت از رژیم صهیونیستی ۲۵۰ هواپیمای نظامی و ترابری به علاوه چندین ناو جنگی به منطقه بیاورد؟! این پاسخ‌های نمایشی فقط به درد همایش‌های خاطره‌گویی می‌خورد! .
🔴 گروه فشار برای تغییر کابینه وارد گود شد/ تهدید پزشکیان توسط چهره‌های توییتری نزدیک به آذری‌جهرمی(امنیتی آلوده و ظریف(اَبَرجاسوس) 🔹در حالی که قرار است امروز (یکشنبه) لیست کابینه پیشنهادی پزشکیان به مجلس داده شود، برخی چهره‌های توییتری نزدیک به حلقه روحانی فشار به پزشکیان را تشدید کردند. 🔹حلقه روحانی که پیش از این موفق شده بود از طریق جوسازی توسط اکانت‌های وابسته به خود برخی از تصمیم‌های پزشکیان را تحت‌الشعاع قرار دهد، با این حال هنوز از چینش کابینه راضی نیست و به دنبال سهم‌خواهی بیشتر است. 🔹در همین راستا برخی از اکانت‌های نزدیک به آذری‌جهرمی و ظریف خبر از استعفای ظریف در واکنش به ترکیب نهایی وزرا داده‌اند. 🔹این اکانت‌ها با ادبیات تهدید آمیز خطاب به پزشکیان نوشته‌اند اگر خواسته‌های آنان مورد توجه قرار نگیرد هجمه‌ها را آغاز می‌کنند. 🔹بنابر شواهد موجود جنگ قدرت میان سه حلقه خاتمی، روحانی و سازندگی در چینش کابینه بالا گرفته است. .
. ♦️وزیر اطلاعات جلسه ی امروز ( یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳)که برای پاسخ به سوال کمیسیون امنیت ملی مجلس در رابطه با انتصابات عجیب و غریب( برعندازها و مفسدین و ...) ابتدای دولت چهاردهم ترتیب داده شده بود را پیچاند و به مجلس نیامد . تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل😊 .
. 🔻اَبَرجاسوس با انتشار نامه‌ای گلایه آمیز قهر کرد و استعفا داد. 👂دو روز پیش شنیده بودم تیم ظریف و جهرمی که در برخی انتصابات حرفشان پذیرفته نشده قرار است در رسانه به پزشکیان فشار بیاورند ولی باور نکردم. تصورم این بود که تیم وفادارتری هستند! اما امان از قدرت... ✍ مقصودی
کانال حامد طاهرالقلب
. 🔻اَبَرجاسوس با انتشار نامه‌ای گلایه آمیز قهر کرد و استعفا داد. 👂دو روز پیش شنیده بودم تیم ظریف و
. 🔻رفتار (با دست میزنه پس و با پا میکشه پیش) این مردکِ نفوذیِ آمریکایی، شما رو یاد کدام سیاستبازِ تاریخ انقلاب می اندازه ؟؟ .
. 🔻 ظاهرا تصمیم رئیس جمهور برای ظریف تا جایی محترم بود که تمام گزینه‌های کابینه، مورد وثوق آن شورای راهبریِ کذایی باشند. 🔹 البته ما یقین داریم که امثال ظریف چه بمانند چه بروند قصدشان ایجاد هزینه برای نظام و انقلاب است. .