eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
321 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 حجت الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه و رئیس سابق بنیاد شهید دار فانی را وداع گفت.
... ⚠️ دستگاه اطلاعاتی پاسخ دهد! خودش را روی دکتر فخری‌زاده می‌اندازد و ۴ گلوله می‌خورد. حالش وخیم است. و ایضا « » که دو گلوله خورده است. هردو اتاق عمل هستند. اصغری بِـرند محافظان است و چهره شناخته‌شده بین‌المللی. اما تروریستها ۱۲ نفر بودند! با یک ماشین انفجار و محافظان تنها ۴نفر! نام فخری‌زاده در تمام گزارش‌ها و اسناد بین‌المللی بود. این آخری‌ها صهیونیست‌ها نامش را در مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها هم می‌بردند. سیستم اطلاعاتی چه می‌کند؟ مگر محافظ سر صحنه چه می‌تواند بکند؟ وقتی بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور روزانه رصد داشته و با ۱۲ نفر مهاجم آمده‌اند. آن هم بدون ماشین ضدگلوله! محافظ راهی جز «تن» دادن به گلوله ندارد. ۱۲نفر تیم عملیاتی، یعنی ۵۰ نفر در قلب تهران این عملیات را پشتیبانی کردند! ترور در روز تعطیل بود. یعنی تیم ترور حتی برنامه دقیق غیر روتین سوژه را هم داشته است. جاگذاری خودردی انفجار و انتظار ۱۲ نفر مهاجم یعنی تسلط کامل بر سوژه. پاسخ را باید از دستگاه اطلاعاتی گرفت نه از محافظان جان برکف. 💢👉 @h11_t11 .
... 🔴 محسن کیانپور، صاحب نیسان تروریستی و یکی از عوامل ترور را شناسایی کنید. 🔹 عکس و مشخصات فوق مربوط به صاحب نیسان آبی رنگ انتحاری میباشد. 🔹 لطفا ضمن پخش این تصویر در سطح گسترده در گروه های اجتماعی هر گونه اخبار و اطلاعات از این فرد دارید در اسرع وقت با شماره های ۱۱۴ یا ۱۱۳ تماس بگیرید. 💢👉 @h11_t11 .