🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
وجود مبارک حضرت سیدالشهدا(عليه السلام) فرمود مردم وطنی دارند، این وطنِ خاکی است؛ اما آن وطن اصلی که وطن روح ماست نه وطن پیکر ما «لقاء الله» است. انسان از جایی که آمده باید به همانجا برگردد، وطن اصلی انسان جایی است که از آن جا آمده و این جا رهگذری است و مسافرخانه است و مَمرّ است نه مقرّ! اگر خدای سبحان فرمود: ﴿نَفَخْتُ فِیهِ مِن رُّوحِی﴾ و اگر روح انسان منسوب به ذات اقدس الهی است و اگر از طرف خدای سبحان آمده وطنش «لقاء الله» است؛ بازگشت به «لقاء الله» بازگشت به وطن اصلی است؛ لذا در خطبه های نورانی مکه این چنین فرمود: «مَنْ کَانَ بَاذِلًا فِینَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَی لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ...»یعنی کسی که خوب ادراک کند وطن او «لقاء الله» است و خود را توطین کند، یعنی به وطن برگرداند و اشتیاق به وطن را در خود احیا کند این باید #کربلایی_بشود! پس نهضت سالار شهیدان آن است که هر مسافری را به مقصد برساند هر کسی را به وطنش آشنا کند، وطن مألوف همه ما هم «لقاء الله» است.
📚 🔹@h_khoban_ir
هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماوا
🔉 #واحد | کجایی ای پناه مردم غزه؟!
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
♾ مشاهده و دریافت با کیفیتهای مختلف
🔰 شب شهادت امام سجاد (ع)
📆 چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
🕌 آستان مقدس حضرت فاطمه اُخریٰ (س)
🏴 هیأت ثاراللّٰه (ع) رشت
✨ #امام_زمان_عج #فلسطین
🇮🇷 صفحۀرسمیحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
عارف بالله آیت الله حق شناس ره
شیطان مسئول نمازشب در وسوسه کردن از همه قوی تر است. اما نسبت به مخلصین اسلحه اش کارگر نیست. مواظب آن شیطان باشید.
#نماز_شب
📚 🔹@h_khoban_ir
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوق احساسی😭🥀
⚫️ تصاویر احساسی و زیبا از حضور شهید هنیه در بخش فلسطین نمایشگاه سرزمین تمدنها
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸دلیل عقبماندگی ما آن است که اموال شبههناک مصرف میکنیم. و مال شبههناک، ایجاد تردید و #شبهه میکند!
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۸۲
📚 🔹@h_khoban_ir
⭕️محاصره ي مکّه و آتش زدن کعبه توسط سپاه يزيد
♦️پس از شهادت امام حسین علیه السلام، قیام هایی برای خونخواهی آن حضرت شکل گرفت که اولین آنها در مکه و مدینه بود.
🔹يزيد سپاهى به فرماندهى مسلم بن عقبه برای مقابله با معترضین فرستاد که ابتدا به مبارزه با مردم مدینه برخاسته و آنان را در سرزمين حره شکست دادند. آنان سه روز شهر مدينه را مباح اعلام كردند و به قتل و غارت و تجاوز پرداختند.
💠 سپس به مکه (حرم امن الهی) حمله کرده و بر بلندى هاى اطراف مكه، منجنيق ها و سنگ اندازهاى بزرگى نصب كرده و به وسيله آنها شهر را سنگ باران كردند. همچنین بسته هایى که با نفت آغشته بود را آتش زده به داخل شهر انداختند و به وسیله آن خانه کعبه را تخریب و به آتش کشیدند.
#تقویم_تاریخ
#۲۶محرم
#آتش_زدن_کعبه
⭕️ شهادت آیت الله شیخ "فضل الله نوری"
🔹حاج شیخ فضل اللَّه کجوری معروف به نوری در ۱۲۲۳ شمسی متولد شد. شیخ در اوایل مشروطیت از پیشگامان این نهضت بود و در جریان تدوین قانون اساسی پیشنهادهایی به مجلس داد. ذکر مذهب جعفری به عنوان مذهب رسمی کشور و اصل نظارت فقها بر قوانین مجلس شورای ملی از جمله این پیشنهادها بود.
🔻بعد از تغییرات در مشروطه و مشروط شدن قوانین به منافع غربی، شیخ مخالفت خود را از مشروطه غیرمشروعه اعلام کرد و به تمام بلاد و ولایات تلگراف زد و مشروطه را حرام دانست. سرانجام جناح مقابل در یک دادگاه به ظاهر ملی او را محکوم به اعدام کردند.
🔸سرانجام شیخ فضل اللَّه نوری را که خود از بنیانگذاران نهضت مشروطه در ایران بود، در ۱۱ مرداد ۱۲۸۸ شمسی برابر با سیزدهم رجب ۱۳۲۷ ق، مصادف با سالروز ولادت امام علی(علیه السلام) به چوبه دار کشیده و در میدان توپخانه تهران به شهادت رساندند.
♦️پیکر شیخ در ابتدا پس از اهانت های فراوانی که به آن روا داشتند، توسط دوستان در محل امنی در تهران مدفون شد، اما پس از گذشت ۱۸ ماه، جنازه شیخ را به طور مخفیانه و در حالی که هنوز سالم و تازه بود به قم منتقل کردند و در یکی از حجره های شمالی صحن حرم مطهر حضرت معصومه(سلام الله علیها) به خاک سپردند.
#تقویم_تاریخ
#۱۱مرداد
#شیخ_فضلالله_نوری
کنترل چشم
ایت الله میرزا رحیم ارباب فرموده بود:
برادرم با همسرش چهل سال منزل ما زندگی می کردند در این چهل سال یک بار هم همسر برادرم را ندیدم.
📚 🔹@h_khoban_ir
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله فاطمی نیا ره
▫️اگر شب بلند شدید ولی رمق برای خواندن نمازشب نداشتید این عمل را انجام دهید...
#نماز_شب
📚 🔹@h_khoban_ir
سیلی به صورت مجتهدی زده شد
آیت الله محمد تقی بافقی از علما و مجتهدین قم بود. ایشان در حمام مشاهده کردند که #سرهنگی ریشش را می تراشد، فرمودند :((آقا ریشتان را نتراشید، #حرام است)) سرهنگ (زمان طاغوت) خشمگین شد یک کشیده زد توی صورت این عالم ربانی.
حاج شیخ بدون تامل طرف دیگر صورت را آورد و گفت:یک#سیلی هم این طرف صورتم بزن ولی دیگر ریشت را نتراشید.
سرهنگ از اخلاق و استقامت ایشان متعجب شده و از #دلاک سوال کرد این شخص کیست؟
دلاک گفت:او ایت الله بافقی است.
سرهنگ از ایشان عذر خواهی کرد.
وتا آخر عمر ریش نتراشید و از مریدان مرحوم بافقی گردید.
#ایت_الله_محمد_تقی_بافقی
📚 🔹@h_khoban_ir