زبان، وسیله گناه
آیت الله جوادی آملی می فرمود:
روزی مرحوم خمینی(ره) در درس اخلاقشان درمسجد اعظم فرمودند:
روزقیامت بعضی افراد زبانشان آنقدر دراز می شود که اهل محشر ازروی زبان آنها راه می روند.اینها همان کسانی هستند که در دنیا با زبانشان آبروی مردم را می بردند.
آیتالله جوادی آملی حفظهالله
📚 🔹@h_khoban_ir
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجتهد نامداری که بخاطر انقلاب تغییر چهره میداد!
📚 🔹@h_khoban_ir
💠#مجاهدت_و_استقامت_در_سلوک💠
🔻رسیدن به خدا #مجاهدت جدی می طلبد و بدون مجاهدت جدی ، سیر در مسیر لقاء الله امکان پذیر نخواهد بود ، لذا باید حق جهاد و تقوای الهی را به جا آورد تا بتوان سیر کرد ... ﴿جاهِدُوا فِی اَللّهِ حَقَّ جِهادِهِ﴾ [1] در راه خدا جهاد کنید ، و حقّ جهادش را ادا نمایید !
🔻و الّا اگر مجاهده وجود نداشته باشد راه به روی انسان باز نمی شود و لو این که هزاران بار به درگاه الهی تمنی کند و تا قیامت هم اسرار کند تا مجاهده نکند اثری نخواهد داشت!
🔻باید به جد کوشید نه این که سلوک و امور مربوط به آن در حاشیه زندگی مان قرار داشته باشد و گاهی تلاش کنیم و گاهی رها کنیم !
🔻از مزرعه ای این چنینی که گاهی به او آب می دهند و گاهی بدون آب رهایش می کنند ، هیچ محصولی حاصل نخواهد شد . #سالک نیز با اعمال صالحه و التزام به دستور العمل های تجویز شده و مداومت بر آنها باید مداوم بر خود مثل باران ببارد تا مزرعه وجودش به ثمر بنشیند .
من قطره ی نهان شده در ابرم و تو بحر
ای ابــر، همـتـی کـه به دریـا چکـانیم [2]
#طریق_السلوک
#خادم_الاسلام ────────────────────
[1] (سوره حج، آیه 78)
[2]سید صدرالدین محلاتی شیرازی
📚 🔹@h_khoban_ir
💠استاد انصاریان
◽️تحصیل عاشقانه و هنرمندانه و با بنيان علمى باید فقط برای خدا باشد نه چیز دیگری، تا تبدیل به عالِمِ مقبول و ارزشی از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) شویم.
📚 🔹@h_khoban_ir
✅شیخ محمد باقر اصطهباناتی
شیخ غلامرضا یزدی برای زیارت قبر وی از پیاده از یزد به شیراز رفت!
🕍 شیراز ، حافظیه ، باغ غزل
📚 🔹@h_khoban_ir
617.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣ #عــند_ربـهم_یــرزقون
بوی عطر عجیبی داشت!
نام عطر رو که میپرسیدم جواب سر بالا میداد شهlید که شد توی وصیت نامه اش نوشته بود: به خدا قسم هیچ وقت به خودم عطر نزدم هر وقت خواستم معطر بشوم از ته دل می گفتم:
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
🌹شهید حسینعلی اکبری
📚 🔹@h_khoban_ir
✍ آیتالله بهجت(ره):
بهحسب ظاهر بندۀ مطیع، پشتیبانش(خداوند متعال)، مثل کوه، محکم و استوار و منبع همه خیرات است و بنده عاصی پشتیبانش(شیطان)، محتاجتر از او و دشمن دانایی است که از دوست نادان، بدتر است و صلاحدیدش تمام به زیان اوست.
📚در محضر بهجت، ج۱، ص١٣
💠
📚 🔹@h_khoban_ir
🌷 علامه سید محمدتقی #موسوی اصفهانی (مؤلف کتاب شریف #مکیال_المکارم) :
✅ بدان که غربت دو معنی دارد :
1⃣ دوری از خاندان و وطن و شهر.
2⃣ کمیِ یاوران.
و #امام_زمان به هر دو معنی غریب است.
🌕 پس ای بندگان خدا یاری اش کنید؛ ای بندگان خدا کمکش کنید...
📚 کتاب مکیال المکارم ج۱ ص۱۷۹
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅
📚 🔹@h_khoban_ir