هدایت شده از حسین شمسیان
جهالت یا...!؟
✍دیروز آقای رئیس جمهور پس از مدتی سکوت در اوج التهابات ارزی(و شاید بعد از بازگشت از سفر تفریحی توچال) کوشید مثلا راهبردی برای وضع موجود ارائه کند و اینطور نشان دهد که دولت خودش را برای شرایط سخت آماده کرده است!
این امر در جای خود خوب و خوشحال کننده است.
اما میدانیم که پایه هر راه حلی ، فهم عمبق موضوع و صداقت است.
حالا این دو بخش از آن سخنرانی را
مرور کنید:
1⃣روحانی دیروز گفته باید تلاش کنیم تورم همچنان تک رقمی بماند!
در نظر بگیرید سال 92دولت روحانی با دلار حدود 3400 تومانی آغاز شد و ادعا می شد تورم 34درصد است ، اکنون دلار بیش از دو نیم برابر شده و تاثیر آن را بر روی همه کالاها می بینیم،اما تورم نه درصد است!!
اینکه روحانی هنوز حاضر نیست از این دروغ بزرگ دست بردارد،امید به کشف راه برون رفت از معضلات اقتصادی از سوی این دولت را از بین نمی برد؟
2⃣رئیس جمهور به جای درک عمیق موضوع و تغییر ریل اقتصادی دولت می گوید کارمندان یک ساعت بیشتر کار کنند و دستگاه های مختلف هم در مصرف آب و برق صرفه جویی کنند!!! آیا وضعیت اقتصادی کنونی به این علت هاست یا وجود افرادی مثل نوبخت ،نهاوندیان ،نیلی و ...تفکر غربگرا و واداده کنار را به اینجا رسانده است!؟
واقعا نگاهی در این حد سطحی (حتی با نیت القاء آرامش به جامعه) و ادامه همان روند ناصواب پیشین، کوچک ترین بارقه ای از امید به دولت را ایجاد می کند؟
خدا کند این مدل حرف زدن ها، بخاطر جهالت باشد نه چیزی دیگر، هرچند نتیجه حاصل از هر دو یکی است.
https://eitaa.com/h_shamsian
https://sapp.ir/shamsian
https://iGap.net/H_shamsian
https://instagram.com//H_shamsian
@H_shamsian
هدایت شده از جنبش مقسطین
🔶🔸خبرنگار بیبیسی فارسی:
اشتباه ترین تصور ایرانی ها این است که تصور می کنند پول لبنان را می دهند‼️
@Moghsetin_ir
💢هند برای کاهش «شدید» یا حتی «توقف» واردات نفت از ایران آماده میشود
وزارت نفت هند از پالایشگاهها و تولیدکنندگان محصولات نفتی خود خواسته است تا از ماه نوامبر امسال برای کاهش «شدید و حتی تا حد صفر» واردات نفت ایران آماده باشند. این اولین نشانه از فشارهای ایالات متحده بر دومین مشتری نفتی ایران است.
بیشتر بخوانید:
👉 bit.ly/2yQHAMQ
@euronewspe
@Hasanabbasi_students
🔴غائله ساختگي انتقال آب به كويت
🔻(گزارشی درباره وضعیت آب آبادان و خرمشهر)
🔻اين روزها آب مردم آبادان و خرمشهر شور شده و تنها تدبير دولت رايگانكردن آب براي مردم و توزيع آب بستهبنديشده در اين مناطق است. شوري آب به حدي رسيده كه پتروشيمي خوزستان هم تعطيل شده و تصاويري از جنوب در فضاي مجازي منتشر ميشود كه مردم مدعي هستند آب كارون به بصره و كويت منتقل ميشود. مردمي كه از اين انتقال آب خشمگين هستند، با شكستن خط لوله انتقال آب براي احشام خود از اين لوله آب برداشت ميكنند! اما نه تنها مسئولان وزارت نيرو تأكيد ميكنند كه هيچ آبي از ايران به كشورهاي عربي همسايه منتقل نميشود، بلكه حميدرضا خدابخشي رئيس انجمن آب و فاضلاب ميگويد: لولههايي كه توسط مردم دچار آسيب ميشود، خطوط لوله طرح غدير هستند كه تأمينكننده آب شرب مردم خرمشهر و آبادان است.
🔴تصويري از يك خبر در رسانههاي سال ۸۲، براي مردم آبادان و خرمشهر دردسرساز شده است. مردمي كه با استناد به اين خبر، تصور ميكنند آب كارون به بصره يا كويت منتقل ميشود، لولههاي آبي كه در مسير خود ميبينند، ميشكنند تا حقشان را از مردم كشورهاي عربي بگيرند. آنها پس از تخريب لولهها اين پيروزي را جشن ميگيرند. اما اين اقدام آنها دليل ايجاد افت فشار در لولههاي انتقال آب طرح غدير و دلايل ديگر، براي مردم پاييندست مشكل ايجاد كرده است.
🚩روزنامه شرق - دوشنبه ۴تیرماه ۱۳۹۷
👉 sharghdaily.ir/fa/main/detail/190036
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
27.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرفهای منافقین داخلی را از زبان این دانشجوی #اصلاح_طلب بشنوید که در بهمن ۱۳۹۶ به آلمان گریخت و به #منافقین پناهنده شد.
#فرزام_معینی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
♦️اعضای شرکت کننده در همایش سازمان منافقین - پاریس
1- رودی جولیانی –شهردار پیشین نیویورک
2- نیوت گینگریچ رئیس پیشین کنگره آمریکا
3- سناتور جوزف لیبرمن
4- ژنرال جیمز جونز – مشاور امنیت ملی اوباما و رئیس پیشین ناتو
5- ادوارد رندل – رئیس پیشین حزب دموکرات
6- تام ریج – وزیر پیشین امنیت ملی
7- بیل ریچاردسون – وزیر پیشین انرژی در دولت آمریکا و نماینده سابق این کشور در سازمان ملل
8- ارتشبد کیسی – فرمانده نیروهای ائتلاف در عراق و رئیس ستاد ارتش آمریکا
9- لیندا چاوز- دستیار پیشین رئیس جمهور
10- فرانسیس تاونزند – مشاور پیشین رئیس جمهور آمریکا
11- لوییس فری – اداره تحقیقات فدرال
12- ژنرال جیمز کانوی- فرمانده پیشین تفنگداران آمریکا
13- ژنرال دیوید دپتولا – فرمانده اطلاعات نیروهای هوایی آمریکا
14- ژنرال چاک والد – جانشین فرماندهی نیروهای آمریکا در اروپا
15- سفیر رابرت جوزف
16- سفیر کنت بلکول
17- سفیر مارک گینزبرگ
18- سفیر لینکلن بلومفیلد
19- سفیر میچل ریس
20- سناتور رابرت توریسلی
21- پانریک کندی
22- گلن کارل – معاوئن پیشین اطلاعات امریکا
23- جان سانو – اطلاعات مرکزی
24- یوجین سولیوان – قاضی
25- ریموند تنتر – عضو شورای امنیت ملی کاخ سفید
26- بروس مک کولم
27- ژنرال دیوید فیلیپس
28- سرهنگ توماس کندول
29- سرهنگ لئو مک کلاسکی
30- سرهنگ وسلی مارتین
31- گری مورش
32- ایوان ساشاشیهان
#BanTerrorOrg
#هزارجلادهزاراشرف
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
🖋 یادداشت "راهبرد": "روحانی را کنار بگذاریم؟"
👈 محمدجواد روح
✍ اواسط آذرماه گذشته بود که در یادداشتی با عنوان "عبور از روحانی، همان عبور از خاتمی است؟"؛ گزاره عبور اصلاحطلبان از روحانی را مطرح کردم و با واکنش عمدتا منفی فعالان سیاسی و تحلیلگران اصلاحطلب مواجه شدم.
✍ با این حال، همان زمان بزرگانی چون ابراهیم اصغرزاده، دکتر محمدجواد کاشی و بعدها دکتر عبدالله رمضان زاده این ایده را مورد تایید و توجه قرار دادند.
✍ در مقابل، نقل قول هایی از آقای خاتمی در نقد این ایده مطرح شد و بزرگانی چون دکتر حمیدرضا جلاییپور و دکتر صادق زیباکلام با انتشار یادداشتهایی، این ایده را نقد کردند.
✍ همانطور که در آن یادداشت آمده بود؛ هدف از طرح ایده "عبور از روحانی" تلاش برای حراست و حفاظت از راهبرد اصلاحی بود (برخلاف ایده "عبور از خاتمی" که در وجه استراتژیک خود در ابتدای دهه ۸۰، در تلاش از عبور از راهبرد اصلاحی و پیشنهاد کردن راهبردهای بدیل در دوران حاکمیت نئوکانها در آمریکا بود).
✍ برای بررسی اینکه ایده "عبور از روحانی" درست بود یا خیر؛ احتیاج به گذشت زمان زیادی نبود. اعتراضات دی ماه و در ادامه، شرایطی که کشور در ماههای اخیر با آن مواجه شده؛ عملا ایده "عبور از روحانی" را نه در مقام یک پیشنهاد، که بعنوان یک واقعیت در عرصه سیاسی امروز ایران نشان میدهد.
✍ مصاحبه دکتر سیدحسین موسویان با روزنامه "همشهری" و سخنرانی دکتر علی شکوری راد در همایش خانه احزاب، (که لینک هر دو در کانال آمده)؛ نمونههای بارزی از دو رویکرد "عبور از روحانی" است که از دو زاویه مخالف مطرح شده است.
✍ دکتر سیدحسین موسویان بعنوان یک چهره امنیتی- دیپلماتیک بسیار نزدیک به روحانی، پیشنهاد کرده برای ایجاد انسجام در نظام سیاسی گزاره استعفای روحانی و انتخابات زودهنگام مدنظر قرار گیرد.
✍ آقای دکتر علی شکوری راد هم در مقام دبیرکل بزرگترین حزب اصلاحطلب اعتراف می کند در شرایط کنونی کشور، روحانی جایگاه و ظرفیتی برای مقابله با بحران ندارد و حداکثر، میتواند با مقام رهبری طرح مساله کند.
✍ شکوری راد از موضع یک اصلاحطلب، عملا در سخنرانی خود پیشنهاد عبور از روحانی و برکشیدن میرحسین موسوی را مطرح کرده است.
✍ به عبارت دیگر، چه در قرائت امنیتی از شرایط بحرانی کنونی کشور و چه در قرائت اصلاحطلبانه، گزینه "بقا در روحانی" جایی ندارد و تغییری سریع و رادیکال (حداقل در سطح تاکتیکی و "بازیگران") ضروری مینماید.
✍ شخصا فکر می کنم اگر تصمیمی جدی برای حل اختلافات با آمریکا وجود نداشته باشد؛ این گزارههای پیشنهادی هم مسالهای را حل نمیکند و صرفا به تطویل و تعمیق بحران کمک میکند.
✍ در واقع، هر ایدهای در شرایطی که جامعه به سرعت در مسیر رادیکالیزم (و بروز آن چه در قالب انفعال و چه در قالب اعتراض) قرار میگیرد؛ اگر در زمان مناسب اجرا نشود، اجرای دیرهنگام آن، غیرموثر و غیرمفید خواهد بود.
✍ ایده "عبور از روحانی" هم تا قبل از اعتراضات دی ماه و برافتادن پردههای حجب و حیا میان اصلاحطلبان و بدنه اجتماعی، میتوانست برای دو طرف حاصلی در بر داشته باشد و اصلاحطلبان با اعلام جدایی از روحانی، خود را بعنوان گزینهای بدیل برای روز مبادا (که تقریبا همین روزهاست)؛ محفوظ نگاه دارند.
✍ اما در شرایط کنونی و با تعمیق بحران، اصلاحطلبان هم تقریبا موقعیتی مشابه روحانی در نزد جامعه دارند؛ چنان که موضع گیریها و سخنرانیهای آقای خاتمی و حتی اصلاحطلبان پیشتاز با واکنشهای اجتماعی مشابهی مواجه میشود.
✍ در شرایط کنونی، اتفاقا کنار رفتن روحانی و برآمدن گزارههای دیگر (اعم از نظامی و مدنی) جز القای ازهم پاشیدگی ساخت سیاسی و اقبال جامعه به گزارههای دیگر، حاصلی در بر نخواهد داشت.
✍ گزارههایی که امروز جامعه (و نیز طرف خارجی) پیشروی خود میبیند؛ نه اصلاحطلبان (و حتی راهبرد اصلاحی) که نیروهای اپوزیسیون قدیمی است که حداقل از اصلاحطلبان، چشمانداز
مشخصتری (هرچند با هزینه بالا) را پیش روی مینهند.
✍ در این شرایط، بقای روحانی در کنار یک بسته پیشنهادی و اجرایی مشخص از سوی اصلاحطلبان (فارغ از تعارفات ایدئولوژیک و تاریخی) شاید تنها امکان برای عبور کم هزینه از بحران پیش روست.
🔅 درباره این بسته پیشنهادی، بهزودی خواهم نوشت....
@javadrooh
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🖋 یادداشت "راهبرد": "روحانی را کنار بگذاریم؟" 👈 محمدجواد روح ✍ اواسط آذرماه گذشته بود که در
✍ اندیشهجویان:
🔻پروژه فرار از روحانی
اصلاحطلبان برای این که پاسخگوی وضع موجود نباشند پروژه فرار از روحانی را کلید زدهاند. این اول راه تقابل اصلاحطلبان با اعتدالیون است.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 انقلاب، ریشهدار و آیندهدار است به شرط «صبر» و «تقوا»
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع):
🔹️«صبر» و «تقوا» موجب میشود دشمنان عنود با همهی کیدی که آماده کردهاند، در برابر شما هیچ غلطی نتوانند بکنند.
🔹️این برای همهی ملت است بهخصوص برای مسئولان و مدیران جامعهی اسلامی.
#صبر یعنی در میدان باقی ماندن، از میدان بیرون نرفتن؛ یعنی چشم به هدفهای دور دوختن.
🔹️اگر شما ایستادید، نسلهای آینده به قله دست خواهند یافت؛ آنها به قله میرسند اما ایستادگی و افتخار مال شماست. انقلاب، ریشهدار و آیندهدار است به شرط «صبر» و «تقوا».
🔺️اگر آن صبر و این #تقوا را شما #جوانان_عزیز و #مسئولان نظام و آحاد# مردم به کار ببندند، دشمن هیچ آزاری نمیتواند به شما برساند. ۹۷/۴/۹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اگر ایران مقتدر نبود، یک دهم تلاش امروز دشمن کافی بود تا نظام محبوب را از ملت بگیرد
🔻رهبر انقلاب در دانشگاه امام حسین علیهالسلام:
🔹️معنی «اقتدار ملی» این نیست که پولهای کشور را به کشوری دیگر بدهید و اسلحه بخرید؛ این حماقت است. #اقتدار_ملی این نیست که کشوری از آن سر دنیا بیاید و برای حمایت از کشوری پایگاه بزند و خون ملتی را بمکد تا اقتدار خاندانی را حفظ کند. این اقتدار نیست، این ذلت است؛ اقتدار از #دل_ملت میجوشد.
🔹️بزرگترین دلیل برای اقتدار ملت ایران این است که ملت ایران پیش رفت و آمریکا نتوانست هیچ غلطی بکند.
🔺️اگر ملت، مقتدر و قوی نبود یکدهم این تلاش دشمن کافی بود تا این نظام محبوب را از ملت بگیرد. ۹۷/۴/۹