هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
📸 yon.ir/wOSDG
✅ برای حلالزادگی و خانواده، برنامه و طرحریزی خاصی نداریم!
🔸امروزه برای هر چیزی برنامهریزی وجود داره مثلا مرکز آمار وظیفهی برنامهریزی برای آمارگیریِ محاسبات ملی در حوزههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، جمعیت و... داره اما چرا مرکز آمار جمهوری اسلامی ایران، هیچ برآوردی از وضعیت مسائل #حلال و #حرام در جامعه و در سطح بینالمللی نداره؟!
🔸چرا دولتها برنامهریزیهای مختلفی برای مسائل مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و دفاعی، نظامی و... دارند ولی برای موضوع حیاتیِ #حلال_زادگی و طرحریزی برای خانواده، هیچ برنامهی خاصی ارائه نکردهاند؟!
🔸دولتمردان بارها با سران کشورهای خارجی جلسات متعدد داشته و دارند، اما محتوای هیچیک از آنها برنامهریزی و #طرح_ریزی_برای_خانواده نبوده و نیست، حتی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز یک طرحریزی مدوّن برای #خانواده ارائه نکرده است و سطح خودش را در حدّ موضوعاتی جزئی نظیر حضور دختران و زنان در ورزشگاهها تنزّل داده است، مشکل هم صرفاً برای این دولت نیست بلکه به طور کلی، هیچ دولتی از ابتدای انقلاب اسلامی تا به حال، برای خانواده، برنامهریزی خاصی نداشته است!! آیا وقت آن نرسیده که از وضعیت #فروپاشی_خانواده در غرب درس بگیریم؟!
🔸یکی دیگر از #مطالبات جنبش مردمی حلالزادهها برنامهریزی و طرحریزی برای خانواده، توسط مسؤولینِ ذیربط از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی، دولتها و... است؛ #حق_خانواده داشتن، یک حق طبیعی برای هر ایرانی است، لذا حداقلِ مطالبهی این جنبش، تشکیل وزارتخانهای به نام #وزارت_خانواده به عنوان مهمترین رکن رکین جامعه است.
📌 یکم آبان، #روز آمار و برنامهریزی
#مطالبات
#وزارت_خانواده
#طرح_ریزی_برای_خانواده
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
♨️حالا مهمانی تمام شده
✅ یکی از مهمترین راهها برای انتشار اربعین به داخل مرزهای جغرافیای کشورمان، ثبت دیدهها و شنیدهها از شکوه این حادثهی فرازمینیست. روایتهای خود را بنویسید و برای ما ارسال کنید.
🔸سفرنامهی شنیدنی علی علیزاده را در چند شماره ملاحظه نمایید:
4️⃣ بخش چهارم
🔹از همان بعدازظهر اربعین البته شروع میکنند. موکبها و چادرها را باز میکنند و پشت وانتها و کامیونها میگذارند و میبرند. عصر نشده، کربلا شکلش عوض میشود. انگار شهری دیگر شده.
اما باید طریق اصلی را ببینی تا باور کنی مهمانی تمام شده. باید با ماشین از کربلا به نجف بروی روز بعد از اربعین تا باور کنی شهری که به عرض سی چهل متر و به طول هشتاد کیلومتر ساخته شده بود دیگر وجود ندارد و جایش برهوتی خشک است. و باید بمانی چند روزی بعد از اربعین تا ببینی عراق کشوری دیگر میشود و عراقیها هم مردمی دیگر. حالا هر جرعه آبی قیمت دارد و هر لقمه غذایی فقط با پول مبادله میشود و هیچ لبخندی بی محاسبه نیست. حالا هر چیز به جای اصلیش برگشته و ماشین عدد به کار افتادهاست. و حالا همه دارند برمیگردند. یا تا حالا برگشتهاند. با مینیبوس و ون و ماشین که پول میگیرند و از روزهای عادی بیشتر. یا با تریلیها و کامیونهایی که پشتشان را فرش انداختهاند و رانندههایشان نذر دارند و مجانی میبرند.
🔸برمیگردند. به کویت، به بحرین، به لبنان، به سعودی، به پاکستان، به افغانستان، به سوریه، به تانزانیا، به سنگال، به کنیا، و به ایران.
☑️ و وقتی نگاهشان میکنی از خود میپرسی این آدمها با خود چه میبرند به شهرهایشان؟ از این زندگی اشتراکی و جمعیگرایانه و بدون مالکیت؟ از این «زندگی برای دیگری، قبل از برای خود»؟ از این یک هفتهی حریص نبودن و جمع نکردن و حساب نکردن؟ چه میبرند به شهرهایشان و زندگی عادیشان که یکسره مدفون در فردگرایی و انباشتن است و اضطراب نداشتن و کم داشتن؟ آدمی که چنین تجربه ای داشته حالا چگونه در شاپینگ مالها قدم میزند؟ چگونه در خیابانها با دیدن ماشینهای میلیاردی حسرت میخورد و دلش به هوس میفتد؟
▪️و این انسان چگونه باز حاضر میشود تن دهد به معادلات سوداگرانه و کاسب کارانهی این جهان مدرن؟ و این انسان که چنین تجربهای از آزادی داشته چگونه باز سر خم میکند به طاغوت مدیران و سلسله مراتب اداری و بله قربان گفتن؟
✅ و این سوال در سرت میچرخد که چگونه میتوان دنیایی ساخت که هر روزش چنین باشد؟ و چگونه میتوان این وضعیت را امتداد داد و این پنج روز و شش روز را به سیصد و شصت و پنج روز کشاند؟ و چگونه میتوان روح چنین با هم بودنی را به نحوه زیست تبدیل کرد و اربعین را بنیانی برای ساخت یک جامعه دیگر کرد؟
۹۸/۰۷/۲۹
#روایت_اربعین
✍️ علی علیزاده
🌐 instagram.com/p/B34uHdLBRbe/?igshid=152bnped8zke1
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ سؤال افکار عمومی این است که چرا «پرویز اسماعیلی» (معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر حسن روحانی) بلافاصله بعد از دستگیری روحالله زم عزل شد؟ آیا ترکش این عزل به محدوده مشاوران آشنا و وزیران نقاش امنیتی هم میرسد؟
❓آیا حسن عباسی آزاد و از این عمار انقلاب عذرخواهی میشود؟
✍️ حجتالسلام و المسلمین حمید رسایی - نماینده سابق مجلس
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔺 واکنش حسام الدین آشنا به توئیت حمید رسایی و پاسخ رسایی به وی
🔻 گفتنی است پرواز اسماعیلی یک روز قبل از اعلام عمومی دستگیری روحاله زم از سمت معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر روحانی برکنار شد. مدیر آمدنیوز چند روز قبل از اعلام عمومی، دستگیر شده بود.
▫️صفحه اینستاگرام حمید رسایی:
🌐 instagram.com/p/B39Jwi4HICJ/?igshid=1qvi2iwdyp3yr
🔸 پویش #سوال_ما:
👉 soalema.ir
🌐 instagram.com/soalema.ir
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کودکان استراتژیست
📌 اولین روز حضور اندیشسرای کودک و نوجوان در نمایشگاه فرهنگی قرآنی صحیفه سبز مازندران.
🔰 شهر بابل، مصلای نماز جمعه، غرفه اندیشسرای کودک و نوجوان، یکم تا هفتم آبان ۱۳۹۸
———————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
هدایت شده از کودکان استراتژیست
♦️ بازدید حجتالاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی، امام جمعه شهر بابل از غرفه اندیشسرای کودک و نوجوان.
———————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔻 دهمین هفتهی تعطیلی کلبه کرامت!
▫️و هفتاد و دومین روز زندان
🔰 پنجشنبه، موعد برگزاری کرسی نظریهپردازی کلبه کرامت بود. در حالی که ۷۲ روز است که با شکایت سید محمود علوی وزیر اطلاعات، و اجرای حکم حبس استاد حسن عباسی، کلبه کرامت تعطیل شده است! فردا دوم آبان ماه، میباید جلسات ۸۶۹ و ۸۷۰ کلبه کرامت، مطابق روال سیزده سال گذشته برگزار میشد.
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔻دو نفر از خبرنگاران و ادمینهای تلگرامی و #آمدنیوز و رسانههای زنجیرهای که درسال ۹۵ و ۹۶ دستگیر شدند اعتراف کردند با یکی از وزرا وقت ارتباط مستقیم داشته و از آقای واعظی وزیر ارتباطات وقت کمک مالی دریافت میکردهاند.
✍️ جواد کریمی قدوسی - نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی
👉 soalema.ir
🌐 instagram.com/soalema.ir
📡 @Hasanabbasi_students
⚠️ خزانهداری آمریکا به تازگی و در حاشیه اجلاسهای بانک جهانی و صندوق جهانی پول، گروهی به نام «همکاری بینالمللی برای مقابله با حزبالله» را تشکیل داد. این گروه اولین جلسه خود را در وزارت خزانهداری آمریکا برگزار کرد.
⭕️ #سیگال_مندلکر در خصوص تشکیل این گروه گفت: «حزبالله از شبکهای متشکل از تامینکنندگان و حامیان مالی خود برای تامین بودجه برنامه خشونتبارش استفاده میکند.
گروه همکاری بینالمللی برای مقابله با حزبالله طرحی مهم برای همرسانی اطلاعات و ساخت توانایی در میان شرکا است تا به شکل موثر تمامی اهرمهای مالی را در برابر حزبالله به کار بگیرند.»
📎 این اقدام خزانهداری برای فشار به حزبالله و محدود کردن دامنه فعالیتهای مالی این سازمان چریکی خوشنام دقیقا با #جنگ_ارزی_لبنان همزمان شده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
هدایت شده از جنبش مردمی احیای زکات
✍ تحریف پول| بخش نخست
#اختصاصی_جنبش
• پیش از غلبه تفکر «اقتصاد بازار» (Market economey) جوامع به وضوح میدانستند که پول منشاء حکومتی دارد و شاید فهم وابستگی پول به حکومت مِن جمله بدیهیات آن زمان به حساب میآمد. مصداقاً قابل درک بود که اگر حکومتی فروبپاشد، پول آن حکومت هم بیاعتبار میشود. حتی برای روزگاری که سکههای طلا و نقره ضرب میشد، مردم عمدتاً بین اعتباری به نام پول و کالای طلا یا نقره فرق قائل میشدند. اما به مرور زمان با سیطره نگاه خاص «اقتصاد بازار»، مفهوم و خاستگاه اصلی پول کاملاً #تحریف شد.
• و اما اصل ماجرا: فهم این واقعیت که پول به عنوان یک عنصر بسیار مهم در عرصه اجتماعی، حاصل وضع حکومتی میباشد با نگاه مکتبی جریان اصلی اقتصاد سازگاری نداشت. نگاهی که بر اساس مکتب لیبرالیسم، حکومت را شر اجتنابناپذیر قلمداد میکرد و برای آن نقش به سزایی در اقتصاد قائل نبود.(مداخله دولت در اقتصاد وضع را بهتر نخواهد کرد) در این نگرش، حاکمیت مصداق کلان زور و دستور و محدود کردن آزادیها و در نقطه مقابل نهاد بازار [همچون دموکراسی در سیاست]، به مثابه قرارگاه آزادیهای فردی در تصمیمگیری شناخته میشد؛ آنها معتقد بودند: «بازار، بهترین و کارآمدترین مکانیسم تخصیص و توزیع میباشد». به همین علت نیز نسخه لسهفر (وِلَش کن خودش درست میشود) همیشه مورد علاقه جماعت طرفدار اقتصاد متعارف بوده است.
• طبق فلسفه ساینس، فیزیکِ اقتصاد روگرفتی از طبیعت است تا توانایی تشریح پدیدارها و رخدادهای عالم واقع را پیدا کند. اما از آن جهت که نگاه مکتبی لیبرالی، برای بازار تقدس ویژهای قائل بود و در مقابل، حکومت را نوعاً مزاحم تلقی میکرد، این موضوع روی شناخت و تحلیل پول هم اثر مستقیم گذاشت؛ آنها سعی کردند با یک تیر دو نشان را هدف بگیرند. اعلام نمودند: «خاستگاه طبیعی پول، نه حکومت بلکه پدیده ممتاز بازار بوده!»(۱.انکار نقش حاکمیت ۲.معرفی بازار به عنوان خاستگاه طبیعی پول)
• امروزه اگر از اقتصاد متعارف درباره منشأ پیدایش پول بپرسید، جواب خواهید شنید که در جوامع ابتدایی هنوز پول وجود نداشت، انسانها دیدند چیزهایی بیش از نیازشان در اختیار دارند و چیزهایی هم نیاز دارند که بقیه بیش از نیازشان دارند، لذا از تبادل پایاپای کالاها برای مبادله و به دست آوردن کالاهای مطلوبشان استفاده میکردند. تا به اینجا اقتصاد بهمثابه یک اقتصاد تهاتری (Barter economy) به تصویر کشیده میشود.
• سپس به مرور زمان، مردم به این جمعبندی میرسند که برای کاهش هزینههای مبادله، برخی از کالاهای با دوام را به عنوان واسطه قرار دهند تا داد و ستدهای بازار روان شود. به عبارتی بالاخره پول به مثابه کالا بهصورت خودبهخودی از دل بازار در جامعه ظاهر میگردد. رفته رفته، مردم دریافتند فلزات طلا و نقره میتوانند واسطههای خوبی در مبادلات بازاری باشند، چرا که پایداری آنها بیشتر بود و نقل و انتقال آنها راحتتر انجام میگرفت.(علت ضرب سکههای متحدالشکل توسط حکومتها صرفاً برای ایجاد نظم بوده وگرنه مستقلاً موضوعیت نداشته) بعدها با توسعه تجارت، جامعه به حجم وسیعی از پول نیاز پیدا کرد و چون اسکناس حمل و نگهداری آن بسیار امنتر و راحتتر بود جای سکهها را گرفت!
• روا نیست که همین جا به یک شیوه مرسوم شرح مدل تاریخی در غرب اشاره نکنیم. در علوم اجتماعی غربی گاهاً دیده میشود که نظریهپرداز، مبنای ارائه مدل تبیین تاریخ را از روی شواهد مستند و سایر دلایل متقن، استخراج نکرده است بلکه به صرف اینکه خیالپردازی و قصه گوییاش انسجام بیشتری در نزد دیگران به نظر برسد و یا از جذابیت بیشتری برخوردار است، گمان میرود به واقعیت نزدیک باشد!(قبل از بررسی شواهد تاریخی، ابتدا نظریه داده میشود و سپس میگویند که دلالت موافقت با نظریه این است که تحول تاریخی باید به همین صورت رخ داده باشد) مثلاً در کتابهای درسی خواندهایم که انسانهای اولیه ابتدا غارنشینان رها بودند و برای تهیه غذا به شکار میرفتند، سپس با فراگیری کشاورزی در کنار رودها سکونت یافتند تا همانجا با پیشه زراعت، غذا فراهم کنند بعدها متمرکز شدند و روستاها را پدید آوردند، با اتحاد روستاها برای دفاع از منافع اجتماعی، حکومتهای اولیه را تشکیل دادند! با بزرگتر شدن روستاها، شهرها ایجاد شدند! و ...
• حواسمان باشد، چنین توصیفاتی اساساً از دل شواهد تاریخی، بیرون نیامده بلکه صرفاً محصول داستانپردازیهای صاحب نظریه است و چون انسجام دارد، مخاطب احتمالاً فریب میخورد که این ماجرا مطابق با واقع بوده باشد. این قضیه بر تاریخچهای که اقتصاد متعارف از پول روایت میکند، هم صادق است.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
ادامه دارد ...
➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
📌 یک خانواده انگلیسی اعلام کرده به زودی صاحب فرزند بیست و دوم خود خواهد شد.
💢 سیو رادفورد ۴۴ ساله، مادر این خانواده گفته که حدود شش ماه دیگر صاحب فرزند جدیدی خواهد شد.
این خانواده اکنون ۱۱ دختر و ۱۰ پسر دارند.
🔸اولین فرزند آنها که کریس نام دارد سیساله است؛ او زمانی به دنیا آمد که مادرش ۱۴ ساله بود. جوانترین عضو این خانواده، که دختر است، پارسال متولد شد.
⭕️ از سال ۱۸۸۵ میلادی، بر اساس قوانین انگلیس و ولز دختران مجاز هستند بعد از سن ۱۶ سالگی رابطه جنسی برقرار کنند.
📛 با این حال، بر اساس مقررات اگر نوجوانان زیر ۱۶ سال "با توافق متقابل" وارد رابطه جنسی با طرف مقابل شوند، تحت پیگرد قانونی قرار نمیگیرند.
👌این والدین نمیخواهند جنسیت فرزند آخر خود را تا زمان تولد بدانند، اما مادر خانواده گفته به دلایلی مطمئن است که فرزند آخر پسر خواهد بود تا به این ترتیب تعداد پسران و دختران آنها برابر شود.
🔸خانواده رادفورد در یک خانه قدیمی ۱۰ خوابه در منطقه "لنکشایر" زندگی میکنند؛ آنها این خانه را ۱۱ سال پیش خریدند.
🔸درآمد اصلی آنها از نانوایی است
دو فرزند بزرگ آنها کریس ۳۰ ساله و سوفی ۲۵ ساله از خانواده خود جدا شده و زندگی مستقلی دارند، سوفی هم اکنون سه فرزند دارد.
🔸نگهداری کودکان در این خانواده البته بیزحمت نیست؛ حمام بچهها از ساعت ۶ بعدازظهر شروع میشود؛ که این کار به ترتیب سن انجام میشود. / بیبیسی
#کمیت_جمعیت
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha