هوادار
☑️ سریال استعفاها به هیئت های قم رسید 🏹 قدرت از تير و كمان قم رفت! 🔹قدرت الله باقری رئيس هیئت تيرا
☑️ رئيس هیئت ورزش های روستايی هم استعفا كرد!
🔹رضا رحیمی رئيس هیئت ورزش های روستايی و بازی های بومی محلی قم دو سال مانده به پايان دوره چهار ساله خود از رياست اين هیئت ورزشی کناره گیری كرد. استعفای رحيمی از هیئت ورزش روستايی و بازی های بومی محلی قم مورد تاييد رئيس فدراسيون نيز قرار گرفته و بر اساس مقررات بايد ابتدا يک نفر به عنوان سرپرست هیئت معرفی و سپس مجمع انتخابات اين هیئت برای مشخص شدن رئيس جديد برگزار شود.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
@havadarIRIB
هوادار
☑️ سریال استعفاها به هیئت های قم رسید 🏹 قدرت از تير و كمان قم رفت! 🔹قدرت الله باقری رئيس هیئت تيرا
☑️ کثیر الاستعفا هستم! حضور در فوتبال را رد میکنم
🔘 قدرت الله باقری رئیس پیشین هیئت تیراندازی با کمان با اشاره به کناره گیری از ریاست این هیئت که همزمان با زمان برگزاری مجمع فوق العاده هیئت فوتبال شده است توضیحاتی ارائه و شائبه های مطرح شده را رد کرد:
🔹در یکسال گذشته پنج مرتبه استعفا نوشتم که هر بار به دلایلی رد شد و این بار با موافقت مدیرکل ورزش و رئیس فدراسیون همراه شد. کمترین توجه به تیراندازی با کمان می شود و هر چقدر تلاش صورت می گیرد به نتیجه ای ختم نمی شود. بارها از جیب برای این رشته هزینه کردم و هیچ کجا هم مطرح نکردم. برای حضور در فوتبال برنامه ای ندارم و در خصوص سرپرستی این هیئت با من صحبتی نشده است.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
@havadarIRIB
☑️ موافق برگزاری مجمع نیستیم، فدراسیون اصرار دارد!
🔹علی احمدی دبیر هیئت فوتبال در گفتگوی تلفنی با برنامه همگام با ورزش رادیو قم: فدراسیون به صورت دستوری می گوید مجمع فوق العاده هیئت باید برگزار شود در حالی که این موضوع قانونی نیست و مجمع نباید برگزار شود و ما موافق برگزاری نیستیم.
🔹احمدی ادامه داد: به دلیل اینکه زیر بار حرف فدراسیون فوتبال نمی روم به کمیته اخلاق احضار شدم و باید در آنجا پاسخگو باشم.
🔹دبیر هیئت فوتبال در پایان گفت: سه نفر از کسانی که تقاضای مجمع فوق العاده داده اند اصلا عضو مجمع نیستند! به همین دلیل این یک کار غیر قانونی است و تحت فشار فدراسیون هستیم.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
✅ آغاز فعالیت ورزش های انفرادی در سراسر کشور
🔸ستاد مقابله با کرونا در ورزش در اطلاعیه شماره ۱۳ خود از آغاز فعالیت های ورزشی رشته های انفرادی و غیر گروهی در سراسر کشور خبر داد.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی ورزشی:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
🔘 گفتگوی زنده اینستاگرامی با مجید جلالی کارشناس و مربی فوتبال ایران
🔹موضوع: نقش دانشگاه در پیشرفت فوتبال
🔸زمان: ساعت ۲۲ امشب
🔘 پخش از صفحه زیر 👇
▶️ instagram.com/shdu_ac
🔻جدیدترین اخبار و حواشی ورزشی:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
🔘 آغاز خرداد با آغاز ورزش؛ پیشنهاد به هیئت ها
🔹ماه مبارک رمضان به روزهای پایانی می رسد و به لطف خدا کرونا هم نفس های آخر را می کشد. با مجوز وزارت بهداشت برخی از رشته های ورزشی می توانند فعالیت مجدد خود را با رعایت موارد بهداشتی آغاز کنند. با توجه به مناسب های پیش رو و نزدیک شدن به سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر، به مسئولین هیئت هایی که اجازه فعالیت دارند پیشنهاد می شود با برنامه ریزی مسابقات ورزشی برای خرداد ماه به صورت رسمی کار خود را آغاز و تنور ورزش را داغ کنند. در صورت برنامه ریزی برای برگزاری مسابقات، کانال هوادار و مجموعه صدا و سیما آن را به صورت کامل پوشش خواهد داد.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
#روزنامه_منتخب
📰 روزنامه خراسان ورزشی امروز ۲۷ اردیبهشت👆
🔹خاموشی متین، وقاحت فوتبال!
🔹ممنوعیت های ادامه دار کووید۱۹ برای المپیکی ها
🔹حسینی برنده نظرسنجی بهترین سیو آسیا
🔻مروری بر روزنامه های ورزشی در کانال هوادار:
@havadarIRIB
3.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 ۶۴ روز بدون فوتبال! پایان صبری طولانی با شروع بوندسلیگا از امروز:
⚽️ هفته بیست و ششم بوندسلیگا / شبکه ورزش
⏰ ساعت ۱۸
▫️دورتموند - شالکه
⏰ ساعت۲۱
▫️اینتراخت فرانکفورت - مونشن گلادباخ
🔻جدیدترین اخبار و حواشی ورزشی:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
✅ با اعلام دکتر حسن روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران در نشست ستاد مقابله با کرونا فعالیت های ورزشی از جمله مسابقات به شرط اجرای پروتکل های بهداشتی و بدون تماشاگران پس از عید فطر آزاد شد.
@havadarIRIB
#روزنامه_منتخب
📰 روزنامه فرهیختگان امروز ۲۸ اردیبهشت👆
🔹لیگ نوزدهم و بیستم روی هوا!
🔹"چرخه انتخابی" کشتی را از انحصارطلبی جدا می کند
🔹حتی حرف زدن ممنوع!
🔻مروری بر روزنامه های ورزشی در کانال هوادار:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
هوادار
☑️ موافق برگزاری مجمع نیستیم، فدراسیون اصرار دارد! 🔹علی احمدی دبیر هیئت فوتبال در گفتگوی تلفنی با
⭕️ کریم بهرامی برکنار شد
▪️مجمع فوق العاده هیئت فوتبال قم هم اکنون با حضور حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون در دانشگاه پردیس فارابی در حال برگزاریست و از ۱۴ عضو مجمع ۱۰ نفر در این جلسه حضور دارند. پس از شنیدن اظهارات اعضای مجمع رای گیری انجام و کریم بهرامی با ۱۰ رای مخالف برکنار شد.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
هوادار
⭕️ کریم بهرامی برکنار شد ▪️مجمع فوق العاده هیئت فوتبال قم هم اکنون با حضور حیدر بهاروند سرپرست فدرا
🔘 معرفی سرپرست جدید هیئت فوتبال بزودی
🔹مجمع فوق العاده هیئت فوتبال در حالی دقایقی قبل به پایان رسید که رسول منعم مدیرکل ورزش و جوانان و کریم بهرامی رئیس برکنار شده هیئت در این جلسه حضور نداشتند. بر اساس اساسنامه فدراسیون فوتبال، مدیرکل ورزش و جوانان باید در روزهای آینده شخص جدیدی را برای سرپرستی این هیئت (به مدت سه ماه) معرفی نماید و پس از تائید فدراسیون فوتبال، هیئت به صورت سرپرستی اداره شود.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3