🔘 عناوین مهم روزنامه های امروز:
🔹خبر ورزشی: چاره ای جز تحریم تلویزیون نداریم
🔹خراسان ورزشی: دیاباته - مایگا؛ از باماکو تا تهران!
🔹پیروزی: رونمایی احتمالی از الماس سیاه
🔹ابرار ورزشی: کابوس سفرهای طولانی مدت برای شاگردان ویلموتس
🔹ایران ورزشی: سه کاپیتان پرسپولیس فصل را از روی نیمکت شروع می کنند
🔹گل: خطر تعلیق سرخابی ها
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 گفتگوی صمیمی با پر افتخارترین بانوی ورزشکار قم؛ ثریا پارس لاری این روزها به جای رقابت در ورزش، با بیماری مبارزه می کند. ورزشکاری که حالا بیش از هر زمان دیگری به حمایت و توجه مسئولین نیاز دارد. این گزارش در برنامه تلویزیونی سیمای ورزش شبکه استانی قم پخش شده است.
🔘 بخش هایی از ویدئو:
▫️مدال هایم در موزه حرم است
▫️فقط مسئول ورزش بانوان حالم را جویا شد
▫️حجاب برای بانوان ورزشکار مانع نیست
🔹تهیه شده توسط: سیدمحمد سید ابراهیمی، محمد یزدی و محمد ساجدی
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
📸 تصاویری از افتخارآفرینی نوجوان قمی در اروپا و رقابت در فینال قهرمانی جهان ؛ شاهرخ میکائیلی پس از ایستادن بر بام کشتی فرنگی آسیا، حالا یک رکورد به نام خود در تاریخ ورزش قم ثبت کرد و به تنها دوبنده پوش قمی تبدیل شد که در فاصله ای کوتاه دو افتخار بزرگ کسب می کند.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3
🔘 با برنامه ریزی هیئت ووشو اولین دوره لیگ قهرمانان ووشوی قم با حضور ۷ تیم برگزار می شود. این رقابتها از جمعه این هفته با شرکت تیم های مجتمع فرهنگی نور، مجموعه ورزشی ثامن، شهید سامانلو، فجر بسیج کهک، باشگاه ستارخان، شهدای جعفریه و باشگاه مبارز در خانه ووشو آغاز خواهد شد.
🔻جدیدترین اخبار و حواشی از ورزش قم:
http://eitaa.com/joinchat/4279697428Cd5a562d7c3