Khamenei.ir14010407_42735_128k.mp3
زمان:
حجم:
48.63M
رهبر انقلاب: من یک وقتی در یک جلسهای در همین حسینیّه گفتم که وقتی حضرت موسیٰ بنیاسرائیل را برداشت و شبانه به طرف دریا حرکت کردند که از آنجا بگریزند و بروند ــ حالا فردایش بود، پسفردایش بود، درست در تاریخ مشخّص نیست ــ فرعونیها فهمیدند، اینها را دنبال کردند؛ منتها آنها پیاده و بازحمت، اینها با اسب و سواره؛ وقتی که نزدیک شدند و دیده میشدند، فَلَمَّا تَراءَا الجَمعان، اصحاب موسیٰ رو کردند به موسیٰ گفتند: اِنّا لَمُدرَکون؛اصحاب موسیٰ ــ بنیاسرائیل ــ ترسو و کمیقین به موسیٰ گفتند: اِنّا لَمُدرَکون؛ الان میآیند ما را میگیرند؛ پدرمان درآمد! حضرت موسیٰ فرمود: کَلّا؛ هرگز! اِنَّ مَعِیَ رَبّی سَیَهدین؛ خدا با من است. این سنّت الهی است؛ اینها سنّتهای الهی است.
@aminavak313
@voiconly
اگر عاشورا تکرار شود.....mp3
زمان:
حجم:
878.5K
✅ اگر عاشورا تکرار شود....
🎙حضرت علامه مصباح یزدی
⭕️ با دقت گوش دهید تا به اسم اباعبدالله سر از خیمههای به ظاهر حسینی و در باطن صهیونیستی درنیاورید که بازار دین فروشی به اسم اهل بیت علیهم السلام داغ داغ است.
@aminavak313
@voiconly
صوت اوپنهایمر.mp3
زمان:
حجم:
22.62M
#دکوپاژ | #صوت
💢 اکران، تحلیل و بررسی فیلم سینمایی اوپنهایمر (انگلیسی: Oppenheimer)
🔻جدیدترین ساخته کریستوفر نولان
با حضور:
▫️استاد علی قهرمانی _ پژوهشگر و تحلیلگر سینما
◾️سید محمدمهدی موسوی _ مجری و کارشناس
@qahramani
@voiconly
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
72 نفر شایستگان.mp3
زمان:
حجم:
271.5K
صوت | 72 نفر از شایستگان روزگار
سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه شهید بهشتی در پیروزی انقلاب اسلامی
شهید بهشتی: روحانی امروز باید صبح تا شب کار کند؛ مسئولیتها سنگین شده است.
#بازنشر
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از اسلام سیاسی | مومنی
جنگ ترکیبی ۱.mp3
زمان:
حجم:
11.24M
هدایت شده از اسلام سیاسی | مومنی
جنگ ترکیبی ۲.mp3
زمان:
حجم:
10.52M
جادو و یهود.mp3
زمان:
حجم:
2.66M
🎧 #بشنوید| جادو و یهود
👤استاد محمدحسین فرجنژاد
◾️چرا آدمها جادو را دوست دارند؟ چون میخواهند زود به نتیجه برسند. نمیخواهد کار کند. یهودیها جادو را خیلی دوست دارند. چون اومانیست هستند. چون نژادپرست هستند. چون هدفپرست هستند. ما نتیجهگرا نیستیم، تکلیف محوریم. اینجاها ارزش حرفهای امام خمینی (ره) مشخص میشه.
@voiconly
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
گریه برای مجوسی گری.mp3
زمان:
حجم:
1.51M
💠امام خمینی( ره) : چطور شد که اینها ( ملی گراها) در زمان رضا خان در یک محفلی جمع شدند و برای شکست ایران از اسلام گریه کردند؟ اگر گریه اشکال داشت چرا اینها گریه کردند؟ اینها می خواستند مجوس را و ملیتی که در نظر خودشان هست را احیاء کنند.
◀️این افکار پوسیده الان هم در مغزهای بعضی ها هست ؛ اینها نمی خواهند که شما برای یک شهید اسلام گریه کنید!
@huviat
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
🔺 بررسی کلیپ جذاب و پرمخاطب جناب آقای تمسکی در يک ساعت:
1️⃣ آيا دين، آدم بد را بدتر مي كنه؟
2️⃣ دین چه رابطه ای با انسانیت داره؟
3️⃣ انسانيت چه رابطه ای با معنويت داره؟
👈بازارسال 4 بخش نقد در يک پست
🎤 ابوالفضل ساجدی
🔸لينک کلیپ آقاي تمسكی:
https://eitaa.com/sajedi_ir/3427