«تو خواب میکائیل هستی» رونمایی میشود
«من میکائیلم و پانزده سال دارم. میخواهم از خاصترین، سختترین و تعیینکنندهترین روز زندگیام برای شما بگویم، از روزی که تا آستانه بهشت رفتم. بیایید با پدر سهلانگار، مادر لجباز و دایی چاقم که عاشق زبان مردگان است آشنا شوید و ببینید چطور صمیمیترین دوستم از من اخاذی میکند.
📖بخشی از رمان «تو خواب میکائیل هستی» نوشته تیمور آقامحمدی که سهشنبه با حضور دکتر فرزانه فخریان (مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) رونمایی میشود.
⏰سهشنبه ۱۸ اردیبهشت ، ساعت ۱۶ تا۱۸
🏢تالار آئینه حوزه هنری کودک و نوجوان
🔸همچنین به این مناسبت «پنل تخصصی رمان نوجوان» با دو موضوع زیر در حوزههنری برگزار میشود:
1⃣ «ویژگیهای رمان نوجوان امروز» با سخنرانی عباس جهانگیریان (ساعت۱۰ تا ۱۲)
2⃣ «مخاطبشناسی رمان نوجوان» با ارائه زهرا محسنیفر (ساعت ۱۴ تا ۱۶)
🆔 @hozehonari_ir
گروهمحوری دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچههای مسجد
«پیش زمینه کار تولید در مساجد علاوه بر مربی، نمایشنامه مناسب برای اجرا در مساجد است که باید تک جنسیتی باشد و طی مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجرا شود. جشنواره نمایشنامهنویسی «گلدستهها» با این هدف طی سه دوره برگزار شد. ماحصل و خروجی آن که شامل ۱۵۰ نمایشنامه بود، برای تولید تئاتر توسط بچههای تئاتر مردمی مسجد در اختیار گروههای نمایشی قرار گرفت.»
🔸بخشی از صحبتهای «مصطفی موتورچی» دبیر پانزدهمین جشنواره سراسری #تئاتر_مردمی_بچههای_مسجد؛ در نشست خبری این رویداد هنری که دوشنبه شانزدهم اردیبهشت در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
🎭 پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچههای مسجد به همت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری و با مشارکت شرکت سنگ آهن بافق از ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار میشود.
🔷 مشروح کامل این خبر را [در پایگاه خبری حوزه هنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
وعدههای انتخاباتی در طنزخوانه!
🔷شانزدهمین گردهمی نثرخوانی طنز «طنزخوانه» در #دفتر_طنز حوزه هنری برگزار میشود.
🔷موضوع این جلسه به انتخابات اختصاص دارد.
⏰ سهشنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰
🏢حوزه هنری، طبقه چهارم، اتاق ۴۰۲
📍ما وعده میدهیم که ورود به این برنامه برای همه آزاد و رایگان باشد!
🆔 @hozehonari_ir
دو روایت از مرحوم حبیبالله صادقی در سالروز تولدش:
از تابلوی فیضیه تا پرترههایی برای شهدا
◽️ از «حبیب» نقاشها چه میدانید؟
« #حبیب_الله_صادقی» از تبار «نقاشان انقلاب» بود. هنرمندی که که در چنین روزی در سال ۱۳۳۶ چشم به جهان گشود. در هنرستان نقاشی را با شاگردی استاد محمود فرشچیان شروع کرد. سال ۵۴ با نمره ممتاز دیپلم گرفت و با رتبه تک رقمی به دانشکده هنرهای زیبای راه یافت.
در دانشکده جریانهای هنر و غیر متعهد و آثاری با مضامین شعارهای سوسیالیستی و چپگرایانه وجود داشت. در این ایام، هانیبال الخاص- هنرمند متعهد و جسور دهه شصت میلادی در پارتمان هنرهای تجسمی کالج مونتسلو- که به با دعوت و رایزنی جلال آل احمد به دانشکده هنرهای زیبا آمده بود. ژوژمانی برگزار کرد و در آن حبیب الله جوان، تابلوی « #فیضیه» را خلق کرد.
◽️ پرترههایی برای شهدا
حبیب الله صادقی، از هر فرصتی که مییافت برای حضور در جبهه های جنگ هم بهره میبرد. به مناطق جنگی میرفت و با رزمنده ها گفت و گو میکرد و از چهرههایشان نقاشی میکشید.
به گفته برخی از دوستان نزدیکش، در خانهاش نیز از فضای جبهه و جنگ فارغ نبود، هر زمان که پیکر به خون غلتیده گلگون کفنی را بر سر دست از جبهه میآوردند و برای تشییع به تابلویی از چهره اش نیاز داشتند عکس سه در چهاری را به دست صادقی میرساندند و او خالصانه و گمنام تا صبح مشغول ترسيم تصویر شهید میشد و پیش از مراسم تشییع، پرترهای از شهید را تحویل خانواده اش میداد.
🔸برشی از«اما حبیب، جوهرش أمن یجیب بود» از محمدرضا وحیدزاده منتشر شده در مجله شماره چهار #سوره
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
در مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» مطرح شد:
بیایید مسجدی شوید
🔷 سعید فخرزاده، نویسنده کتاب «#رضای_انقلاب» درباره روند مصاحبههایش با حجتالاسلام مطلبی گفت: در زمان صحبت از خاطرات، وی خلاصهوار از موضوعات رد میشد، بنابراین من با سوالاتم او را مجبور به پاسخ و ارائه جزئیات بیشتر میکردم. در طول مدت هم میگفت «صحبتهای من خیلی پراکنده بود چطور میخواهید آنها را جمع کنید» اما نکته حائز اهمیت این بود که من در تدوین سعی کردم در گویش دست نبرم و نه تنها لحن حجتالاسلام والمسلمین رضا مطلبی را تغییر ندهم بلکه آن را در خاطرات حفظ کنم.
🔷 حجتالاسلام و المسلمین موسیپور نماینده ولیفقیه، درباره حجت الاسلام و المسلمین مطلبی اظهار کرد: او مصداق «مَنْ» در آیه ۳۲ سوره حج است که میفرماید « ذَٰلِکَ وَمَنْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَی الْقُلُوبِ». مطلبی در عمر طولانی و پربرکت مصداق «مَنْ» در «منْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ» است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
در مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» مطرح شد: بیایید مسجدی شوید 🔷 سعید فخرزاده، نویسنده کتاب «#رض
🔷 اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز، گفت: حجتالاسلاموالمسلمین رضا مطلبی نیاز به تمجید ندارد بلکه ما به معرفی چنین شخصیتهایی به عنوان مفاخر خود نیاز داریم و خوشحال هستیم که با چاپ کتاب «رضای انقلاب» اولین قدم در این مسیر به ثمر نشسته است.
🔷سرانجام حجتالاسلاموالمسلمین رضا مطلبی با حضور در پشت تریبون توصیهای را مطرح کرد و به حاضران گفت: بیایید مسجدی شوید. گاهی با دوستان خود جلسه داشتیم و دیدم که در وقت نماز میگویند، حالا جلسه است، حالا غذا بخوریم، حالا میهمان داریم. تنها افتخار ما این است که شیعه علی (ع) هستیم، خواندهاید و میدانید اما چرا عمل نمیکنیم نمیدانم.
🔷 مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» که با قلم «حجتالاسلام سعید فخرزاده» به خاطرات «حجتالاسلام رضا مطلبی» امام جماعت مسجد ابوذر تهران پرداخته، با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام رضا مطلبی و نویسنده کتاب «رضای انقلاب» دوشنبه ۱۷ اردیبهشت، در تالار اندیشه #حوزه_هنری برگزار شد.
📌مشروح این گزارش را در این [ لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
ششمین جشنواره سراسری نقالان علوی فراخوان داد
🔷 مرکز هنرهای نمایشی #حوزه_هنری انقلاب اسلامی، ششمین جشنواره سراسری نقالان علوی را با مدد مولی الموحدین امیرالمومنین امام علی(ع) از عید قربان تا عید غدیر برگزار میکند.
🔷 در بخشی از متن فراخوان این جشنواره آمده:
جشنواره نقالان علوی به عنوان مهمترین و تنها رویداد نقالی و روایتهای دینی در کشور، می تواند ضمن ارتقاء معرفتی و سطح فرهنگ عمومی در کشور، با عنایت به اشتراکات زبانی، مذهبی، فرهنگی و ارائه مفاهیم انسانی با سایر کشورها، در عرصه بینالمللی نیز موثر باشد.
🔷 در این میان، #غدیر به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ادیان و بشریت، همواره جایگاهی بی نظیر داشته است.در روایات نیز به تبلیغ و آگاهی بخشی ابعاد معرفتی این واقعه سترگ تاکید فراوان شده است.که این خود تبلیغ ابعاد شخصیتی و سیره حضرت امیر(ع) نیز هست و مصداق بارز حدیث شریف نبوی(ص)است که فرمودند:
"فلیُّبلغ الحاضر الغائب و الوالد الولد الی یوم القیامه"
ابلاغ کنند حاضران به غائبان و فرزند داران به فرزندان تا روز قیامت
🔷 میتوانید درباره این جشنواره و نحوه شرکت در آن در [اینجا] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🔷 #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی با همراهی مدرسه تفکر و نوآوری نگاه دوره آموزشی «برنامهریزی توسعه در ایران» درآمدی تاریخی بر تجربه برنامهریزی توسعه در ایران معاصر را برگزار میکند.
🎙️مدرس این دوره آموزشی حمید ابدی است و به شرکتکنندگان گواهینامه معتبر آموزشی داده میشود.
🗓️ ۷ جلسه/چهارشنبهها
⏰ از ساعت ۱۶ الی ۱۸
🔷 شروع دوره: ۲۶ اردیبهشت
🔶 برگزاری کلاس به صورت مجازی (اسکایروم) و حضوری ( قم، بلوار غدیر، کوچه ۱۰، ساختمان مفید، مجموعه نگاه)
📲 برای ثبتنام و کسب اطلاعات از طریق پیامرسانهای: بله، ایتا، تلگرام و واتساپ به شمارهی ۰۹۹۱۴۵۴۰۲۴۲ پیام بدهید.
🆔 @hozehonari_ir
جشنواره اتقان، فرصت پرداخت هنری به موضوع فرهنگ کار است
🔷 محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی هنری #اتقان گفت: این جشنواره، فرصت پرداخت هنری به موضوع فرهنگ کار را فراهم میکند و این فعالیت از حیث فرهنگسازی و اثربخشی بر مردم اهمیت دارد.
🔷 محمد چکشیانمعاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار اظهار داشت: ما در برگزاری این رویداد به دنبال کلمهای پرتکرار، زیبا و عمیق بودیم و به همین دلیل هم اتقان را انتخاب کردیم. دوسالی است که کار ستاد نهضت ملی فرهنگ کار شروع شده و ۲۴ مولفه خدامحوری، وجدانکاری و مسئولیتپذیری، خودباوری، امانتداری، کارایی، صداقت، شجاعت، انصاف، منزلتکار، انگیزه، سعه صدر، انضباط کاری، خلاقیت و نوآوری، اتقانکاری، اثربخشی، تعاون و کار گروهی، یادگیرندگی، مهارتآموزی، مشورتمحوری، تلاش و پشتکار، تواضع و فروتنی، نشاط و امیدواری، تکریم و سپاسگزاری و کارآفرینی تعیین شد تا تکلیف ما با فرهنگ کار مشخص شود.
🔷 نشست مدیران جشنواره فرهنگی هنری اتقان با حضور محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، مجتبی نورانی دبیر ستاد نهضت ملی ارتقاء فرهنگ کار، محمدرضا باقری دبیر این رویداد فرهنگی هنری در سالن استاد صفارزاده #حوزه_هنری برگزار و احکام دبیران بخشهای مختلف جشنواره به آنها اهدا شد.
🔷 جشنواره فرهنگی هنری اتقان با همکاری وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی و حوزه هنری انقلاب اسلامی و به دبیری محمدرضا باقری تیرماه برگزار میشود.
در مورد این جشنواره در این [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
رویداد باغ هنر به ایستگاه پایانی رسید
🔷 نخستین رویداد سال ۱۴۰۳ از سلسله رویدادهای باغ هنر به همت مرکز رشد نوجوان #حوزه_هنری با عنوان «امید فردا» و «تصویر یک پایان» به کار خود پایان داد.
🔷 در باغ هنر «امید فردا» که با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش شهر #تهران (معاونت پرورشی و فرهنگی) برگزار شد، حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان بیش از ۵ هزار دانش آموز بود که در این رویداد حضور یافتند.
▫️مشروح کامل این خبر را در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #آخرهفته_حوزه_هنری
🔸 چهارشنبه تا جمعه ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir