هرشب با #بسته_ویژه_اخبار_فلسطین با #حلقهوصل همراه باشید. ۱۴۰۲/۲/۲۰
#Palestinian_news
#تنش
🔴تعداد شهدای حملات هوایی ارتش تروریستی به زمین های کشاورزی، پایگاه های نظامی و منازل غیرنظامیان ۲۲ نفر شهید و ۳۷ نفر مجروح شدند.
🔴۴ تن از شهدا از کتائب ابوعلی مصطفی هستند. ۳ شهید فرمانده نیز از سرایا القدس بودند. تعداد شهدای زن و کودک نیز ۹ نفر است.
🔴اتاق عملیات مشترک مقاومت فلسطین از حدود ساعت ۱۴ حملات راکتی انتقام جویانه خود را آغاز کرد و تاکنون در ۳ دور حملات سنگین، بیش از ۴۰۰ راکت شلیک شد.
🔴در اثر حملات راکتی مقاومت فلسطین، ۳۰ شهرک نشین مجروح شدند که وضعیت دو تن زخمی است.
🔴در عملیات تیراندازی شب گذشته به یک کنیسه در جنوب تونس، که صدها یهودی و صهیونیست در حال برگزاری جشن بودند، یک یهودی و یک شهرک نشین کشته و ۴ نفر دیگر مجروح شدند.
🔴مقاومت کرانه باختری، از صبح امروز تاکنون ۷ عملیات تیراندازی را ترتیب داده اند. در درگیری های مسلحانه در طوباس یک سرباز زن اشغالگر به شدت مجروح شد.
🔴جنین، طولکرم و الخلیل نیز شاهد درگیری مسلحانه رزمندگان مقاومت و اشغالگران بودند.
🔴در جریان یورش تروریستی نیروهای اشغالگر به قباطیه جنین، دو مجاهد سرایا القدس به شهادت رسیدند.
🔴نبرد جدید مقاومت فلسطین و تروریستهای اشغالگر ثار الأحرار نام دارد.
🔴کانال 13 عبری: با تایید نخست وزیر نتانیاهو، کودکان و زنان در جریان حملات به غزه کشته(شهید) شدند.
🔴نتانیاهو: ما در بحبوحه نبرد هستیم. ما همه شما را می بینیم و نمی توانید پنهان شوید. ما به تروریست ها(خودتی) می گوییم که زمان و مکان ضربه زدن به شما را انتخاب می کنیم. در حال حاضر نمی توان از آتش بس صحبت کرد. پایگاه ها و انبارهای تسلیحاتی جهاد بمباران کردیم. نیروهای ما در حال بمباران تمام نیروها در نوار غزه هستند. در این مدت کوتاه، جهاد اسلامی ضربه سختی خورد. من از وزارت جنگ به خاطر فناوری های جدیدی که وارد عمل شده اند تشکر می کنم. این عملیات هنوز تمام نشده است.
🔴گالانت، وزیر جنگ رژیم اشغالگر: عملیات ما در غزه ضربه سختی به جهاد اسلامی وارد کرد. ما اهدافی را برای تولید سلاح و موشک برای جهاد در غزه مورد اصابت قرار دادیم. ما صدها موشک انداز را مورد اصابت قرار دادیم و تروریست هایی را که سعی در پرتاب موشک داشتند، کشتیم. ما با هوش خود به کارهای مهمی دست یافتیم. امروز بیش از ۴۰۰ راکت از غزه به اسرائیل شلیک شد. اجازه نمیدهیم کسی به شهروندان ما آسیب برساند و هنوز از تمام توان خود استفاده نکردهایم و از حملات خود در هر جبهه و هر هدفی و علیه هر کسی که برای مقابله با ما بیرون بیاید کپی میکنیم. عملیات هنوز تمام نشده است.
🔴مقاومت فلسطین پیشنهاد آتش بس واسطه ها از طرف رژیم اشغالگر را فعلا نپذیرفته است.
----------------------------------------------------
#مقاومت
🆔 @Hvasl_ir
📺 فیلمهای سینمایی امروز تلویزیون
🎞 «جوجه تیغیها» ساعت ۱۰ از شبکه سه
🎞 «تولد دوباره» ساعت ۱۱ صبح از شبکه نمایش
🎞 «ادی عقاب آسمانها» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش
🎞 «گروه فکهای تکاور» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج
🎞 «لگو نینجاگو» ساعت ۱۴ از شبکه کودک
🎞 «پرواز فونیکس» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش
🎞 «صد متر تا زندگی» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش
🎞 «اسلاگترا» ساعت ۱۸ از شبکه امید
🎞 «فرزند خوانده» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش
🎞 «کیمی» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار
🎞 «جنون سرعت» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش
🎞 «موریتانیایی» ساعت ۲۲ از شبکه فراتر
🎞 «برادران سیسترز» ساعت ۲۳ از شبکه نمایش
🎞 «ماه و مه» ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک
🎞 «مرد شکست ناپذیر» ساعت ۲۴ از شبکه سه
🆔 @Hvasl_ir
💠 نشست تخصصی حلقه های میانی، پیشران حکمرانی مردمی
🔰موضوع نشست تخصصی: تبیین اولویت های تمدنی ۱۲ گانه
🔹ارائه توسط حضرت حجتالاسلام والمسلمین کشوری
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
🔸زمان: پنجشنبه ٢١ اردیبهشت ماه ١۴٠٢
⏰ساعت ١٠ صبح
🔸مکان: شیراز ، چهارراه حافظیه سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی
🆔 @Hvasl_ir
🆔 @jebhefars
#توییت
مگر مشهدیها مردهاند؟
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با حماقت و خیانت پزشک ارتوپد و عدم پذیرش بانوی #محجبه
🆔 @Hvasl_ir
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرود_و_موسیقی
#سید_رضا_نریمانی
🔻نماهنگ «حس خوب» سیدرضا نریمانی برای شب زیارتی امام حسین(ع)
🔸گروه رسانهای هیأت فدائیان حسین(ع) اصفهان، نماهنگ «حس خوب» را با نوای سیدرضا نریمانی به مناسبت شب جمعه شب زیارتی امام حسین(ع) منتشر کرد. در این پنجشنبه ۲۱ اردیبهشتماه با این نماهنگ دلتان را راهی صحن و سرای امام حسین(ع) در کربلای معلی کنید.
🆔 @Hvasl_ir
«اختتامیه مسابقات بزرگ فوتبال رایانهای جام آرمان»
💠سخنران: آیت الله سید میرهاشم حسینی
💠مداح : حاج امیرعباسی
❇️ با حضور خانواده معظم شهید آرمان علی وردی.
✅ و رونمایی از سرود "آرمان روح الله"
🕑زمان: جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
⬅️ ساعت ۱۷ تا ۱۹
🕌مکان: میدان ابوذر، خیابان شهید فریدون احمدی، مسجد امام حسن عسکری علیه السلام.
📌حضور برای عموم خواهران و برادران آزاد است.
#قرارگاه_جهادی_اربعینی_ها
#گروه_جهادی_حیات_طیبه
🔰لینک کانال بچه محل: (در ایتا و بله)
❇️ @bachemahal17
🆔 @Hvasl_ir
#حجاب_و_عفاف
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🔴 شما هم در گناه اینها شریک هستید!
🔰در دنیای مادی اگر در دل، راضی به کار مجرمانه یک نفر دیگر باشیم، مجرم نخواهیم بود و با ما کاری ندارند؛ اگر راضی به کار نیک دیگران هم باشیم باز هم به ما کاری ندارند.
👈 اما در تعالیم اسلام برای راضی شدن به کار نیکوکاران و بدکاران، عناوین خاصی در روایات آمده است.
🔻مثلاً در حکمت 154 نهج البلاغه آمده است:
« الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ، وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ، إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَى بِه »
کسی که راضی به کار گروهی باشد، مانند آن است که همراه آنان در آن کار داخل شده است، و برای کسی که داخل در کار باطلی شود، دو گناه است؛ گناه انجام آن کار باطل و گناه رضایت به آن کار باطل.
⏪ از طرفی، این روزها مشاهده می کنیم که عده ای که شناخت صحیح از مبانی دینی ندارند و با کلیدواژه هایی نظیر جذب حداکثری، رحمت، مهربانی و ... در حال #شستشوی_گناه #بد_حجابی هستند. این افراد با سخنان نسنجیده خود، به نوعی به عادی شدن این گناه کمک می کنند. شستشوی گناه گناهکار با کمک کردن به گناهکار فرق دارد.
🆔 @Hvasl_ir