#توییت
#دولت_سیزدهم
دولت رئیسی تا کنون ۵۵۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان از بدهیهای دولت روحانی و جهانگیری را تسویه کرده است.
و آواربرداری از روی ایران، همچنان ادامه دارد...
💬 Tohid Azizi
🆔 @Hvasl_ir
🔻پوستر شهدای اغتشاشات پاییز 1401 منتشر شد
💠معراج شهدا در آستانه سالگرد شهدای فتنه پاییز ۱۴۰۱، پوستر تمام شهدای مظلومی را که با ترور و یا در مسیر تأمین امنیت مردم به فیض شهادت نائل آمدند را منتشر کرد.
💠در این پوستر که با محوریت جمله «شهید زمانه خویش باش» منتشر شده، نام و تصویر ۸۴ نفر از شهدای اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ درج شده تا نام و یاد آنها زنده نگه داشته شود.
💠کمیته جستوجوی مفقودین ضمن انتشار این پوستر با هشتگ #نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم، اعلام کرد که طی روزهای آینده، پوستر جداگانه هر یک از این شهدای گرانقدر نیز منتشر خواهد شد.
🆔 @Hvasl_ir
روزهای زوج #بسته_ویژه_اخبار_فلسطین را در #حلقهوصل دنبال کنید.
#Palestinian_news
🔹سهشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱
🔴جراحت دو شهرک نشین در سلفیت و آسیب به خودروی آنها، در اثر سنگوله شدن
🔴اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس: برافراشتن پرچم فلسطین بر فراز شهرکهای آزاد شده در سال 2005، آغاز پایان دوران اشغالگری بود و نبرد مقاومت همچنان ادامه دارد و جز با آزادی قدس، مسجدالاقصی و کل سرزمین فلسطین پایان نخواهد یافت.
🔴هدف قرار گرفتن چند نقطه نظامی در کرانه باختری با بمب های دستی و کوکتل مولوتوف
🔴ارتش اشغالگر از خنثی کردن عملیات قاچاق 6 بمب از اردن به کرانه باختری خبر داد.
🔴در یک عملیات تیراندازی در حواره نابلس، 2 صهیونیست زخمی و مجری یا مجریان عملیات موفق به فرار شدند.
🔴یکی از مجروحان عملیات حواره، نوه بنیانگذار جنبش کاخ مایر کاهانه و مجروح دیگر، برادرزاده رئیس شورای شهرک سازی کریات اربع در الخلیل است.
🔴گردان فجر-کتائب شهداء الاقصی مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت.
🔴رزمایش نظامی یک روزه رکن الشدید 4 در نوار غزه توسط گروه های مقاومت فلسطین برگزار شد.
----------------------------------‐---------------------
🔹چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۲
🔴آکسیوس به نقل از مقامات آمریکایی: بایدن تصمیم گرفته با نتانیاهو در حاشیه جلسات سازمان ملل دیدار کند و نه در کاخ سفید.
🔴رسانه فلسطینی: میانجی ها در حال انجام مذاکرات پیچیده بین مقاومت و اشغالگران هستند. مقاومت قاطعانه از رها کردن پرونده های کرانه باختری، قدس و اسرا خودداری می کند.
🔴هیلل بیتون روزین - کانال 14 عبری: علاوه بر خودروهای ضد گلوله ای که از ایالات متحده آمریکا به تشکیلات خودگردان فلسطین منتقل شدند، سیستم امنیتی انتقال وسایل پراکنده کردن تظاهرات را نیز تأیید کرده است، اما هنوز این وسایل نقلیه منتقل نشده است. تجهیزات و سلاح های کشنده ای وجود دارد که مورد تایید قرار نگرفته است.
🔴کانال 7 عبری: اسموتریچ بسیار عصبانی است و به دلیل تحویل سلاح به تشکیلات خودگردان بدون اطلاع وی، امروز صبح جلسه ویژه ای برگزار کرد.
🔴بن گویر خطاب به نتانیاهو: اگر با صدای خود تعهد ندهید که پست های مربوط به انتقال تجهیزات نظامی به تروریست های تشکیلات خودگردان فلسطین دروغ است، عواقبی در پی خواهد داشت.
🔴گالانت: از زمان روی کار آمدن من، سلاح یا تجهیزاتی را به تشکیلات خودگردان فلسطین منتقل نکردهام و هرگونه تلاش برای ارائه چیزها به گونهای دیگر دروغی آشکار است.
🔴دفتر نتانیاهو: موافقت اسرائیل برای انتقال خودروهای زرهی به تشکیلات خودگردان فلسطین در دوره کابینه بنت و لاپید گرفته شد.
🔴لاپید در پاسخ: در کابینه من هیچ تصمیمی در این زمینه نگرفته بودیم.
🔴ارتش اشغالگر از خنثی کردن عملیات قاچاق اسلحه از شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
🔴کانال عبری کان: آسیب به زیرساخت های جاده عمومی در هرتزلیا و حولون به دلیل باران های شدید.
🔴کودکود عبری: یک تاجر اسرائیلی بر اثر انفجار در نزدیکی یک قایق تفریحی در ترکیه به شدت مجروح شد.
🔴شهادت 5 فلسطینی و جراحت 25 تن دیگر در اثر سرکوب تظاهرات فلسطینیان برای اسرا در نزدیکی حصار مرزی نوار غزه
--------------------------------------------------------
#مقاومت
🆔 @Hvasl_ir
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت دفاع #آمریکا از حقوق زنان در ایران...
♨️ ونسا بیلی فعال و خبرنگار سرشناس انگلیسی در مصاحبهای با شبکه راشاتودی، دفاع آمریکا از حقوق زنان ایرانی را ریاکارانه دانست و گفت: #حقوق_زنان و شهروندان ایرانی کجا بود وقتی که آمریکا سلاح های شیمیایی را به صدام میداد؟ آمریکا از حقوق بشر به عنوان سلاحی برای ایجاد جنگ و بیثباتی در کشورهای هدف استفاده میکند...
🔴 پشتپرده اغتشاشات ایران به بهانه سالروز آغاز جنبش #زن_زندگی_آزادی به روایت کارشناسان و اندیشمندان خارجی
🆔 @Hvasl_ir
20.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دین_و_اندیشه
🔻حضرت محمد(ص) کاری کرد که هیچ پیامبری نتوانست
💠تمام انبیاء شاگرد پیامبر بودند.
💠درست است که انبیاء به لحاظ جسمی قبل از پیامبر آمدند و ایشان بعد از همه متولد شد، اما این برای عالم دنیاست.
💠در روایات داریم که در عالم ارواح، پیامبر(ص) نبی همه انبیاء بوده است.
🆔 @Hvasl_ir
#دین_و_اندیشه
#خبر
🔻واکنش امام حسن(ع) به صحبتهای کنایهآمیز کسی که صلح را شکست امام میدانست
🔹استاد تاریخ اسلام گفت: وقتی میگوییم صلح امام حسن موجب حفظ جامعه اسلامی شد از این بابت است که معاویه با دست گرفتن خلافت، شدت از بین بردن داعیان حقیقی اسلامی را کم کرد.
🔴 ادامه خبر را اینجا بخوانید
🆔 @Hvasl_ir
#یادداشت
#کمیل_خجسته
#جمهوری_اسلامی
🔻آخرین وضعیت ماشین اغتشاش
🔹یکسال گذشت تا #اسرائیل ناچار شود با اضلاع اغتشاش پارسال دیدارهای علنی خبری بگذارد تا جلوی پارهشدن زنجیره آشوبسازیشان گرفته شود. آخر آن سید حکیم گفته بود «یقه جنایتکاران را رها نمیکنیم.»
🔴 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید
🆔 @Hvasl_ir
#دین_و_اندیشه
#خبر
🔻امام حسن مجتبی (ع) مظهر جود و بخشش است
🔸امام حسن مجتبی (ع) با پذیرش صلح در شرایط سخت، علاوه بر جلوگیری از خونریزی، چهره واقعی معاویه را نمایان ساخت و اسلام ناب محمدی را تداوم بخشید.
🔴 ادامه خبر را اینجا بخوانید
🆔 @Hvasl_ir