🔻وعدههای پزشکیان یک به یک آب می روند/ افزایش حقوق برای سال آینده : ۲۰ درصد؛ حداقل تورم ۳۳ درصد
🔹پزشکیان که در زمان تبلیغات اعلام کرده بود افزایش حقوق کارمندان و کارگران به اندازه میزان تورم خواهد بود، با این حال در اولین بودجه ای که برای کشور تدوین کرده افزایش حقوق کارمندان را ۲۰ درصد در نظر گرفته است.
🔹با توجه به تورم ۳۳ درصدی این بدین معناست سفره مردم ۱۳ درصد کوچکتر می شود.
🔹البته کارشناسان معتقدند بر اساس بودجه تدوین شده، تورم دوباره افزایشی خواهد شد و به اعداد بالاتر از آن چیزی که الان قرار دارد، می رسد.
🆔 @Hvasl_ir
⭕️ #اطلاع_رسانی | وارثان شجاعت
🔸هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب»
💠با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نمایندهی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
🔹با حضور رزمنده و آزادهی دفاع مقدس، آقای مهدی طحانیان
🕡 سهشنبه؛ ۸ آبان؛ ساعت ۱۸:۳۰
📍حوزهی هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
🎥 پخش زنده جلسه از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
🆔 @Hvasl_ir
🔸واکنش امیرحسین ثابتی به کلیات لایحه بودجه 1404، ثابتی نوشت:
ملت شریف ایران!
من امروز به کلیات لایحه بوجه ۱۴۰۴ که سال بعد اثرات تورمی آن مشخص خواهد شد رای ندادم.
من به لایحه ای که در آن عدالت رعایت نشد، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود رای ندادم.
امیرحسین ثابتی
۸ آبان ۱۴۰۳
🆔 @Hvasl_ir
❌ حزب الله لبنان شیخ نعیم قاسم را دبیرکل جدید این جنبش معرفی کرد
بیانیه حزب الله به شرح زیر است:
🔻با توکل به خداوند متعال، التزام به اسلام ناب محمدی (ص)، و پایبندی به اصول و اهداف حزبالله، و با رعایت سازوکار تعیینشده برای انتخاب دبیرکل، شورای حزبالله بر انتخاب شیخ نعیم قاسم بهعنوان دبیرکل حزبالله به توافق رسید تا وی پرچم مبارک این مسیر را به دوش گیرد.
🔻ما با خداوند متعال، روح گرانقدرترین شهیدمان سید حسن نصرالله (رضوان الله علیه)، شهدای مقاومت، مجاهدان و مردم مقاوم، صبور و وفادار خود عهد میبندیم که برای تحقق اصول و اهداف حزبالله و زنده نگهداشتن شعله مقاومت و برافراشته ماندن پرچم آن تا پیروزی نهایی تلاش کنیم. و خداوند بر امر خود غالب است.
🆔 @Hvasl_ir
#علم_و_پیشرفت
🔻ضرورت اقدام سریع دولتها برای تنظیمگری در هوش مصنوعی
🔹با توجه بهسرعت گرفتن استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در جوامع لازم است برای کاهش خطرات ناشی از آن دولتها نظام تنظیمگری و قانونگذاری را برای آن با سرعت بیشتری رد پیش گیرند.
⬅️ ادامه خبر را در حلقهوصل بخوانید
🆔 @Hvasl_ir
🔻تمجید از بودجه اسقراضی پزشکیان و رد بودجه واقعی دولت شهید رئیسی
🔹امروز کلیات بودجه سال ۱۴۰۴ توسط مجلس به تصویب رسید. این درحالی است که به عقیده اکثر کارشناسان، این بودجه براساس استقراض بسته شده و موج های تورمی را با خود به همراه خواهد داشت.
🔹قالیباف در تمجید از این بودجه اما سنگ تمام گذاشته و گفت:« شفافیت بودجه، جامعیت و یکپارچگی و نبود بیشبرآوردی از ویژگیهای خوب بودجه است.»
🔹سال گذشته اما مجلس با ریاست قالیباف در سنگاندازی آشکار، کلیات بودجه را به بهانه همسانسازی حقوق بازنشستگان رد کرد. قالیباف در آن جلسه بیان کرد: به صراحت اعلام میکنم که این لایحه کسری قابل توجهی دارد.
🔹احمد راستینه؛ عضو کمیسیون تلفیق بودجه در نقد رد کلیات بیان کرد: دولت تلاش کرده تا منابع واقعی و قابل تحقق برای بودجه در نظر بگیرد و مخالفت با کلیات لایحه بودجه، دولت را به سمت تعیین درآمدهای غیر واقعی هدایت خواهد کرد که نتیجه آن افزایش کسری خواهد بود.
وفاق میان قالیباف و پزشکیان که این روزها بیشتر به مانند یک بده و بستان سیاسی جلوه کرده باعث شد تا بودجهای که منجر به گرانیها خواهد شد در همان قدم اول تایید شود.
🆔 @Hvasl_ir