3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغی به نام زدن جاهایی که مسکونی نبوده
پشت وطنت باش، یه دنیا باهاش جنگ داره ….
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونایی که درخواست حمله میکردند و میگفتن اونا با مردمکاری ندارند
💬 #theiranianguy7
@insta_enghelabi
نجمه شمس، شهروند ایرانی در حملات اسرائیل شهید شد
نجمه شمس، دوچرخه سوار و طبیعتگرد ایرانی در حمله اسرائیل به تهران شهید شد.
او یکی دیگر از شهروندان عادی است که در حمله رژیم جنایتکار اسرائیل به مناطق مسکونی ایران جان خود را از دست داد.
نجمه شمس تحصیل کرده علوم اجتماعی از دانشگاه تهران بود.
@insta_enghelabi
شهادت معاون سازمان انرژی اتمی
سید امیرحسن فقهی، معاون سازمان انرژی اتمی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
او که استاد تمام فیزیک هستهای و از دانشمندان برجسته این حوزه بود، در زمینه رادیو داروها که عمدتا برای درمان سرطان به کار میروند، فعالیت داشت.
فقهی پیش از این بهعنوان معاون سازمان اتمی و رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هستهای مشغول به کار بود.
#عند_ربهم_یرزقون
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرفای جالب ایرانی وطن پرست درخصوص حمله رژیم صهیونی به ایران و کسانی که ۲۴ ساعت پای اینترشنال و منوتو میشینن
💬 #reza__fereshteh_
@insta_enghelabi
☑️نهضت غدیر تعطیل یا تضعیف نمیشود بلکه ما قدرت خواهیم گرفت...
این شروع نابودی اسرائیل است؛ آخرین دست و پایش را میزند و این نوید را بشنوید که ما در قدس نماز خواهیم خواند.
و اما تاریخ بسیار عجیب است که ما در سالروز بیعت با امیرالمومنین علیهالسلام با مولای زمان خود آیت الله خامنهای تجدید بیعت خواهیم کرد. چشم همه به خیابان های ایران و واکنش شیعیان است و حالا میدان میدان ولایت مداران و ولایت دوستان است.
تعطیل شدن این میدان یعنی تضعیف حزب الله و یعنی تقویت امید دشمن. یعنی اینکه ما از بمب و موشک شما میترسیم اما پدران ما زیر گلوله تانک های پهلوی انقلاب کردند و زیر موشک های صدام ایستادند. اجداد ما با لالای فاتح خیبر چشمان خود بستهاند.
به قول آقا سید مرتضی آوینی که می گفت: ما وارث انبیا هستیم و غایات الهی آفرینش انسان در وجود ماست که معنا مییابد. ما از مرگ نمیترسیم، که مرگ ما شهادت است و شهادت، حیات عندالرب
@insta_enghelabi