♨️ اسرائیل : حزب الله 250 هزار موشک و راکت دارد ...
📰 به نوشته روزنامه «رأیالیوم»، ژنرال «اسحاق بریک» از فرماندهان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در توصیف وضعیت امنیتی شکننده این رژیم گفته است : که اسرائیل پاسخ مناسبی برای مقابله با این ۲۵۰ هزار موشک و راکت نخواهد داشت و به طور متوسط هر روز حدود سه هزار موشک به جبهه داخلی اسرائیل شلیک خواهد شد و تعدادی از آنها نیز جزء موشکهای نقطهزن با کلاهکهایی حامل صدها کیلوگرم مواد منفجره است.
او افزود که اسرائیل در آینده در چندین جبهه درگیر خواهد بود و علاوه بر مقابله با حماس و جهاد اسلامی در غزه بایستی با حزبالله در لبنان و ارتش سوریه نیز که دارای بیش از یکهزار تانک و یگانهای پیادهنظام و کماندو است، مقابله کند که همین امر اعتراضات نظامیان ارتش را برانگیخته و آنها تأکید دارند که این موشکها به کشته شدن هزاران نفر و فروپاشی زیرساختها و به بار آمدن ویرانی زیاد منجر خواهد شد.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران، رئیس مجلس یازدهم شد
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
پشت پرده انتشار اخبار مربوط به شایعه ترور سرداران ایرانی / چه هدفی از انتشار این شایعات هدفمند دنبال میشود ؟ / بهاری ها، اصلاح طلبان و رسانه های وابسته به آمریکا ، سه گروه که پازل اعتبارزدایی از سرداران ایران قبل از ترور آنها را دنبال میکردند / با ما همراه باشید ... ( قسمت اول )
#استوری
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin