🔴ابتلای 14شاهزاده سعودی به کرونا/ رعب و وحشت در خاندان سعودی بیداد می کند
⭕️ویروس کرونا در حالی در عربستان سعودی در حال شیوع پیدا کردن است که 14 شاهزاده خاندان سعودی به این ویروس مبتلا شده اند.
💢العهد الجدید مدعی شده است که ابتلای این شاهزاده ها که 9 نفر در ریاض و 5 نفر نیز در جده زندگی می کردند، باعث ایجاد رعب و وحشت در خاندان آل سعود شده است.
⭕️این شاهزادگان در حالی به بیمارستان های اختصاصی آل سعود منتقل شده اند که برخی از منتقدین به خاندان سعودی اعلام کرده اند تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور بیش از چیزی است که رسانه های این کشور که وابسته به خاندان آل سعود هستند اعلام کرده اند.
1_253094454.mp3
زمان:
حجم:
4.67M
شب نامه / در عراق چه خبر است ؟ / آیا آمریکا جنگی جدید در عراق را به خود تحمیل خواهد کرد ؟ / حقیقت میدانی در خصوص واقعیت عراق چه می گویند ؟ / آقای تحلیلگر
24.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / در عراق چه خبر است ؟ / آیا آمریکا جنگی جدید در عراق را به خود تحمیل خواهد کرد ؟ / حقیقت میدانی در خصوص واقعیت عراق چه می گویند ؟ / آقای تحلیلگر
🔰مردم نقاط مختلف دنیا بعد از شیوع ویروس کرونا به کار و تحصیل در خانه روی آورده و از تردد در معابر و همچنین تجمع در اماکن عمومی جلوگیری کرده اند.
🔴پ.ن: بعد از گذشت چند هفته از شیوع گسترده این بیماری، هنوز درمان قطعی برای این ویروس و بیماری یافت نشده و به همین دلیل نیز طبق نظر تمام کارشناسان دنیا، عدم ارتباط با دیگر افراد تنها راه قطع زنجیره این ویروس و مقابله با آن است.
🔴لشگر اجنه هم نتوانست به آمریکا کمک کند
⭕️فیلم های مختلفی در هالیوود ساخته شده است تا اینگونه القاء کند که اجنه و قدرت های شیطانی از شرق و به خصوص منطقه بابِل که جز امپراتوری ایران باستان بوده است به غرب و آمریکا منتقل شده و نیروهایی در غرب بعد از سعی و تلاش فراوان توانسته اند این قدرت های شیطانی را از بین ببرند.
⭕️از نمونه این فیلم ها می توان به فیلم های جن گیر، از شر شیطان نجاتمان ده، ارباب آرزوها و دیگر فیلم های مشابه یاد کرد.
💢این فیلم های هالیوودی که دارای جلوه های بصری ویژه ای هستند، باعث تغییر فکری مخاطبین خود که اکثراً از قشر جوان و نوجوان بوده اند شده و این افراد بعد از مدتی با این انگاره که همه بدی ها از شرق آغاز می شود، به مسئولیت های مختلف سیاسی و امنیتی می رسند.
💢این افراد بعد از انتصاب به مسئولیت های گوناگون، با باوری که هالیوود در اذهان آنها به وجود آورده است شروع به تصمیم گیری کرده و همین مسئله باعث می شود که تصمیمات خود را بر علیه شرق و به خصوص ایران پایه گذاری کنند.
⭕️اما در این روزهای کرونایی که بسیاری از کارشناسان اعلام می کنند که آمریکا متهم ردیف اول ایجاد کرونا است، واقعیت ها و پشت پرده های مختلفی در حال نمایان شدن است تا جایی که مردم غرب اتحاد و انسان دوستی ملت های شرقی را دیده و به آنها غبطه می خورند.
⭕️مطمئناً مسئولین غربی هیچ زمانی تصور آن را نمی کردند که امپراتوری رسانه ای آنها که برای جهت دهی افکار عمومی با هزینه های بسیار زیاد به راه افتاده بود، به وابسته ویروس کوچکی که به احتمال زیاد حاصل دست خودشان است در حال نابود شدن بوده و هیمنه پوشالی شان از بین رود.
✅بعد از تصویب قوانین کشوری مربوط به فاصله اجتماعی و همچنین تصویب استانی این قانون، تمامی رفت و آمدهای ورودی به شهر گرگان از بامداد روز گذشته شدیداً کنترل می شود.
⭕️پ.ن: فاز اول این طرح تا 15 فروردین اجرایی شده و شامل روزهای 12 و 13 فروردین نیز خواهد شد.