5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش اذان در شهرهای مختلف اروپا
در طول روزهای گذشته ویدئوهایی از پخش اذان در شهرهای مختلف اروپا منتشر شده. ویدئوهایی که پخش شدن اذان در فرانسه و دیگر شهرها رو نشون میده.
ویدئویی هم که مشاهده می کنید، پخش شدن اذان از بلندگوهای مسجدی در آلمان رو نشون میده!
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
آنچه رسانه ها برای شما نمیگویند
کنت پولاک یکی از تحلیلگرهای سازمان سیا هست، این شخص اخیراً مقاله ای نوشته که در نوع خودش فوق العاده است. در این مقاله کنت پولاک به شیوه رفتاری حکومت ایران و مقابله ایرانی ها با کرونا پرداخته.
در بخشی از این مقاله اشاره شده به اینکه نیروهای مختلف در ایران به چه شکل به کرونا مقابله کردند.
کنت پولاک در گزارش خودش به دو نیرو اشاره کرده، نیروی اول گروه های انقلابی هستند، این شخص گفته نیروهای انقلابی در مقابله با کرونا مسئولیت پذیری خاصی رو از خودشون نشون دادن و در کنار مردم اومدن و به کمک اونها شتافتند و در مقایسه با گروه های عملگرا(منظورش از گروه های عملگرا طیف نزدیک به آمریکا و گروه های همسو با آمریکا در حکومت ایران هست) عملکرد بهتری از خودشون نشون دادن.
اعتراف این شخص به عملکرد مثبت نیروهای مسلح ایران در مقابله با کرونا هم در نوع خودش قابل تامل هست. اون هم در حالی که خیلی ها تلاش می کنند تا نیروهای انقلابی و نیروهای مسلح ایران رو به چالش بکشند..!
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
جای خالی عشاق ...
جمکران 1398
جمکران 1399
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهتزاز پرچم ایران روز ساختمان مرکز فرهنگی حیدر علی اف در باکو ...
این اقدام به پاس قدردانی از تلاش های ایران در مبارزه با کرونا انجام گردیده است ...
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
آیا عده ای به دنبال تشدید بحران در ایران هستند ؟ / وقتی عده ای از کرونا هم برای اردوکشی خیابانی استفاده میکنند / بیایید یک نکته را مرور کنیم، استفاده از ایده حجتیه در سیاست / با ما همراه باشید ... ( قسمت اول )
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin