اجساد تلنبار شده در بیمارستان
به این تصاویر خوب دقت کنید؛ در روزهای گذشته ویدئویی در رسانه های وابسته منتشر شد و آن را به ایران نسبت دادند، ویدئویی که جنازه ها در یک بیمارستان را نشان می دهد.
آنها می گفتند که این بیمارستان متعلق به ایران است، البته کمی بعد مشخص شد که این تصاویر مربوط به انگلستان می باشد.
تصاویری که مشاهده می کنید اجساد تلنبار شده قربانیان کرونا در بیمارستان دیترویت آمریکا را نشان می دهد.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
جهان در زمان شیوع کرونا دقیقاً چه شکلی است؟
این تصاویر بخش های مختلف دنیا را همزمان با شیوع کرونا نشان می دهد؛ همه گیری این ویروس موجب ایجاد مشکلات فراوانی برای تمام کشورها شده است
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
وظیفه آدمهای مشهور در بحران کرونا چیست؟
این شاید سوال خیلی از ماها باشد که وظیفه آدمهای مشهور در بحران کرونا چیست؟ همانطور که میدانید چهره های مطرح و معروف انقلابی و مذهبی تلاش کرده اند در این بازه در میدان باشند، از همان ابتدا تصاویری از مداح ها و سخنران هایی که به بیمارستان ها رفته و یا خود را به جمع کرونایی ها رساندن و یا به نوعی به آنها کمک کردند در رسانه ها منتشر شده است.
در طرف مقابل این سوال در افکار عمومی مطرح است که وظیفه سلبریتی ها در این خصوص چیست؟ آیا سلبریتی ها راهکاری برای کمک کردن با جامعه خود در بحران کرونا دارند؟ آیا راهکاری فراتر از استوری گذاشتن و عکس فرستادن در شبکه های اجتماعی برای سلبریتی ها وجود دارد؟ این سوالی است که سلبریتی ها خودشان باید به آن پاسخ داند که چگونه می توان از ظرفیت خود برای افزایش همدلی در جامعه و کمک به مدیریت بحران کرونا استفاده کنند.
قطعاً سلبریتی های ایرانی اگر بخواهند و اگر اراده اینکار را داشته باشند می توانند پاسخ های ارزشمندی برای این سوال مهم پیدا کنند.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
Ali:
یک سوم یهودیان افراطی کرونا گرفته اند
آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نشان می دهد که یک سوم یهودیان افراطی از جمله یکی از خاخام های آنها به کرونا مبتلا شده و با این ویروس دست و پنجه نرم می کنند.
علت بالا بودن آمار یهودیان افراطی در بحران کرونا مقاومت شدید آنها در برابر پذیرش تدابیر مربوط به فاصله گذاری اجتماعی و حتی اعتراض آنها به قوانین مربوط به کرونا می باشد.
یهودیان افرادی به خصوص مردم ساکن در شهرک بنی براک بحران کرونا را به یک بحران غیرقابل کنترل برای صهیونیست ها تبدیل کرده اند
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin