کرونا باعث شد مدافعان سلامت را بیشتر بشناسیم ...
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
این دانش آموزان هم آموزش مجازی دارند؟
تصاویری که مشاهده می کنید دانش آموزان مناطق محروم در جنوب شرقی کشور را نشان می دهند؛ دانش آموزانی که از ابتدایی ترین نیازها برای تحصیل هم محروم هستند.
سوال اصلی اینجاست که آیا در شرایطی که آموزش و پرورش، آموزش مجازی را برای خیلی ها پیشنهاد کرده است، این دانش آموزان هم به آموزش مجازی دسترسی دارند و می توانند از این طریق به تحصیل ادامه دهند؟
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
رزمایش احسان و نیکوکاری
این روزها رزمایش احسان و نیکوکاری به یک اسم رمز تبدیل شده و نیروهای انقلابی و جهادی ذیل این اسم تلاش می کنند تا به مردم خدمت کنند.
تصاویری که مشاهده می کنید مصلی بزرگ گرگان را نشان می دهد؛ خادمین موکب علی بن موسی الرضا(ع) در این مصلی در حال آماده سازی سبدهای غذایی برای توزیع بین نیازمندان هستند.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
950ملوان دریایی آمریکا مبتلا به کرونا
ناوهای هواپیمابر و ناوهای اتمی آمریکا روزی به عنوان نماد قدرت ارتش آمریکا شناخته می شدند، همه تصور می کردند که ارتش آمزیکا نیز بتواند همزمان با بحران ها، مانند دیگر ارتش های دنیا به کمک مردم کشورش آمده و به آنها یاری رسانی کند.
البته حالا این ارتش خودش در یک بحران با بحران روبرو شده است و اخباری از شیوع کرونا در بین 950 نفر از ملوانان نیروی دریایی آمریکا در رسانه ها منتشر شده است.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
2.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افزایش خداباوری در غرب
ظاهراً ویروس کرونا علاوه بر اینکه مشکلات عدیده ای برای مردم دنیا پیش اورده، همدلی هایی را هم نیز در کنار خود به همراه داشته است.
این ویروس عجز مردم دنیا به خصوص جهان غرب را بیش از پیش به نمایش درآورده است به طوری که در جهان غرب خیلی ها به جز دعا کردن، چاره دیگری برای خروج از بحران نیافته اند.
آنچه مشاهده می کنید نمونه هایی از افزایش خداباوری در جهان غرب را نشان می دهد.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
ایرانی ها مصداق واقعی جامعه فداکار
در روزهایی که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده است، یکی از مهمترین گروه هایی که ممکن است سلامت آنها با مشکل جدی شود، مبتلایان به تالاسمی و سایر بیماری های خونی هستند، بیمارانی که به شدت به اهدای خون نیاز دارند.
تصاویری که مشاهده می کنید حضور پرشور مردم برای اهدای خون به جهت کمک به بیماران را نشان می دهد.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin