بی دفاع در برابر کرونا
پاکبان ها از جمله خدمت گذارترین گروه ها در جامعه ایران هستند، گروه هایی که در این شرایط کرونایی نیز به جامعه خود خدمت کرده و برای پاک نگه داشتن شهر، سلامت خود را به خطر می اندازند.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
ابتکار جالب یک معلم
در این روزها تصاویر مختلفی از ابتکار افراد برای مقابله با کرونا در این روزها در رسانه ها منتشر می شود.
تصاویری که مشاهده می کنید یک معلم فلسطینی را نشان می دهد.
این معلم با استفاده از بازی و سرگرمی در حال آموزش کودکان در نواز غزه و یادآوری خطرات کرونا به آنها می باشد.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگرانی اسرائیل از شکسته شدن حصار در مناطق مرزی
در روزهای گذشته اخباری در خصوص شکسته شدن حصار در مناطق مرزی بین لبنان و سرزمین های اشغالی در رسانه ها منتشر شده است.
در همین خصوص رسانه های اسرائیلی اظهار نظرهای مختلفی انجام داده اند.
تقریباً همه اظهار نظرهای رسانه های صهیونیستی در این خصوص به یک نکته ختم شده است و آن هم اینکه عده ای در خاک لبنان ترجیح داده اند تا امنیت اسرائیل را به چالش کشیده و این پیام را به اسرائیلی ها القاء کنند که در صورت نیاز، نفوذ به سرزمین های اشغالی کار غیرممکنی به نظر نمیرسد.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
1.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورکنید اینجا آمریکا است
تصاویری که مشاهده می کنید ایالات متحده آمریکا را نشان می دهد؛ جمعیت های مختلفی از میشیگان، مینه سوتا و ویرجینیای آمریکا دست به تظاهرات زده و به تعطیلی مشاغل اعتراض کرده اند.
وجه اشتراک همه تظاهر کنندگان یک چیز و آن هم این است که همه آنها مسلح هستند.
نکته ای که حالا همه به آن فکر می کنند این است؛ اگر جامعه مسلح آمریکا تصمیم به قیام بگیرد، کدام ارتش می خواهد در مقابل آن ایستادگی کرده و با آن مقابله کند؟
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
ترکیه برای پیشبرد اهداف خود در سوریه پایگاه نظامی می سازد
خبری در رسانه ها منتشر شده مبنی بر اینکه ترکیه در ریف الرقه در شمال شرقی سوریه یک پایگاه نظامی خود را تکمیل و مرحله نخست آن را به پایان رسانده است.
وبگاه عربی الجدید به نقل از برخی منابع محلی گزارش داده که مرحله نخست ساخت این پایگاه شامل خاکبرداری، ایجاد حصار بزرگ و همچنین ارسال ماشین آلات سنگین نظامی و مهندسی ویژه خاکبرداری به این مکان انجام شده است.
عمده کارشناسان بر این باور هستند که ترکیه به ایده ای برای مدیریت میدانی دقیق و رصد دقیق تکفیری ها و تروریست ها در خاک سوریه فکر می کند و همین باعث شده که آنها حضور در خاک سوریه و انجام عملیات های میدانی را به عنوان وظیفه خود بدانند
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin