⭕️ شاه عربستان بر لزوم 'سازش' در موضوع فلسطین تأکید کرد
♨️ «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی بامداد دوشنبه به صورت تلفنی با «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا گفتوگو کرد.
🔻به نوشته خبرگزاری «واس»، سلمان بنعبدالعزیز در این تماس درباره روند اجلاس گروه ۲۰، که سال گذشته ریاض ریاست دورهای آن را برعهده داشت، و همچنین تلاشها برای مقابله با همهگیری ویروس کرونا صحبت کرد.
🔴 بر این اساس، شاه سعودی به آمریکا اطمینان داد که تداوم ریاست این کشور بر اجلاس گروه ۲۰ باعث تداوم حمایت ریاض از اقدامات کشورهای عضو در مقابله با شیوع ویروس کرونا چه در سطح نیروی انسانی و چه در سطح اقتصادی میشود.
💢 وی همچنین از آنچه که «تلاشهای آمریکا برای بازگرداندن صلح به منطقه» خوانده، قدردانی کرد و بر تمایل ریاض جهت رسیدن به راهکار پایدار و عادلانه برای آرمان فلسطین و رسیدن به صلح تاکید کرد.
🔻چند روز پیش بود که یک مقام مسئول در اداره کل هواپیمایی عربستان سعودی اعلام کرد، با درخواست اداره کل هواپیمایی امارات مبنی بر اجازه عبور از حریم هوایی سعودی به هواپیماهای خطوط هوایی امارات به مقصد تمام کشورهای دیگر و برعکس، موافقت کرده است.
‼️ این اجازه در حالی داده شد که مقامات سعودی به دلیل اینکه به هواپیمای رژیم صهیونیستی اجازه عبور از حریم هوایی عربستان سعودی به سمت امارات را دادند، هدف انتقاد شدید قرار گرفتهاند.
@iran_onlin_ir
⭕️ چند نکته در خصوص عملیات پهپادی ارتش یمن به فرودگاه سعودی «ابها»
♨️ خبرنگار المیادین گزارش داد که حمله به فرودگاه سعودی ابها دستکم با 8 فروند پهپاد صورت گرفته است.
🔻بر اساس این گزارش، در این حمله مرکز فرماندهی و نیز مرکز کنترل پرواز هواپیما در این فرودگاه هدف حمله پهپادی قرار گرفت.
🔻«یحیی سریع» سخنگوی فرمانده نیروهای مسلح یمن شامگاه یکشنبه اعلام کرد یگان پهپادی یمن با چندین پهپاد، مواضع نظامی و اهداف حساس فرودگاه بین المللی «ابها» را هدف قرار داد که اهداف این حمله به دقت محقق شد.
🔴 خبرگزاری عربستان سعودی (واس) با اذعان به شکست این کشور در قبال حملات موشکی انصار الله تنها به رهگیری و ساقط کردن یک فروند پهپاد اشاره کرد.
@iran_onlin_ir
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پلیسِ خشونت از رسمیت افتاده ...
🎥 فیلم رو ببینید . متهمین با پلیس آمریکا دعوا می کنن / وقتی خشن ترین پلیس دنیا از رسمیت افتاد ، یعنی حکومتی که اون پلیس براش خدمت میکنه قوه قهریش از رسمیت افتاده ...
@iran_onlin_ir