⁉️همه چیز در خصوص هلال احمری که سه ماه است رئیس ندارد/ برخورد سازمان های اطلاعاتی با رئیس سابق هلال احمر به عدمِ انتخاب رئیس جدید برای این ارگان ربط دارد؟/ چرا رئیس جمهور در این شرایط حساس برای این ارگان مهم رئیس انتخاب نمی کند؟
‼️در روزهای گذشته مکرراً این سوال در افکار عمومی مطرح شد که چرا هلال احمر رئیس ندارد و علت اینکه در این شرایط بحران و پس از گذشت سه ماه، این مجموعه بدون مدیر باقی می ماند چیست؟
⭕️گمانه زنی هایی در همین خصوص در توئیتر مطرح شده است که رئیس جمهور علت اصلی عدم رسیدن هلال احمر به یک رئیس می باشد.
⭕️بعد از این گمانه زنی ها خبری در رسانه خبری دانشگاه آزاد اسلامی(آنا) مبنی بر پیشینه هلال احمر و رئسای آن پرداخته است.
💢آنا در خبر خود اعلام می کند که طی ماه های گذشته خبری مبنی بر اعلام رسمی استعفای رئیس سازمان هلال احمر بر روی خروجی سایت هلال احمر قرار گرفت.
💢بعد از انتشار این خبر در خبرگزاری های کشور، خبر دیگری نیز در رسانه ها مبنی بر بازداشت علی اصغر پیوندی به اتهام فساد اقتصادی توسط اطلاعات سپاه منتشر شد.
🔴خبرگزاری آنا اعلام کرد که برخی از تحلیلگران بر این اعتقاد هستند که این بازداشت آن هم توسط سازمان اطلاعات سپاه دلیلی بر لجاجت رئیس جمهور برای معرفی نفر جایگزین این شخص بوده و دلیل اینکه سازمان هلال احمر بعد از 3 ماه هنوز بدون رئیس باقی مانده است، همین مسئله می باشد.
🔴آنا از قول روح الامینی منتخب مجلس شورای اسلامی بیان کرده است اگر چه نیروهای هلال احمر در این روزها که ویروس کرونا کشور را درگیر خود کرده، به شدت درگیر خدمت رسانی هستند، ولی ساختاری که در شرایط ویژه مسئول مستقیم نداشته باشد، فعالیتش با مشکلاتی مواجه است.
🔴آنا در ادامه گزارش خود به نقل از روح الامینی گفته است اگر آقای رئیس جمهور گوشی برای شنیدن داشته باشد، نیازی به فریاد زدن نیست، اما گویی در شرایط بحرانی کشور برای انتصاب رئیس هلال احمر باید فریادهای مطالبه گرانه داشته باشد.
🆔 https://t.me/iran_onlin_ir
🆔 https://eitaa.com/iran_onlin
🔰و حالا آتش نشان ها ... / این تصاویر حضور آتش نشان های ایران برای مقابله با ویروس کرونا را نشان می دهد ...
#کرونا_را_شکست_خواهیم_داد
🆔 https://t.me/iran_onlin_ir
🆔 https://eitaa.com/iran_onlin
‼️نکته جالب البته در خصوص شیوع بلاها در ایران را می توان در دو برخورد کاملا متفاوت در حاکمیت ایران در این خصوص در سال های 1230 دید!
⭕️در آن سال حاکم یکی از شهرها(حسینعلی میرزا) به محض شنیدن خبر ورود وبا به همراه اطرافیانش فرار می کنند و حتی دستورالعملی هم به مردم ارائه نمی دهند، اما در این میان مردی مانند امیر کبیر دست به کار شده و حتی در روزنامه دولتی "حقیقت" اینگونه مدام برای مردم اطلاعیه صادر و همگان را اگاه می کند: "در باب ناخوشی مسری از جمله وبا، طاعون و... اطبا روی زمین معالجات مختلف کردند، اما یک علت را در این باب مسلم گرفتند که کثافت و عفونت این ناخوشیها را زیاد میکند" این بود که او دستور داد دولت با مایعهای ضدعفونیکننده آن روز به پاکیزه کردن شهر همت گشایند.
🆔 https://t.me/iran_onlin_ir
🆔 https://eitaa.com/iran_onlin