‼️عربستان دست به دامن آمریکا برای مقابله با یمنی ها
⭕️نیروهای انصارالله یمن سال 2020 میلادی را با پیروزی های مختلف و گسترده ای آغاز کرده اند تا جایی که در آخرین برنامه حمله خود به مواضع نیروهای مستقر حامی منصور هادی، نیروهای انصار الله یمن از 3 موضع به استان های مرکزی یمن حمله کرده و توانسته اند شکست های پی در پی به نیروهای رئیس جمهور مستعفی و همچنین حامیان عربستان سعودی وارد کنند.
⭕️نیروهای انصارالله به دنیال پیشروی به استان های مرکزی و جنوبی یمن که نفتخیزترین استان های این کشور بوده و طی سال های گذشته در اختیار مخالف یمن بوده است، می باشند تا بتوانند این استان های استراتژیک را تصرف کنند.
💢این نیروهای مقاومت در حال حاضر به دنبال بازپس گیری ارتفاعات مابین شهر مارب و منطقه صرواح هستند تا بتوانند اشراف کاملی به نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی و همچنین منصور هادی پیدا کنند.
💢اما عربستان با تلاش های فراوان توانسته تا آمریکا را راضی کند که به صورت میدانی وارد جنگ با یمن شود و به همین منظور نیز حدود ۱۱۰ نیروی ویژه امریکایی، ۱۰ فروند بالگرد ترابری بلک هاوک، ۳۰ دستگاه خودروی زرهی و ۴ مجموعه موشک پدافندی پاتریوت از طریق اسکله بندر بلحاف تخلیه شده و به مناطق مرکزی یمن منتقل شدهاند.
🔴اینجا آمریکا؛ مردم نیویورک بعد از شنیدن ورود ویروس کرونا به کشورشان به فروشگاه ها هجوم آورده اند.
⭕️مردمی که در پروژه ی خود تحقیری رسانه های وابسته بر سر مردم ایران کوبیده میشدند ، فقط کم مانده همدیگر را بخورند ...
🔴تبعات منفی برای آمریکا در صورت لجاجت برای ماندن در عراق
⭕️حسن الکعبی رئیس فراکسیون پارلمانی بدر عراق: عراق در صورتی که نظامیان آمریکایی از این کشور بیرون نروند و لجاجت کنند، جور دیگری با آنها برخورد خواهد کرد.
⭕️حاکمیت عراق باید محترم شمرده شود به ویژه از سوی آمریکاییها یا ائتلاف بین المللی.
💢اجازه نقض حاکمیت عراق و ریختن خون عراقیها داده نخواهد شد.
💢عناد ورزی واشنگتن یا کشورهای عضو ائتلاف بین المللی در مخالفت با خروج از عراق و اصرار بر ماندن غیرقانونی و نامشروع دارای تبعات منفی و معکوس برای این نیروهاست.
❌پ.ن: آمریکا سال ها است که برای بقای خود در منطقه خاورمیانه تلاش کرده است که در نهایت نیز هر روز با سرعت بیشتری به سمت نابودی اش در منطقه نزدیک می شود