#صریح_نیوز
وقتی خاورمیانه بلعیده شد / آنچه لازم است و باید پیرامون استعمار جدید بدانید / بازخوانی یک اتفاق تکان دهنده در آفریقا که کمتر برای شما مرور شده است / با ما همراه باشید ... ( قسمت دوم )
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
فاسدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا
الیزابت وارن سناتور ایالت ماساچوست در پیامی توئیتری در خصوص دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نوشت: من قبلاً هم گفتم و دوباره نیز می گویم، دونالد ترامپ فاسدترین رئیس جمهور در تاریخ نوین آمریکا است اما وی فقط بدترین نشان از یک سیستم فاسد است.
این سناتور در ادامه توئیت خود نوشته است: هم اکنون زمان آن فرا رسیده تا فساد را در هر سطحی ریشه کن کرده و کاری کنیم که دولت هایمان برای مردم کاری کنند.
این شخص چند روز پیش نیز در یک سخنرانی گفته بود: ما دولتی داریم که برای ثروتمندان با کسانی که به آنها ارتباط دارند عالی کار می کنند، اما برای بسیاری دیگر زیاد خوب کار نمی کنند.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
روایت عجیب نماینده دادستان از وجه المصالحه ای که نجفی پرداخت کرده است
روزنامه صبح نو در اکانت توئیتری خود به وجه المصالحه پرداخت شده نجفی به خانواده میترا استاد اشاره کرده است.
آنگونه که این روزنامه گفته، با این وجه المصالحه می شد نیمی از محکومین به قصاص در زندان رجایی شهر را که بخاطر خشم آنی مرتکب به قتل شده اند را آزاد کرد.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
توزیع 1میلیون بسته سبد ارزاق در میان نیازمندان
آیین آغاز رزمایش همدلی با هدف توزیع 1میلیون بسته مواد غذایی در میان نیازمندان، روز گذشته در مصلی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد.
.
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin