10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مداحی سه زبانه و زیبای سید محمد حسینی در مسابقات استعدادیابی عراق
#پیشنهاد_دانلود
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
🔹عالی ترین برنامه رایگان قرآنی
🔸تولید مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور)
🔹قابلیت های فراوان فنی و محتوایی
لینک دریافت قرآن همراه نور:
https://noo.rs/qr
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیام شجاعانه همسر شهید حجة الاسلام دارایی از شهدای حرم امام رضا ع به دشمنان اسلام
🔹شیرزن تویی بقیه اداتو هم نمیتونن در بیارن👌
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
#داستان_کوتاه
✅سنگِ وجودمان را بشکافیم تا مهر خدا را ببینیم
✍️چوپانی عادت داشت در یک مکان معین زیر یک درخت بنشیند و گله گوسفندان را برای چرا در اطراف آنجا نگه دارد. زیر درخت سه قطعه سنگ بود که چوپان همیشه با استفاده از آنها آتش درست میکرد و برای خود چای آماده میکرد. هر بار که او آتشی میان سنگها میافروخت متوجه میشد که یکی از سنگها مادامی که آتش روشن است، سرد است اما دلیل آن را نمیدانست.
چند بار سعی کرد با عوض کردن جای سنگها چیزی دستگیرش شود اما همچنان در هر جایی که سنگ را قرار میداد، سرد بود تا اینکه یک روز وسوسه شد تا از راز این سنگ آگاه شود. تیشهای با خود برد و سنگ را به دو نیم کرد. آه از نهادش بر آمد. میان سنگ موجودی بسیار ریز مانند کرم زندگی میکرد.
رو به آسمان کرد و خداوند را در حالی که اشک صورتش را پوشانده بود، شکر کرد و گفت: خدایا، ای مهربان، تو که برای کِرمی این چنین میاندیشی و به فکر آرامش او هستی، پس ببین برای من چه کردهای و من هیچگاه سنگ وجودم را نشکستم تا مهر تو را به خود ببینم.
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
🔹 در روزی که اعتبار کارت ملیش تو این دنیا تموم شد به شهادت رسید و اعتبارش پیش خدا شروع شد.
بعضیا شهادتشون هم هنرمندانه است😍
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
زنگ ﺯﺩم به دفتر پاسخ گویی مسائل شرعی پرسیدم:
من داشتم تو اشپزخونه راه می رفتم یهو پام لیز خورد و ناخواسته یه لیوان آب و دو تا دُلمه برگ مو و چهار تا زولبیا و دو تا خرما رفت تو دهنم و قورت دادم.
گفتم حاج اقا الان باید چی کار کنم؟
گفت:
یه چای هم بخور بهت بچسبه قطع_کرد
یعنی فهمیده بود؟!😉
#رمضان #طنز #روزه #خوردن #آشامیدن
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
#تک_بیتی
شیرین شدست کام من از ذکر نام تو
ای جان فدای نام تو و دام و بام تو
#علی_جباری
۲۱ فروردین ۰۱
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh