eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری تولیت آستان حضرت عبدالعظیم درگذشت. او در سال‌های انقلاب در صف اول مبارزات قرار داشت و پس از انقلاب هم در مسئولیت‌هایی چون عضویت در مجلس خبرگان رهبری، وزارت اطلاعات و دادستانی کل کشور خدمت کرد.
سلطنت‌طلبه میگه من جای قرآن شاهنامه می‌ذارم که فارسیه! احتمالا فکر می‌کنه شاهنامه رو یه اتئیست نوشته، محتواش هم راجع به رضاشاهه
💢سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: در مذاکرات وین توافق نه قطعی است نه قریب‌الوقوع.
خسته شدم بس که تکرارکردم دین، دین کیفیت است نه کمیت! مقصود این نیست که مستحبات را انجام ندهیم یا نماز طولانی نخوانیم، اینها جای خود اما بدانید رسیدن به خدا نماز هزار قل هو الله نمیخواهد؛ اگرهم خواندی خودت میدانی من فضولی نمیکنم اما امامان ما فرمودند با باطن خود زودتر به خدا میرسید. « آیت‌الله سید عبدالله فاطمی‌نیا»
«گونن سگو» وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که به اتهام جاسوسی برای ایران از دو سال پیش زندانی است، کتاب خاطرات خود را در این رابطه منتشر می‌کند. به نوشته رسانه صهیونیستی واللا، او اطلاعاتی در مورد شخصیت‌های مختلف مرتبط با پرونده‌های حساس امنیتی اسرائیل و پایگاه‌ها و موسسات امنیتی را در اختیار ایرانی‌ها قرار داده بود. اخبار رسیده از زندان حکایت از آن دارد که وی خاطرات خود را نگاشته و قصد دارد روزی آن را منتشر کند.
در جنگ سوریه، بسیاری درخواست اعزام به این کشور را داشتند که موافقت نمیشد؛ اما صدها نفر به دور از تشریفات قانونی و با قبول مشقت ها، از مسیرهای دیگری خود را به دمشق رساندند؛ کسی آماری دارد با تسهیلاتی که اوکراین، آمریکا و انگلیس فراهم کرده اند چند اصلاح طلب عازم اوکراین شده اند؟!
خانم کتایون ریاحی بعنوان یکی از سین های سفره هفت سین سگشون را قرار دادن!!! سلبریتی های ایرانی هرروز بی هویت تر و پوچ تر از روز قبل
دهباشی بعد از توهین به یادگار امام تبرئه شد حسین دهباشی چندی پیش توییت توهین‌آمیزی درباره حاج احمد خمینی منتشر کرد که با انتقادهایی مواجه شد. بعد از آن سید حسن خمینی از او شکایت کرد اما با اعلام حکم، مشخص شد که برای دهباشی قرار منع تعقیب صادر شده است.
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیاستمدار لهستانی، و عضو پارلمان اروپا: ما را پوپولیست، ناسیونالیست، نژاد پرست یا هر چیز دیگری بنامید اصلا مهم نیست، اجازه ورود حتی یک مسلمان را نخواهیم داد!
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت زوم فوق‌العاده پهپاد مهاجر۶ سپاه
پرتاب موشک کرم ابريشم توسط رزمندگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس
🔴رئیسی: قدردان اعتماد رهبر معظم انقلاب هستیم رئیس‌جمهو در جلسه هیات دولت: 🔹قدردان اعتماد رهبر معظم انقلاب به رویکردها و تلاش‌های دولت هستیم. 🔹سخنان رهبری روحیه امید را در مردم و دولتمردان افزایش داد. 🔹اعتماد رهبر معظم انقلاب سرمایه بزرگی برای دولت است، فرمایشات رهبری برای دولت امیدبخش و مسئولیت‌آفرین است. 🔹همه دستگاه‌های اجرایی باید به طور منظم تلاش‌شان برای تحقق شعار سال را گزارش کنند. 🔹مهم‌ترین شاخص ارزیابی دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ اقدامات دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین آنها است.