تجمع اعتراضی زنان کفن پوش قم!
🔻عصر یکشنبه 29 مردادماه، هیئات مذهبی زنان استان قم پس از اجتماع در مصلی قدس در حرکتی با عنوان دختران زینبی، بانوان حسینی به سمت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) حرکت کردند و علاوه بر عزاداری، در حمایت از حجاب و محکومیت اهانت به قرآن کریم شعار دادند/ ایسنا
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
از عموم امت مکتبی و مؤمن در سراسر جهان و ایران اسلامی دعوت میشود «شکایت ملت بزرگ ایران از جسارت به ساحت قرآن مجید» را امضاء کرده و با تمام توان، پرشور و انقلابی در توزیع و تبلیغ آن فعالیت کنند.
🔺جهت امضاء شکایتنامه در کمتر از یک دقیقه، به نشانی زیر مراجعه کنید:
👉 https://asle90.24on.ir/n/5
دفتر حقوقی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
46.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گروه سرود منادیان بصیرت....
با همکاری سازمان فرهنگی ، ورزشی هنری شهرداری رشت
ارسالی از مخاطب کانال ..شهرستان رشت
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
🔴آغاز نخستین یادواره بانوان شهید پایتخت
🔹اولین یادواره بانوان شهید پایتخت با عنوان «لشکر فرشتگان» هم اکنون در سالن همایشهای وزارت کشور آغاز شد.
🔹این ویژه برنامه در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای پایتخت و با حضور سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ، محسن منصوری معاون اجرائی رئیس جمهور، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران در حال برگزاری است.
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر منتشر شده از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران به مناسبت ۳۱ مرداد و روز صنعت دفاعی
#ایران_مقتدر
#ایران_قوی
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
📌انصراف نماینده جوجیتسوی کشورمان از مسابقه با ورزشکار رژیم صهیونستی
🌀امیر عباس آقایی عضو تیم ملی جوجیتسوی کشورمان در آغاز مسابقات جهانی قزاقستان در حمایت از ملت مظلوم فلسطین از مسابقه با نماینده رژیم صهیونیستی انصراف داد.
#رژیم_صهیونیستی
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
📸 حضور رئیسجمهور بر سر مزار شهید مدافع امنیت بسیجی «آرمان علیوردی»
#شهید
#شهدا
#مدافع_امنیت
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه های مهم امنیتی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا به زائرین اربعین حسینی....
#پلیس_فتا#اربعین#کلیک_امن
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
731.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر ارتباطات: امسال هم سیمکارتها و اینترنت عراقی و هم رومینگ اپراتورهای ایرانی ارزانتر و با کیفیتتر از پارسال در اختیار زائران اربعین قرار خواهد گرفت.
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
.
🔰مدیر فتنهگر؛ محبوب
مدیر انقلابی؛ مغضوب
🔸سکوت و انفعال دولت و مجلس درباره ابقای سلاحورزی/ چرا مجلس در این مورد به دولت فشار نمیآورد؟!
در ماجرای عزل معاون سیاسی وزیر کشور علاوه بر ضعف آشکار دولت در پذیرش فشار مجلس، سوال جدی از مجلس هم این است که چرا در حالی که مجلس نسبت به حضور فردی مثل سلاح ورزیِ حامی اغتشاشات گذشته، در یک جایگاه حساس و مهم مدیریت اقتصادی، هیچ دغدغه ای نداشته و حتی از وزیر صمت سوال هم نپرسیده است، چندین ماه است وقت و انرژی خود را روی رفتن یک مدیر انقلابی و جهادی و کاربلد از وزارت کشور متمرکز کرد؟ فشاری که در نهایت منجر به برکنارشدن این مدیر کارآمد شد.
🔹 در شرایطی که فردی مثل سلاح ورزی همچنان در مدیریت اتاق بازرگانی است و حتی نمایندگان با اجازه و تاکید رئیس مجلس به جلساتی که او حضور دارد می روند و به او رسمیت می بخشند. این اتفاق برملا کننده یک ضعف گفتمانی یا عملکردی در دولت و مجلس است.
🔹در نهایت محمدرضا غلامرضا در مقطع حساس پیش از انتخابات به دلیل صدور بخشنامه ای به استانداران و فرمانداران به منظور جلوگیری از دخالتهای بیجای بعضی نمایندگان در روند انتخابات و انتصابات، از کار برکنار شد.
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حساب مداح و آخوند رو از دین جدا کنید...
#به_جهاد_تبیین_بپیوندید
🌐 @jahadtabeeeen
╰──────────
سلام.🌹
زائران کربلا دلهایمان را در کوله بارهایتان میگذاریم به رسم امانت البته زیاد نیاز به مراقبت ندارند چون شکسته اند💔 فقط آنها را به حرم ارباب برسانید زیرا آنجا تنها بازاری است که جنس شکسته می خرند و به جای آن جنس مرغوب می دهند.
به ارباب بگویید که قول داده ایم این دل ها را سالم برگردانیم.
بگویید فقط نگاه شما شفا بخش و التیام دهنده این دلهای خسته است ...
و برایمان دعا کنید که ما نیز زائر اباعبدالله حسین(علیهالسلام) شویم و از قافله عشق جا نمانیم.