eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 نردبان زیارت عاشورا 🔺دست نوشته بسیجی شهید محمدحسین حدادیان که هر بار که زیارت عاشورا میخواند به نیابت از یک شهید ثبت و تاریخ گذاری میکرد
1.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر از تو درباره غزه پرسیدند... بگو به آنها در آنجا شهیدی است که شهیدی آن را حمل می کند و شهیدی از وی عکس میگیرد و شهیدی او را بدرقه می کند وشهیدی بر وی نماز می خواند ... کُلّ یومٍ عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
اگر از تو درباره غزه پرسیدند... بگو به آنها در آنجا شهیدی است که شهیدی آن را حمل می کند و شهیدی از و
بیانیه سپاه در محکومیت‌ جنایت‌ رژیم صهیونیستی در غزه 🔹جنایت جدید رژیم جعلی، نژادپرست و کودکش صهیونیستی به نوار غزه که از جمعه گذشته در سایه حمایت آمریکا و دیگر دولتهای ضدبشری آغاز شده است بار دیگر پرده از خوی جنایت گری و تجاوزگری صهیونیستها و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنها کنار زد. 🔹حملات اخیر صهیونیست‌ها یک خطای محاسباتی و اقدامی برای آزمودن توان، زمان و کیفیت پاسخگویی مقاومت در صورت شکل گیری جنگ تمام عیار علیه ملت مظلوم فلسطین می‌باشد.
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی پس از سه روز حملات وحشیانه و بی امان علیه ساکنان غزه و در مقابل ناتوانی در برابر حملات گروه های مقاومت اعلام کرد که تماس با مصر را برای برقراری آتش بس در نوار غزه از بعد از ظهر امروز (یکشنبه) آغاز می‌کند.
چند پیشنهاد متفاوت برای نذری دادن ‌ 🔸کنار همه خاطرات خوبی که همگی از غذاهای نذری تو محرم داریم اما باید بگیم خیلی اوقات نذری دادن می‌تونه شکل‌های متفاوت‌تری هم به خودش پیدا کنه 🔸نذری‌هایی که گاهی حتی برای انجام دادنش لازم نیست پولی هم خرج کنیم فقط کافیه به نیت اسم صاحب این شب‌ها و روزها و برای بهتر شدن حال‌ آدم‌ها یه قدم برداریم.
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️هجوم باورنکردنی مردم بسمت محمدرضا گلزار در مراسم عزاداری محرم ! اونهایی که در بحث حجاب میگویند به شل حجابها و بدحجابها کاری نداشته باشید تا جذب نظام و انقلاب شوند و دنبال جمع کردن سیاهی لشکر هستند خوب نگاه کنند! نمونه ای از همان جذب ها را می بینید که مثلا برای عزای امام حسین علیه السلام آمده اند ولی تا گلزار را می بینند، چنین صحنه ای را رقم میزنند! تهِ جذب به هر بهایی، همین صحنه هاست، جذب شدگانی که به مویی و نسیمی بند اند و در بزنگاهها غیبشان خواهد زد! با جذب قشر خاکستری مخالف نیستیم، ولی نه جذبی که بخاطرش دین و احکام و ارزشها را تقلیل دهیم! نه جذبی که حسین علیه السلام را فدای گلزار کند! قشر خاکستری باید جذب ارزشها شود نه جذب نامها..! باید جذب خدا و ائمه شود نه جذب ما..! جذب باید "حر" گونه باشد، تا طرف از خاک به افلاک برسد وگرنه سیاهی لشکر را با کاسه ای گندم هم میتوان جمع کرد!
آیا کار کردن در روز عاشورا اشکالی دارد؟ رهبر معظّم انقلاب اسلامی به استفتائی دربارۀ حکم کسب و کار در روز تاسوعا و عاشورا پاسخ فرمودند.
3.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکن ای صبح طلوع... 🏴صلی الله علیک یا ابا عبدالله
قتل ۶ افغانستانی و ۴ ایرانی توسط یک تبعه خارجی 🔹دادستان رفسنجان: عصر امروز در منطقه نوق شهرستان رفسنجان درگیری دسته‌جمعی بین اتباع خارجی رخ می‌دهد که یکی از آن‌ها ۱۰ نفر از جمله ۶ افغانستانی و ۴ ایرانی را به قتل می‌رساند. 🔹معاون امنیتی کرمان: علت دعوا بین این اتباع، اختلافات ملکی بوده است. قاتل هنگام خروج از استان در شهرستان انار دستگیر می‌شود. 🔹۴ ایرانی مقتول هنگام درگیری برای میانجی‌گری وارد دعوا می‌شوند که ضارب با سلاح سرد آنها را نیز به قتل می‌رساند.
جاده ایلام به مهران در اربعین ۴ بانده می‌شود 🔹رئیس ستاد مرکزی اربعین: برای اربعین امسال ۵ میلیون زائر پیش بینی می‌شود. قبل از شروع اربعین جاده ایلام به مهران چهار بانده خواهد شد. 🔹مرز خسروی، تمرچین و باشماق در اربعین امسال فعال خواهد شد.
⭕️ چه کسی باید از عاشورای غزه بگوید؟! 🔸بعضی از خبرگزاری‌ها و رسانه‌های داخلی این تصاویر را منتشر کردند و نوشتند مجامع جهانی و حقوق بشری چرا خفه‌خون گرفته‌اند؟! 🔹آنها که خود شریک دزدند، چه انتظاری‌ست؟! 🔸سلبریتی جماعت هم، همین که از صهیونیست‌ها حمایت نکنند کفایت می‌کند! 🔹باید این عکس‌ها را به منبری و ذاکر اهل بیت نشان داد و پرسید: در هیئت‌تان چیزی از عاشورای غزه هم می‌گویید!؟ 🔸هیئتی که در آن از عاشورای امروز نمی‌گوید را، تروریست‌های مجاهدین خلق هم بلدند برگزار کنند!