eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*آیا تاحالا گشت ارشاد به سبک آمریکایی دیدید آیا مسیح علینژاد که دم از دفاع از زنان ایرانی میکند این صحنه ها رو دیده ؟؟؟بله که دیده و بهتر از من وشما رسانه های غربی این فیلمها رو دیدند ولی چرا وقتی یک زن در ایران جلوی گشت ارشاد ایران می ایستد دین ودنیا به هم میریزند که حقوق زنان رعایت نشده ولی این صحنه های دردناک رو سرسری از آن رد میشوند... آیا تا حالا به این فکر نرفتید چرا این همه حوادث دور تادور خودشان را نادیده میگیرند وسانسور خبری میکنند ولی برای ما با یک تب وتابی باز نشر میدهند؟؟
اربعین امسال بزرگترین مراسم در طول تاریخ 🔹استاندار کربلا: مراسم اربعین سالار شهیدان علیه السلام بزرگترین مراسم برپایی اربعین تا به امروز بوده و بر اساس آمارهای رسمی نزدیک به ۲۲ میلیون نفر در آن شرکت کردند.
به نظر می‌رسه مواد جدید با توهم‌زایی بالا وارد بازار شده
تو روز روشن، رژیم آذربایجان به یک زن ارامنه تجاوز کرده، شکنجه اش داده، چشماشو در آورده، پاهاشو قطع کرده و… اما خب تحریم‌های غرب به اینا نمیرسه وفقط مختص ایران، روسیه و چین هست. ضمنا مدعیان حقوق زنان هم لال شدن!!!
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع امروز در دانشگاه تهران زن، زندگی، آزادی
رضا پهلوی، امروز و فردا را عزای عمومی اعلام کرد
تا دیروز هشتگ من_بی_ناموسم میزدند! امروز مهسا امینی شده ناموسشون!!
ما هم از جان باختن مهسا امینی نگرانیم و پیگیر، اما شما غلط می‌کنید دخالت کنید پدرسوخته‌های جنایت کار....
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
ما هم از جان باختن مهسا امینی نگرانیم و پیگیر، اما شما غلط می‌کنید دخالت کنید پدرسوخته‌های جنایت کا
✅ پ ن شما یزیدیان زمان با تحریم دارو جان هزاران نفر از مردم ایران را سالانه می گیرید. ای قاتلان بشریت ما شما را رها نخواهیم کرد. روزی به حسابتان خواهیم رسید.
سریال «آزادی مشروط» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود ده‌نمکی با موضوع کرونا به‌زودی از تلویزیون پخش خواهد شد.
واکنش ۴ حزب ‎اصلاح طلب نسبت به مرگ مهسا امینی: 1⃣ حزب اتحاد ملت ایران اسلامی: تجدید نظر در قانون حجاب اجباری 2⃣ حزب اعتماد ملی: برچیده شدن حجاب اجباری 3⃣ حزب ندای ایرانیان: تعطیلی گشت ارشاد، استعفای وزیر کشور وفرمانده ناجا 4⃣ مجمع روحانیون مبارز: تجدید نظر در شیوه های منجر به این حوادث
مرحومه شیلر رسولی و مهسا امینی هر دو کُرد هستند اولی برای حفظ عفت و پاکدامنی خود، قربانی یک هوسران شد و دومی برای تشویق به حفظ عفاف، دعوت به یک جلسه توجیهی اما مدعیان دفاع ازحقوق زنان، مرحومه رسولی را فراموش کردند و از فوت مرحومه امینی بدنبال ساخت نردبانی برای مقاصد خودهستند