eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
13.2هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
@at3014393952C8eed540127 لینک کانال👆👆
حمله افراد مسلح به کلانتری در زاهدان 🔹ظهر امروز صدای شدید تیراندازی افراد ناشناس از خیابان رازی در نزدیکی یک مسجد اهل سنت و کلانتری ۱۶ زاهدان شنیده شد. 🔹گزارش‌ها از کشته شدن شدن حداقل ۲ تن و زخمی شدن چند ده تن نفر در این تیراندازی خبر می‌دهد. یک ماشین آتش‌نشانی، یک پایگاه اورژانس و یک بانک توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شدند. 🔹در میدان کشاورز و بازار مشترک و جمعه بازار نیز چند لاستیک و سطل زباله آتش زده شد. یک نانوایی در نزدیکی خیابان جام‌جم زاهدان نیز مورد هجوم اغتشاشگران قرار گرفت. 🔹شورای تامین استان سیستان و بلوچستان از مردم خواسته فعلا به محل‌های تجمع نزدیک نشوند و به شایعات شبکه‌های ضدانقلاب بی‌توجه باشند.
🔴پوتین، انگلیس را متهم به خرابکاری در خط لوله نورد استریم کرد.
🔴پوتین: گذشته تکرار نخواهد شد و نبردی که اکنون در آن شرکت می کنیم، نبردی برای مردم ما و روسیه بزرگ تاریخی است.
🔴پوتین: غرب از تبلیغات دروغین علیه ما کوتاه نمی آید؛ اما این دروغ ها در زمستان، اروپایی ها را گرم نمی کند.
🔴 شروع دوباره فتنه در سیستان و بلوچستان ⏪برخی اخبار از تحریک نمازگذاران توسط مولوی عبدالحمید حکایت دارد ایرنا در این خصوص نوشته : پیش از این عملیات تروریستی تعدادی از نمازگزاران نماز جمعه اهل تسنن زاهدان به تحریک از سخنان مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان به خیابان آمدند. نمازگزاران در حین اقامه نماز بودند که تعدادی از آنان به سمت کلانتری هجوم بردند و یکی از آنان با اتوبوس به دیوار کلانتری زده و قصد تخریب دیوار و ورود به کلانتری را داشتند که موفق نشدند و تنها بخشی از دیوار تخریب شده در حملات صورت گرفته به یک کلانتری تعدادی از ماموران نیروی انتظامی مجروح شده اند. @at3014393952C8eed540127 لینک کانال👆👆
🔴هماهنگ و‌ همزمان با عملیات زاهدان عمليات مسلحانه تروریست های تجزیه طلب در اهواز 🔻اهواز که طی 13 روز گذشته کاملا آرام بود، امروز شاهد عملیات تروریستی گروهک های تجزیه طلب بود. @at3014393952C8eed540127 لینک کانال👆👆
🔻 اعلام برائت مولوی عبدالحمید از حوادث امروز زاهدان 🔷 مولوی عبدالحمید ساعتی بعد از اتفاقات رخ داده در زاهدان: 🔹 از مردم استان سیستان و بلوچستان می‌خواهم به شایعاتی که در سطح شهر در حال چرخش است گوش ندهند. 🔷شیعه و سنی در کنار هم سالهاست که در استان زندگی می‌کنند و وقایع رخداده امروز دست عوامل نفوذی دشمن بوده است. 🔹از عوامل نیروهای امنیتی و انتظامی استان درخواست می‌کنیم که با عوامل اغتشاشات امروز با قاطعیت برخورد کنند.
👆👆👆سوریه 🔴پشت ولایت، نظام و پلیس مملکت باشید تا به مملکت و خود شما آسیب نرسد
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍گشت‌زنی بالگردهای سپاه و هوانیروز ارتش در آسمان زاهدان جهت شناسایی عاملان تیراندازی امروز و درگیری با تحرکات احتمالی تروریست‌‌های جدایی‌طلب
🔴مهران مدیری به دوبی رفته بود! 🔹یکی از دوستان نزدیک مهران مدیری به خبرنگار تسنیم گفت که مهران مدیری طی روزهای گذشته در دوبی مستقر شده بود! 🔹وی گفت که مهران مدیری هم‌اینک در تهران حاضر بوده و قرار است مسائلی که طی این روزها درباره او به وجود آمده را پیگیری کند.