eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
رییسی یهویی پاشده رفته ایران خودرو امیدواریم نتایج مثبتی داشته باشه
متحد در حد بلاروس داشته باشی ولی بتونی روش حساب کنی، متحد در حد آمریکا داشته باشی ولی نتونی روش حساب کنی! نیم کیلو باش اما مرد باش!
تفاوت راکت و موشک: موشک قابل هدایت است اما راکت نه!
اگه قرار باشه روسیه رو بخاطر اقدامات زمان شوروی مورد هجمه قرار بدیم، پس مشکلات زمان شاه و قبلش رو هم باید بذاریم زیر پای جمهوری اسلامی! منطقی نیست. هست؟!
با این حجم از حمایتی که سازمانها و فدراسیون‌های حوزه‌های مختلف از اوکراین کردند و در کنارش از جنایت‌های آمریکا و مستعمره‌هاش در یمن و فلسطین و افغانستان و عراق و سوریه و ... با بی‌تفاوتی عبور کردند به نظرم باید انتهای اسامی اینها یک پسوند "و منافع آمریکا" اضافه شود. مثلا سازمان ملل و منافع آمریکا شورای امنیت و منافع آمریکا صندوق بین‌المللی پول و منافع آمریکا کمیته‌ی ملی‌المپیک و منافع آمریکا فیفا و منافع آمریکا شورای حقوق بشر و منافع آمریکا کنوانسیون‌ها و منافع آمریکا حقوق بشر و منافع آمریکا سازمان تجارت جهانی و منافع آمریکا و ...
روسیه در چه صورتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهد کرد؟ سیاست هسته‌ای روسیه بازدارندگی بوده و چهار زمینه برای سلاح هسته‌ای برمی‌شمرد: 🔹شلیک موشک بالستیک به سمت روسیه و متحدانش 🔹استفاده از سلاح هسته‌ای یا دیگر سلاح‌های کشتار جمعی بر علیه روسیه و متحدانش 🔹حمله به نقاط حساس دولتی و نظامی روسیه بنحوی که توان هسته‌ای این کشور را تهدید کند 🔹حمله نظامی به روسیه با سلاح‌های متعارف بنحوی که بقای حکومت را تهدید کند. «ایندیپندنت»
هاآرتز به نوشته این روزنامه، زلسنکی رئیس‌جمهور اوکراین خواستار میانجی‌گری نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مذاکره با روسیه شده است.
🖊 ره: بدانید که مدار و معیار امر و طریقه ما بر سه چیز است: 🔹شب زنده‌‌داری 🔹لقمه حلال 🔹توجه به نماز، به ویژه نماز اول وقت و حضور قلب در آن.
🖊 ره: در بوسـیدن دست پـدرومـادر برکتی است مخصوص خود آن و در جـای دیگری پیدا نمی شود.
‏تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه روسیه با ۱۴۱ رای موافق ‏جمهوری اسلامی ایران و ۳۴ کشور دیگر از جمله چین به قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل در محکومیت حمله روسیه به اوکراین رای ممتنع دادن پنج کشور روسیه، کره شمالی، سوریه، بلاروس و اریتره به این قطعنامه رای منفی دادند.
💢‏تصاویری از زنان در ارتش اوکراین را پخش کرده و به آنها لقب قهرمان می‌دهند! 🔹اما سالهاست «آمنه وهاب زاده» امدادگر،آر پی چی زن و همرزم شهید همت وشهید چمران را که وقتی دید،جانبازی که درحال درمانش هست ماسک ندارد؛ماسک خود را به او داد وخود شیمیایی شد را بایکوت خبری کرده اند! اف بر شما
💢گربه های روسی هم تحریم شدند! 🔹 فدراسیون بین‌المللی گربه، حضور گربه‌های روسی را در نمایش‌های خود ممنوع کرد.