•┈┈••••✾•🌿﷽🌿•✾•••┈┈•
در دفاع از نظام اسلامی هیچ تقیه نکنید ؛صریح باشید.
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
پرسپولیسی ها هم اعتصاب کردند!
درحالی که ظهر امروز قرار بود بعد از یک روز استراحت تمرینات پرسپولیس در ورزشگاه تهرانسر انجام شود اما بازیکنان در حالی که در محل تمرین حاضر شدند اما حاضر به برگزاری تمرین نشدند.
روز گذشته هم بازیکنان استقلال حاضر به تمرین نشده بودند.
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
تورم در ژاپن با رسیدن به عدد ۳.۵ درصد، به بالاترین حد در چهل سال اخیر رسیده است!
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
حوزه علمیه ای که عرصه هنر، معماری، سینما، روابط بین الملل و سیاست را بی ربط به خود می داند، حوزه علمیه سکولار است. مثلاً هنوز در حوزه های علمیه درباره حرام بودن یا نبودن هنر بحث می شود، اما رقبای ما با سرعت نور جلو می روند و در جیب هر کدام از فرزندانمان تلفن همراه گذاشته اند که هم اتاق مطالعه، هم سینما و دوربین فیلمبرداری است و از این طریق پیامهای خود را به آنها القا می کنند.
در حالی که از معارف دینی ما درباره هنر و فقه حکومتی می توان هزاران هزار قاعده استخراج کرد که تاکنون کسی در حوزه علمیه درباره آنها بحث نکرده است و می توان گفت که صفحه ای از قرآن نیست که در آن قواعد فقهی و اخلاقی نباشد و اگر قرار باشد کاری اساسی در عرصه فرهنگ انجام شود، باید در دانشگاه و حوزه علمیه رخ دهد.
«حسن رحیم پور ازغدی»
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
با مذاکرات صورت گرفته بین جمهوری اسلامی ایران و دانمارک، ۲۷۲ پناهنده (اکثرا سیاسی) از دانمارک دیپورت می شوند.
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجد مکی، از روسیه خواست فوراً به عملیات نظامی ویژه در اوکراین پایان دهد.
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحبتهای معنادار مهران رجبی در هیئت فدائیان حسین علیهالسلام با حضور کربلاییسیدرضا نریمانی پنجشنبه ٢۶ آبان ماه ١۴٠١
🔹 ما بچه حزب اللهی هستیم ، خیلی توهین میشنویم میگن کدوم سوراخ موش هستی ،من چند سال دیگه بیشتر زنده نیستم ، من باید جواب چشم های شهید سلیمانی رو بدم ، باید جواب چشمهای مشاالله لطفی که در بستان کنارم شهید شد رو بدم ... جواب اینا رو کی باید بده ؟ عزت رو خدا میده ... عزت رو فالوور نمیده ، منوتو نمیده ما حق ناامیدی نداریم
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
🚨 توهین علی کریمی به سیستانیها و زابلیهای دلاور و باغیرت
اینم واکنش سیستانیهای بابصیرت
به جهاد تبیین بپیوندید.....👇
@JahadeTabeeeen
ایران تنها کشوریه که سرعت موشکاش🚀 از سرعت اینترنتش بیشتره 😂
یعنی اگر بخوای یک پیامو توی واتساپ به یه اسراییلی بفرستی موشکت زودتر از پیامت براش دلیوری میشه😃
🔻حال که هزینه محدود کردن قتلگاه معارض پروری به نام اینستاگرام را دادهایم، نباید به خیال باطل فروکش کردن فتنه، به خانه اول بازگردیم.
راهکار البته نه فیلترینگِ منجر به رونق گرفتن فیلترشکنها که گرفتن پهنای باند و انسداد تدریجی آن است؛ همراه با تقویت بسترهای داخلی و رواداری حداکثری.
👤احمد قديري
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
┅┅✿💠❀🇮🇷❀
بلنت ارسوی، همجنسبازِ هفتاد ساله و دوست اردوغان!
این مردکِ زننمای کثیف الان در باکوست و شعار می دهد و خطاب به آذریهای ایران می گوید که ما یک ملت و دو دولت هستیم و...
همین جانور لجن رو کم داشتیم!
#پایان_مماشات
#گوشمالی_باکو