eitaa logo
جهاد تبیین (خبر _ تحلیل )
12.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
13.2هزار ویدیو
124 فایل
امام خامنه ای: جـهـادتَبیین‌ یک‌ فریضه‌ قطعی و فوری است. ‌ مدیر کانال: @jahad_330 مشاور کانال : @Khabarr1304
مشاهده در ایتا
دانلود
دکتر احمدی نژاد: نقشه‌های آمریکایی، همیشه همراه با سلاح روسی است
جمعه شب بغداد میزبان خانم «الیسا زکریا» بود، خواننده ۵۰ساله مسیحی که مواضع ضد ایرانی و ضد مقاومت او مشهور است. با وجود قیمت نجومی بلیت‌های این کنسرت، استقبال زیادی از آن صورت گرفته است که نشان می‌دهد شاید عراق نیازمند یک پیوست فرهنگی مناسب باشد.
🔴 اعتراف محمدعلی ابطحی در مورد کارآمدی دولت رئیسی ▪️‏اینکه اولویت آقای ‎رییسی مسائل داخلی است، نقطه قوت دولت است.لغو سخنرانی در اجلاس افغانستان و سرزدن به وزارت نفت وپمپ بنزین ها، همدلی با مشکل مردم است. کار نیکو را باید پاس داشت. مشکل اساسی دولت اقای ‎روحانی اولویت بخشی به سیاست خارجی در مقابل مسایل داخلی بود.
در راه قله 🔻 رهبر انقلاب اسلامی: شهادت قلّه است و قلّه بدون دامنه معنا ندارد. هر قلّه‌ای یک دامنه‌ای دارد؛ بسیاری از ماها آرزوی رسیدن به آن قلّه را داریم؛ [خب،] باید از دامنه عبور کنیم، بایستی مسیر را در دامنه‌ی آن قلّه پیدا کنیم و از آن مسیر برویم تا به قلّه برسیم وَالّا رسیدن به قلّه بدون عبور از دامنه ممکن نیست. این دامنه و این مسیر چیست؟ اخلاص است، ایثار است، صدق است، معنویّت است، مجاهدت است، گذشت است، توجّه به خدا است، کار برای مردم است، تلاش برای عدالت است، تلاش برای استقرار حاکمیّت دین است؛ اینها است که مسیر را معیّن میکند و اگر شما از این مسیر رفتید، ممکن است به قلّه برسید. آن کسی که به قلّه میرسد، از اینجا باید برود و از این مسیرها حرکت کند. ۱۴۰۰/۰۷/۲۴ 🔺
🔴️ حمله اشتباهی جنگنده های سعودی به مزدوران خود در مأرب!😂 شبکه تلویزیونی العالم: ▪️جنگنده های ائتلاف متجاوز سعودی مکان تجمع مزدوران خود را به اشتباه در صحرای "ام ریش" در شمال شرقی ناحیه الجوبه در مرکز مأرب هدف قرار دادند و شماری از آنها را کشته یا زخمی کردند.
یکی از قشنگ ترین صحنه های عالم که ابلیس و جنودش رو خیلی حرص میده انشاءالله روزیِ همه تون
فرانسه یک کشتی انگلیسی را توقیف کرد ماکرون : دور دوم تحریم ها علیه انگلیس را بررسی میکنیم.
۵ سال قبل که باید از استاکس‌نت درس می‌گرفتیم، کم‌توجهی شد و نوع حمله سایبری از تاسیسات هسته‌ای به تاسیسات سوخت‌رسانی که خیلی عمومی‌تر هست، تبدیل شد! امیدوارم ضربه‌های بعدی جدی‌تر نشه و به بازدارندگی سایبری برسیم مثل بازدارندگی نظامی که رسیدیم!
وزیر اقتصاد در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی دستور داد بانک‌ها مکلف شوند حداکثر ظرف یک هفته پس از درخواست مشتری، یک نسخه از قرارداد و اطلاعات کامل تسهیلات را به مشتری تحویل دهند.
مشاور امنیت ملی آمریکا: هنوز برای من روشن نیست که ایرانی‌ها آماده بازگشت به مذاکرات هستند یا خیر. ما سیگنال‌های مثبتی گرفته‌ایم که آنها آماده‌اند اما فکر می‌کنم لازم است صبر کنیم. ما برای مذاکره با حسن نیت جهت بازگشت دوجانبه به برجام آماده‌ایم.
«اگر ماشین مسولین ما شاهانه باشد، زندگی‌شان شاهانه باشد، ما هیچ فرقی نکردیم، فقط عمامه عوض کردیم و محاسن گذاشتیم. دست زمین‌خوارها را کوتاه کنید، در این استان فساد زیاد داریم» حجت الاسلام موسوی‌فرد نماینده‌ولی‌فقیه در خوزستان خطاب به رییس قوه قضاییه؛ ششم آبان ۱۴۰۰
تنگه فوق استراتژیک باب المندب در یمن (بخوانید حلقوم انگلیس، امریکا و اسرائیل) در دستان جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت افتاده است آنوقت صهیونیست ها با هک کردن یک بیلبورد خود ارضایی سیاسی می کنند