در صورت قطعی شدن عدم رفع فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ باید کمپین تشکر از متولیان امر راه اندازی کنیم تا مخالفین بدانند که بخش قابل توجهی از مردم خواهان بسته شدن واتساب و اینستاگرام هستند.
مردم متوجه شده اند که این شبکه های شیطانی نه اینکه هیچ خیری برایشان ندارد بلکه تماما آفت است ، آسیب است ، شر است.
@at3014393952C8eed540127
در کشورهای مدعی دموکراسی در هنگام آشوب و اغتشاش که پلیس پا روی گلوی افراد میگذارد و آنها را میکشد حداقل یکماه طول میکشد تا امنیت را برقرار کنند. نمونه اش جنبش وال استریت و یا جلیقه زردهای فرانسه ..
اما در نظام اسلامی که تمامی پیاده نظام دشمن برعلیه آن به خط شده و پشتیبانی رسانه ای ۲۴ ساعته دریافت می کردند در عرض چند روزه به زباله دان رفتند.
@at3014393952C8eed540127
1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشکهای سنگین زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه پاسداران ایران دقایقی پیش در اطراف شهر سلیمانیه مقرهای گروهک تروریستی کومله که در طول روزهای گذشته نقش آفرینی بسیار زیادی در تخریب و خرابکاری علیه کشور ما داشت و عناصر آن اقدام به نفوذ به داخل کشور و مشارکت در درگیریهای خیابانی کرده بودند را منهدم کرد.
.
🔴دیشب رفتم کاغذدیواری بخرم،
خانوم فروشنده بهم گفت: روسریتو اینقدر جلو کشیدی میتونی ببینی؟!
گفتم: شما که روسریت اینقدر عقبه بیشتر میبینی؟
میدونم نباید سوال رو با سوال جواب داد، ولی شد دیگه :)😐😁
.
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکه لندنی الحوار:
🔺 صحنهگردان تمام اغتشاشات اخیر در ایران تجزیه طلبان کُرد هستند!
🔺 مسألهای که در حال رخ دادن است توطئه صهیونیستی-کُردی برای تجزیه ایران میباشد! این آشوبها هیچ نتیجهای نخواهد داشت.
╭━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╮
@at3014393952C8eed540127
╰━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╯