🚨فوری
🔻 آژیرهای خطر در پایگاه التوحید، سفارت آمریکا در بغداد، بدون اطلاع از جزئیات بیشتر به صدا درآمد.
@at3014393952C8eed540127
🔴شبکه 12 اسرائیل:
🔻تهران موفق شد با قرار دادن یک پتو سنگین بر روی آتش اعتراضات آن را مهار کند تا رؤیای فروپاشی ایران بار دیگر بر باد برود.
@at3014393952C8eed540127
🔻دبیرکل ناتو:
باهرگونه اقدام علیه زیرساختها و تاسیسات متحدانمان برخورد قاطع خواهد شد.
@at3014393952C8eed540127
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پوشش امراجتماعی وحکومتی است
مثل نمای ساختمان ها که شهرداری شیوه نامه و کد دارد
یا مثل نمای میدان نقش جهان و افق دید آن برای مردم و حکومت اهمیت دارد.
آن وقت نباید پوشش اهمیت داشته باشد؟
مهمترین مخالفان بد پوششی زنان متاهل هستند و طرفداران بد پوششی مردان مجرد هستند.
این با مسئله خانواده ها گره خورده است و حاکمیت نمی تواند نسبت به بی تفاوت باشد .
@at3014393952C8eed540127
انهدام شبکه ۵۰ نفره آشوبگر در قم
🔹روابط عمومی سپاه قم: با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام، فعالان یک شبکه سازمان یافته اغتشاش و فراخوان به تجمع غیرقانونی در قم شناسایی و دستگیر شدند.
🔹این شبکه ۵۰ نفره ضمن فعالیت در فضای مجازی برای تحریک مردم به اغتشاش اقدام به چاپ و توزیع تراکتهای تبلیغاتی علیه نظام در فضای حقیقی میکردند.
@at3014393952C8eed540127
⚡️آیت الله سیستانی⚡️
✅اگر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آسیب ببیند، دیگر اثری ازتشیع باقی نخواهد ماند
و اگرمویی ازسر آیت_الله_خامنه_ای کم بشود، عمامه از سرما میرود
@at3014393952C8eed540127
نیویورک تایمز:
شرکت اینترنتی استارلینک در حال مذاکره با دولت آمریکا در مورد امکان وارد کردن تجهیزات اینترنتی بطور قاچاق به ایران یا ارسال آن از طریق هواپیماهای بدون سرنشین است.
به گفته رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا، فعلا به افرادی که مشمول غایب محسوب میشوند، یک سری خدمات در قانون همچون وام فرزندآوری تعلق نمیگیرد.
🔥تقارن جالب
🔻امروز پنجشنبه هفتم مهر و ۲۹ سپتامبر، هزارمین روز شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی است
🔻جالب اینکه هفتم مهر روز شهادت شهیدان جهان آرا و فلاحی و فکوری است و در تقویم به نام «روز فرماندهان دفاع مقدس» نامگذاری شده است.
علامه طباطبایی رضوان اللّه علیه:
❖ گردش زبان، دل را به گردش آورد؛ اگر زبان به ذکر خدا مترنم گردد. دل نیز در حرم خدا حرکت می کند، و اگر زبان به گناه حرکت کند، دل نیز در این مرتع شیطان جولان می کند. یک علت مهم آشوب دلها همانا تکثیر در کلام ها است؛ به روایت عامه حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: " اگر نبود تشویش و اضطراب در قلوب و زیاده سخن گفتن شما، قطعاً می دیدید آنچه را من می بینم و می شنیدید آنچه را من می شنوم.
🔸در حال حاضر رویکرد عملیات رسانهای ضدانقلاب بر چهار محور استوار است:
۱. القای فرار برخی مسئولین از کشور با ساختن داستانهای ساختگی
۲. القای ایجاد شکاف در میان نیروهای مسلح با گزارشها و آماردهیهای فیک و بدون استناد
۳. القای اضطراری و بحرانی بودن وضعیت در سطوح عالی کشور با محوریت اخبار فیک از شورای عالی امنیت ملی
۴. پخش ویدیوهای قدیمی با هدف القاء ادامه دار بودن اعتراضات و اغتشاشات
همه اینها با هدف بحرانی نشان دادن وضعیت و روحیهدهی، دعوت به فراخوانهای جدید و آماده سازی اذهان برای مراحل بعدی است .