هدایت شده از 🎤 بانک صوتی تبیین 🎧
6 فصل ششم.mp3
زمان:
حجم:
3.65M
🎧 کتاب صوتی نفوذی، فصل ششم
🔴 روایتی از زندگی شهید عبدالمحمد سالمی(عضو ارشد واحد اطلاعات شناسایی قرارگاه سری نصرت)
💢 نویسنده: بهنام قربانی
📅 مورخ 28 مرداد 1402
کد 1795 #کتاب_صوتی #نفوذی #تبیین
عضو شوید: 👇👇
بانک صوتی تببین
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ انتشار برای نخستین بار / پرواز و انهدام موفق هدف توسط پهپاد ابابیل۵
در این پهپاد از موتور پیستونی و ملخ به عنوان پیشران استفاده شده است که به معنای محدودیت حداکثر ارتفاع پروازی در حدود ۲۵ هزار پا است و سرعت کروز آن در سطح ۱۵۰-۲۰۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.
کار جوانان نخبه میهن
.
.
💠 زحمت انتشار با شما
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
#مقاومت_رمز_پیروزی #جوانان_سربازان_ولایت #سیاسی #هوافضا #سپاه #ارتش
✅ @Javanane_Alborzi
🔹خاتمی: من اپوزوسیون هستم
سید محمد خاتمی در ادامه سیاه نمایی علیه نظام اسلامی و تخریب حاکمیت در دیدار اعضاى هیأت رئیسه جبهه اصلاحات مطالبی گفته که در ذیل به آن اشاره می شود.
1️⃣ خاتمی:«اصلاح طلبان و بسیاری از مردم حق دارند و می خواهند در انتخابات شرکت کنند اما باید روزنه ای وجود داشته باشد که بتوان شرکت کرد.»
آقای خاتمی! ایران اسلامی کشوری آزاد و مردم سالار است و میلیونها ایرانی از ابتدای انقلاب حق شرکت در انتخابات را داشته و دارند و در انتخابات شرکت می کنند اما اینکه شما و همفکرانتان روزی قهر می کنید و روزی تحریم، بحث دیگری است!
2️⃣ خاتمى: «وقتى که می گویید در انتخابات شرکت کنید ما می گوییم شما آنها را که نمی پسندید بیرون کرده و از حق شهروندی محروم کرده اید و راهها را بر روی آنها بسته اید»
آقای خاتمی چرا با تحریف واقعیت بدنبال تخلفات قانونی هستید؟! عدم تایید صلاحیتی که ناشی از پرونده قضائی و جرم کاندیداست اسمش محروم شدن از حق شهروندی است؟! چرا اصرار دارید رادیکالهایی که پایبند به قانون اساسی نیستند به مجلس راه پیدا کنند؟
3️⃣ خاتمی: «این که اصلاح طلبان بخواهند در انتخابات شرکت کنند یا نه، بستگى به تصمیم جبهه اصلاحات دارد»
او در این جملات مثل برخی ادوار گذشته قهر یا تحریم انتخابات را از سوی خود و جبهه اصلاحات محتمل می گذارد. او سالهاست که همصدا با دشمن و اپوزوسیون شده است و در جهت تضعیف کشور اقدام می کند و آشکارا تهدید به عدم مشارکت حداکثری می کند
4️⃣ خاتمى: «روال حکمرانی که وجود دارد، نه به نفع مردم است و نه در دراز مدت قابل دوام! از سوى دیگر ما نمی خواهیم نظام از پا درآید»
آقای خاتمی شما خیلی حقیرتر از آنی که برای نظام خط و نشان بکشی و نظام اسلامی را در دراز مدت قابل دوام ندانی. سرنوشت پدران معنوی خود در نهضت آزادی را مرور کن و از سرنوشت امثال بنی صدر درس بگیر! گام دوم انقلاب به تمدن اسلامی در سطح منطقه خواهد رسید و البته شاید برخی پیادگان از قطار انقلاب آن روزها را نبینند.
5️⃣ خاتمی: «درصورت موفقیت براندازی نیز رنج و مصیبتی بر مردم که خواسته اصلى آنها زندگی کردن است، وارد مى شود که به مراتب بیشتر از حال و گذشته خواهد بود و ایران عزیز بیش از پیش آسیب خواهد دید.»
آقای رئیس اصلاحات! زمان حال که در فضای بعد از انقلاب اسلامی تنفس می کنیم را برابر با گذشته طاغوتی انگاشتید و هر دو نظام اسلامی و پهلوی را همراه با رنج و مصیبت؟!
و همچنین توهم زدید که خواسته اصلی مردم زندگی کردن است؛ اگر خواسته اصلی فقط این بود چرا مردم انقلاب کردند؟ مردم ایران با اقتدا به امام حسین ع زندگی با ذلت را مذموم می دانند و حاضرند هزینه عزت و سربلندی ملی را بدهند ولو همراه با اندکی چالش و سختی باشد که لازمه صعود به قله هاست. استقلال،عزت و قدرت امروز ایران اسلامی ناشی از صبر همراه با بصیرت ملت ایران است.
6️⃣ خاتمی: «ما با نحوه حکمرانی که وجود دارد مخالفیم»
این جمله اعتراف صریح خاتمی به جایگاه و عملکرد متضاد خود با حکمرانی است؛ گویی صراحتا گفته من اپوزوسیون هستم.
هادی معتقدی
💠 زحمت انتشار با شما
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
#مقاومت_رمز_پیروزی #جوانان_سربازان_ولایت #سیاسی #اصلاحات #خاتمی
✅ @Javanane_Alborzi
🏴 به _وقت_تحلیل
یکی از شاخصه های #نماینده_اصلح، میزان پایبندی او به #شئون_اسلامی در زمان تبلیغات است.
هزینه های کلان و #تبلیغات پر هزینه در زمانی که غالب مردم رأى دهنده گرفتار مشکلات اقتصادی هستند هیچ توجیهی ندارد.
برخی برای رسیدن به #شهوت_جایگاه و قدرت، حاضرند با سرمایه دیگران جهت رای آوری تبلیغات کنند.
واضح است که این مبالغ با حقوق نمایندگی نمی تواند بازگردد جز اینکه این کاندیدا بعد از رأی آوری، بدنبال تامین خواسته های پشتیبانان مالی خود باشد. چنین کاندیدایی #آدم_دیگران است و نه مردم و به نفع مردم کار نخواهد کرد.
امام خمینی (ره):
در تبليغات انتخاباتى، از كارهايى كه با شئون اسلام منافات دارد، خوددارى شود. [۱]
----------
[۱]: صحيفه نور، ج ۲۰، ص ۱۹۴.
✍ محمد علی فتحی
💠 زحمت انتشار با شما
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
#مقاومت_رمز_پیروزی #جوانان_سربازان_ولایت #سیاسی #انتخابات #شرایط_کاندید_اصلح #کرج
✅ @Javanane_Alborzi
هدایت شده از 🇮🇷جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان البرز 🏳🇮🇷🚩
هدایت شده از 🇮🇷جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان البرز 🏳🇮🇷🚩
هدایت شده از 🇮🇷جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان البرز 🏳🇮🇷🚩