هدایت شده از علی مشکینی
📢رهبر انقلاب، عصر امروز: اینکه برادران در منطقه با هم همکاری داشته باشند و به یکدیگر کمک کنند بسیار بهتر از تکیه به دیگران است. ۱۴۰۴/۱/۲۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴واکاوی نقش سیاستهای کلّی در پیشرفت اقتصادی کشور
دکتر داود دانشجعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی (۱۴۰۴/۱/۱)، ضمن توصیه به افراد مطّلع از مسائل اقتصادی و مسئول مبنی بر توجیه مردم، تبیین راهها و کارها، توجیه دولت و کمک به آن، فرمودند: «بعضیها راهکارهایی دارند، به بنده نامه مینویسند و به من پیشنهاد میکنند. خب رهبری در برنامهریزیهای اقتصادی دخالتی نمیکند؛ یعنی حقّ دخالت هم ندارد، این جزو وظایف دولت است، دولت باید این کار را بکند، ما هم میفرستیم برای دولت. عمده این است که مسئولین دولتی بدانند که چه وظایفی بر عهدهی آنها است، چه توقّعاتی از آنها هست و آنها را انشاءالله انجام بدهند.»
به همین منظور، رسانهی KHAMENEI.IRدر گفتوگو با دکتر داود دانشجعفری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر اسبق اقتصاد، به واکاوی «نقش رهبری در سیاستگذاری اقتصادی» پرداخته است. آقای دانشجعفری معتقد است تعیین سیاستهای کلان به معنای دخالت در تصمیمات اجرایی اقتصادی نیست؛ همچنین، وفادار بودن به جهتگیری کلان تعیینشده در سیاستهای کلّی نظام ــ نظیر سیاستهای کلّی اصل ۴۴، سیاستهای کلّی تشویق سرمایهگذاری یا سیاستهای کلّی امنیّت اقتصادی ــ از الزامات رشد سرمایهگذاری و پیشرفت اقتصاد ایران است.
 رهبر معظّم انقلاب، در سخنرانی نوروزی (۱۴۰۴/۱/۱)، فرمودند: «رهبری در برنامهریزیهای اقتصادی دخالتی نمیکند؛ یعنی حقّ دخالت هم ندارد، این جزو وظایف دولت است.» در برخی رسانهها، این برداشتِ غلط ایجاد شد که گویی رهبر انقلاب حقّ تعیین سیاستهای کلّی اقتصادی را هم ندارند؛ درحالیکه بر اساس قانون اساسی، این از وظایف رهبر است و حضرت آیتالله خامنهای نیز در همین عبارات، در مورد آن دسته از «برنامهریزیهای اقتصادی» که «جزو وظایف دولت است» صحبت میکنند. خوب است به عنوان سؤال اوّل، بپرسیم که بر اساس قانون اساسی، چارچوب وظایف و اختیارات رهبر انقلاب در این موضوع چیست؟
 برای پاسخ به این سؤال شاید لازم باشد اشارهای به اصل یکصدودهم قانون اساسی داشته باشیم؛ در آن اصل، وظایف و اختیارات رهبری در قانون اساسی مشخّص شده است. بر اساس بند یکم اصل یکصدودهم قانون اساسی، «تعیین سیاستهای کلّی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام» از وظایف و اختیارات رهبری است. در ادامه، توضیح میدهم که «سیاست کلّی» چیست و اینکه مشورت با مجمع تشخیص با چه سازوکاری انجام میشود. در بند دوّم اصل یکصدودهم نیز قانون اساسی «نظارت بر حُسن اجرای سیاستهای کلّی نظام» را بر عهدهی رهبری گذاشته است که این وظیفه هم بعداً به مجمع تشخیص سپرده شد. بنابراین، مجمع، هم در تعیین سیاستهای کلّی نظر مشورتی میدهد و هم بعداً وظیفهی نظارت بر حسن اجرا را به عهده دارد. بر اساس این وظیفه، گزارشهای نظارتی از اجرای سیاستهای کلّی در مجمع تهیّه میشود و به سمع و نظر مقام معظّم رهبری میرسد. این دو بحث در مورد سیاستهای کلّی مطرح است.
«سیاست کلّی» بههیچوجه مفهوم اجرایی ندارد و جهتگیری نظام را در یک موضوع خاص نشان میدهد. این سیاستها همهی کسانی که درگیر آن موضوع هستند، اعم از سه قوّه، نیروهای مسلّح و مانند اینها را مخاطب قرار میدهد که در جریان باشید جهتگیری کلّی نظام در آینده در ارتباط با فلان موضوع خاص باید مطابق سیاستهای کلّیِ مربوط به آن باشد
✅سیاست کلّی» بههیچوجه مفهوم اجرایی ندارد و جهتگیری نظام را در یک موضوع خاص نشان میدهد. این سیاستها همهی کسانی که درگیر آن موضوع هستند، اعم از سه قوّه، نیروهای مسلّح و مانند اینها را مخاطب قرار میدهد که در جریان باشید جهتگیری کلّی نظام در آینده در ارتباط با فلان موضوع خاص باید مطابق سیاستهای کلّیِ مربوط به آن باشد.
⭕️یک پیشنویس اوّلیّهای که در ذهن رهبر معظّم انقلاب هست و به آن «ایدهی سیاست کلّی» گفته میشود، برای مشورت به مجمع تشخیص ارائه میشود. در واقع، رهبری از مجمع تشخیص میخواهند که نظرش را راجع به آن ایده مطرح کند. مجمع این ایده را به گردش میاندازد
❇️در سیاستهای کلّی اصل ۴۴، یک گزارش نسبتاً مطوّلی از اجرای این سیاستها تهیّه شد؛ نتیجهگیری این بود که در آن جهت حرکت نکردهایم و بسیاری از واگذاریهایی که ذیل سیاستهای کلّی اصل ۴۴ صورت گرفته، در واقع واگذاری از شرکتهای دولتی به شبهدولتیها بوده؛ یعنی بنگاهها از یک قسمت دولت به قسمت دیگری در دولت منتقل شده بود. وقتی از دولت وقت توضیح میخواستیم، میگفت بابت پرداخت بدهیها فلان بنگاه را به دستگاه مربوطه دادهام. البتّه خیلی از این دستگاهها مؤسّسات عمومی غیردولتی بودند. آن گزارش مجمع نشان میداد که واگذاری به بخش خصوصی واقعی حدود ۱۳ درصد بود!
https://khl.ink/f/60011
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐🎋🇮🇷🎋💐
💐🎈ولادت یگانه دوران جان جانان طلایه دار شهیدان خارچشم دشمنان، نائب امام زمان(عج)، امام المسلمین، خامنهای عزیز مبارک🎈💐
🔸از عبایت بهار می ریزد
🔹از صدایت قرار می ریزد
🔸پسر مرتضی! ز چشمانت
🔹عزت و اقتدار می ریزد.
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را/
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید.
💐سلامتی امام خامنهای صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💐
🌷✊🇮🇷🌷✊
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
📌تلنگر
💐براى پیشرفت دینِ حق باید تلاش کرد
⭕️شما تصور میکنید که حق مطلق، خودبه خود و بدون تلاش، پیش میرود؟
این حرف درست نیست آقا! بنده عبارتى از پیغمبر اکرم ص در روز بدر براى آقایان میخوانم، ببینید از این حرف چه درمییابید. پیغمبر ص در این دعا میفرماید که: «اللّهمَّ إن تَهلَکَ هِذه العِصابَهُ فَلَن تُعبَدُ بَعد.» [۷] یعنى خدایا، اگر این دسته کشته شوند، کسى دیگر عبادتت را به جا نمیآورد. عجب! معلوم میشود که اگر مردانى محمدى، فداکارانى و اصحابى براى دین خدا تلاش نکنند، خدا عبادت نخواهد شد. دیگر از عبادت خدا که ما چیزى بر حقتر نداریم؟ پس اینکه دل ببندیم که دین ما حق است، مذهب ما حق است و خودبه خود راه خودش را باز میکند، به نظر بنده درست نیست.
خیر. اگر ما تلاش نکنیم، همین دین حق و همین مذهب حق، آنطور که لازم است پیش نمیرود یا کمتر پیش میرود.
این آقایان، همین دین را، همین روشهای ترک دنیایى و غیرطبیعى و ناهماهنگ با ذات انسانیشان را، با تبلیغات، بهشدت در اعماق قلبهای مردم نشاندهاند.
چهارده کشیش براى تبلیغ به کشور اوگاندا رفتند. اوگاندا یکى از کشورهاى آفریقایى است که آقایان حتماً اسمش را شنیدهاند. چهارده کشیش به آنجا رفتند و بومیان آفریقایى آنها را خوردند. شما خیال میکنید که از هدفشان دست کشیدند؟ خیر. چهارده زن تارک دنیا و دختران راهبه را به جاى آنها فرستادند و مشغول تبلیغات شدند. آقا منفیبافى هم نباید کرد که بنشینیم بگوییم: آنها استعمار میکنند. خیلى خوب، اما اگر فداکارى نمیکردند، نمیتوانستند بروند. آنها رفتند و تبلیغ کردند. الان عده مسیحیان اوگاندا نسبت به پنجاه سال پیش صد برابر شده است.
📣لازم به ذکر است این مطلب و آمار آن متعلق به سالها قبل از انقلاب اسلامی و پیش از اوجگیری رشد و پیشرفت اسلام در آفریقا و اروپا بواسطه انقلاب اسلامی است.
✍امام موسی صدر، ضرورت اصلاحات در #تبلیغات_اسلامی،
https://www.hawzahnews.com/news/395067/
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردبیر سابق BBC: اکثر بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی جاسوس هستند!
اعتراض محمد منظرپور به استاندارد دوگانه غرب و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در برابر برنامه هستهای ایران و رژیم صهیونیستی:
🔺ایران از جمله اولین کشورهایی است که به NPT پیوست اما از مواهب آژانس بینالمللی انرژی اتمی هیچ بهرهای نبرد و این در حالیست که اسرائیل با داشتن ۲۲۰ کلاهک هستهای و سابقه حمله به همسایگانش از امکانات آژانس استفاده میکند.
@mashreghnews_channel
🎙مجموعه سخنرانی های شیخ قمی با موضوع برکات «مقام معظم رهبری» و پاسخ به شبهات
۱. عهد ما با امام زمان عج تبعیت از سید علی
۲. برکت وجود نعمت سید علی
۳. پاسخ به شبهات درباره کارآمدی رهبری مقام معظم رهبری
۴. صدور انقلاب در نگاه رهبری
۵. برکات آیه الله خامنه ای
۶. آیه الله خامنه ای رمز اقتدار و پیشرفت ایران
۷. چرا آیه الله خامنه ای را نماینده امام زمان عج میدانید!؟
۸. چرا دشمن اینقدر بر تخریب رهبری اصرار دارد؟
۹. تمدن نوین اسلامی به رهبری آیه الله خامنه ای
۱۰. نعمت بزرگ ولی فقیه حکیم برای ایران
۱۱. فتنه اکبر جدایی مومنین از رهبری
۱۲. چرا رهبری مشکلات اقتصادی را حل نمیکند؟
۱۳. چرا رهبری مادام العمر هست؟
۱۴. محاسبه غلط اسرائیل و پروژه ترور رهبری
۱۵. آینده سوریه در بیانات رهبری
۱۶. پروژه خطرناک مرجفون برای حذف رهبری
۱۷. خطر سازش با دشمن در نگاه رهبری
۱۸. چرا رهبری اقتصاد را درست نمیکنه؟
۱۹. علت حمایت رهبری از پزشکیان
۲۰. میخ آخر رهبری بر تابوت شورای راهبردی ظریف
۲۱. چرا رهبری خودش کشور را اداره نمیکنه؟
۲۲. ولایت مطلقه فقیه به چه معناست؟
۲۳. جریان تحریف یهود علیه رهبری
۲۴. چرا رهبری ودیعه الهی است؟
۲۵. بعد از آیه الله خامنه ای چه بلایی سر کشور میاد؟
۲۶. آیا رهبری علم را به امام زمان عج میدهد؟
۲۷. موانع اجراء اندیشه رهبری در کشور
۲۸. آیا رهبری پاسخگو وضعیت کشور هست؟
۲۹. آیاهمه مشکلات تقصیر رهبریه؟
۳۰. چطور سید علی فتنه های غرب را خنثی میکنه؟
۳۱. راه کار عملی برای پیگیری مطالبات رهبری
۳۲. فرق ولایت فقیه با دیکتاتوری
۳۳. رهبر انقلاب تحت عنایت امام زمان عج
ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمیشود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود
https://www.shora-gc.ir/fa/news/10873/%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D8%B2%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%B0%D9%84%D8%AA-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D9%82%D8%B7%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
🔴دکتر اسماعیلی، دانشیار متعهد حقوق خصوصی دانشگاه تهران، به عنوان «معاون راهبردی و امور مجلس رئیسجمهور» منصوب شد
حکم رئیسجمهور به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای محسن اسماعیلی
به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند علمی و اجرائی، جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «معاون راهبردی و امور مجلس رئیسجمهور» منصوب میشوید
انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، با اتخاذ سیاستها و برنامههای راهبردی مناسب و تعامل مؤثر و سازنده با مجلس شورای اسلامی، نسبت به تنظیم و ارتقای روابط قوای مجریه و مقننه، اهتمام حداکثری مصروف داشته و همچنین ضمن بهرهگیری از تجربه انباشته مدیران ارشد کشور در دهههای گذشته و توانمندیهای گسترده علمی، تخصصی و کاربردی نخبگان، اندیشکدهها و نهادهای جامعه مدنی، نسبت به رصد و انعکاس تحولات کلان داخلی و بینالمللی و میزان دستیابی به اهداف مقرر در قانون اساسی، سند چشمانداز و سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) مجدانه کوشا باشید.
شایسته است با عهدهداری مسئولیت مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و با استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود، وظایف و کار ویژههای این مرکز را به تشکیلات مناسب برای معاونت تبدیل نمائید.
بدیهی است کلیه دستگاهها و نهادهای دولتی همکاری لازم را با جنابعالی به عمل خواهند آورد.
📣دکتر اسماعیلی، دانشیار متعهد حقوق دانشگاه تهران، جایگزین آقایان ظریف و دبیری، دو معاون معزول رئیس جمهور در دو «معاونت راهبردی» و «معاونت امور مجلس» شد.
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جفری ساکس:
آمریکا عامل اصلی تمام این جنگها است.
اسرائیل بدون حمایت مالی و نظامی آمریکا، یک روز هم نمی توانست دوام بیاورد.
۱۰۰ سال است منطقه توسط امپراتوری انگلیس و امپراتوری آمریکا تقسیم شده است. و این باید خاتمه یابد.
قتل عام تا امروز صبح ادامه داشته است.
آمریکا بازیگر اصلی است.
از زمان کوفی عنان تا الان ۵۰۰۰۰۰ نفر بعلت جنایت آمریکا کشته شده اند.
از جنگ ۶ روزه مسلمانان و رژیم اشغالگر قدس تاکنون، ۵۷ سال است که هیچ دیپلماسی صادقانهای از #حقوق_بینالملل وجود نداشته است.
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️شیخ نعیم قاسم:
اسرائیل ۲۷۰۰ بار توافق را نقض کرده است.
هیچ نزاعی بین مقاومت، ارتش و دولت لبنان وجود ندارد/
اعتقاد داریم مذاکرات با آمریکا نباید با مسائل داخل ایران گره بخورد
دبیرکل حزب الله لبنان :
🔹امیدواریم گفتگوهای ایران و آمریکا به نتیجه منجر شود اما همانگونه که امام خامنه ای فرمودند به مذاکرات خوش بین نیستیم اما به صورت افراطی بد بین هم نیستیم. اعتقاد داریم مذاکرات با سرنوشت در داخل کشور نباید گره بخورد.
🔹اسرائیل به دنبال اشغال لبنان است. کسانی که گمان میکنند ما ضعیف هستیم، در توهم بهسر میبرند. هیچ نزاعی بین مقاومت، ارتش و دولت لبنان وجود ندارد.
🔹حزب الله به صورت کامل توافق را اجرا کرده است/ اسرائیل ۲۷۰۰ بار آن را نقض کرده است. سلاح های حزب الله برای مقابله با تجاوز اسرائیل است و در اختلافات داخلی استفاده نمیشوند.