هدایت شده از سپاه سایبری ایران | IRAN
🔺سخنگوی وزارت خارجه: آلمان باید مسئولیت جنایات شیمیایی عراق را بپذیرد
🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران به مناسبت سیوهشتمین سالگرد حمله شیمیایی سردشت، نقش آلمان، آمریکا، بریتانیا و هلند در تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی را افشا کرد.
🔹اسماعیل بقائی تاکید کرد که ایران همچنان عدالت برای قربانیان میطلبد و این مطالبه کمرنگ نخواهد شد زیرا جنایات جنگی مشمول مرور زمان نیست.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
هدایت شده از روشنگری
ممنوعیت استفاده از استارلینک
🔹نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی یا دولتهای متخاصم مصداق افساد فیالارض است./نسیم آنلان
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
🔴 به ایشان گفتند که به ترور تهدیدتان کردهاند؛ خندید و گفت ماهی را از آب میترسانند!
۴۰ سال است که با غسل شهادت زندگی میکنم
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 سرنوشت کسانی که از مرگ نمیترسند از زبان شهید بهشتی!
#فرزند_ایران
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسمجلس: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند
🔹مسئولان آمریکایی که تمام آبرو و اعتبار نداشته مزدوران رسانهای فارسیزبان خود را که به قیمت گرین کارت و ویزا و یکمشت دلار خریده بودند، پای خیانت به وطن بر باد دادند، امروز رأساً وارد شدند و دنبال عملیات روانی بر ذهن و ضمیر جوانان ایرانی هستند و میخواهند فکر و تحلیل آنها را با پیامهای بیارزش و متناقض آشفته سازند اما روشن است که بازهم ناموفق خواهند بود.
🔹ملت ایران این مارهای هفتخط را میشناسد و آنها باز هم برای برهمزدن صف اتحاد و همدلی ملت و درهم شکستن ایران شکست خواهند خورد چون بیچارهها، مردم ایران را از دریچهی معرفی چند اجنبیپرست پولی و پیر کودکهای فرومایه و مسخره شناختهاند و فهم آنها از این ملت ناقص و دروغین است.
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فقه نظام
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
💠جنگ نوشت1
✍️مجید رجبی
🔷نبرد مقدس
🔹جنگ امروز «نبرد مقدّس» است. در دهههای گذشته در مرحلهای با حزب بعث شیعه و مسلمان منحرف جنگیدیم و از آن جنگ سربلند بیرون آمدیم و در مرحلهی دیگر با مسلمان تکفیری فریب خوردهای بنام «داعش» جنگیدیم، ولی ما این دو را دشمن اصلی نمیدانستیم، بلکه ایشان را مسلمانان را فریب خورده و ابزار دست نظام سلطه میدانستیم. دشمن اصلی همواره در جای دیگری نشسته و نظارهگر بود!
🔹ولی امروز آن جنگ و نبرد مقدس، میان جبهه حقّ و جبهه اصلی باطل و دشمن اصلی درگرفته است و در این نبرد مقدس، جبهه حق مسیر خود را ادامه میدهد. شهادت در این نبرد اصیلتر است؛ چراکه هر قدر دشمن شقیّ تر باشد، شهادت رفیعتر، متعالیتر و قدسیتر خواهد بود. صبر در همهجا مقدّس است، اما صبر در برابر دشمن اصلی و شیطان بزرگ، مقدستر و متعالیتر. تصوّر و درک مختصّات این جنگ مقدّس، از مهمترین نیازهای امروز جامعه ماست.
🔹امروز ما متأثر میشویم و تأسف میخوریم به حال مسلمانان برخی کشورها که از نظام سیاسی مستقلّ و آزاد برخوردار نیستند و شاکریم خدای متعال را که توفیق داده در دورهای و در کشوری زندگی کنیم که در این نبرد مقدّس، جایگاه ویژهای دارد و ذیل رهبری حکیمانهای حرکت کنیم که طرف درست تاریخ قرار گرفتهاست.
🔹تحمّل صبر در سختیها، فرد فرد ملت ایران را شریک در این نبرد مقدس میکند و اکنون این روایات را بهتر میتوان درک کرد:
🔻لأُعَذِّبَنَّ كُلَّ رَعِيَّةٍ فِي اَلْإِسْلاَمِ دَانَتْ بِوَلاَيَةِ كُلِّ إِمَامٍ جَائِرٍ لَيْسَ مِنَ اَللَّهِ وَ إِنْ كَانَتِ اَلرَّعِيَّةُ فِي أَعْمَالِهَا بَرَّةً تَقِيَّةً وَ لَأَعْفُوَنَّ عَنْ كُلِّ رَعِيَّةٍ فِي اَلْإِسْلاَمِ دَانَتْ بِوَلاَيَةِ كُلِّ إِمَامٍ عَادِلٍ مِنَ اَللَّهِ وَ إِنْ كَانَتِ اَلرَّعِيَّةُ فِي أَنْفُسِهَا ظَالِمَةً مُسِيئَةً...
🔻ترجمه:《مجازات ميكنم هر جامعهای را كه با پيروی از امام ستمگري كه از جانب خدا نيست دينداری كند، اگر چه آن جامعه نسبت به رفتار خود نيكوكار و پرهيزگار باشد و همانا میگذرم از هر جامعهای كه با پيروي از رهبری عادل از جانب خدا دينداري كند، اگر چه آنان نسبت بخود ستمکار و بدكردار باشد.》
🔹معنای امروز این روایت این است:
🔻اگر بهترین نمازهای جمعه و جماعت را برپا کنید؛
🔻اگر باشکوهترین عزاداریها را برگزار کنید!
🔻اما وقتی در وظایف کلان خود در قبال سرنوشت امّت اسلامی، ساکت باشید و حتی با سکوت خود در خدمت نظام سلطه باشید و جوششی نیافرینید، در این حالت در عذاب خواهید بود؛ عذاب قرارگفتن ذیل ذلّت ولایت جائر و ولایت نا - خدایان هستی.
👈و آن جامعهای که مدام بر سرش میکوفتند که دینداریات پایین آمده، آمار نمازت، روزهات و حجابت رو به افول است! گویا این جامعه بلحاظ رفتارهای شخصی و فردی خطاهایی دارد (فی انفسها ظالمه مسیئه)، اما جامعهای است که ذیل ولایت امام عادل نضج گرفته و در سختیها و مشکلات به این عهد خود پشت نکرده است (دانت بولایه امام عادل من الله) و از اینجاست که خدای متعال فرمود :«لأعفون». فرمود این جامعه را رستگار میکنم! چون این جامعه است که به اقامه توحید و دفاع از حاکمیت خدای متعال در برابر طاغوتها کمر همّت زده، همان امر مقدّسی که خدای متعال رسولانش را به همان هدف فرستاده است:
🔻«لقد بعثنا فی کل امة رسولا ان اعبدوا الله و اجتنبوا الطاغوت» و «الذین اجتبوا الطاغوت ان یعبدوها و انابوا الی الله لهم البشری»
🔻«در ميان هر ملتى پيامبرى فرستاديم كه خداى يكتا را بندگى كنيد و از طاغوت كنارهگيرى نماييد.» «و كسانى كه از پرستيدن طاغوت دورى كردند و به سوى خدا بازگشتند، بر آنان مژده باد»
🔹آری جامعهای که ذیل ولایت الهی قرار میگیرد، و با صبر و همراهی با ولایت، در یک مرحله «یقاتل علی التأویل» و بار دیگر و پس از عبور از این مرحله، به مرحله «یقاتل علی التنزیل» میرسد، این جامعه رستگار است.
🔹ما از صفینها و نهروانها در جنگ 8 ساله با صدّام و جنگ 8 ساله با داعش تکفیری عبور کردیم و به مرحله خیبرها رسیدهایم! و اگر مردم کوفه و لشکر علی ع با او همراهی میکردند او هم از صفینها و نهروانها، معاویهها و خوارجها عبور میکرد و به دشمنان اصلی اسلام که در پوشش ایشان امان گرفته بودند میرسید!
🔹دشمن اصلی، همواره جبهه حق را به دشمنان دیگر و یا به فتنههای داخلی مشغول میکند تا نگذارد جبهه حقّ متوجّه دشمن اصلیاش گردد، و این یعنی جمهوری اسلامی به مرحله بلوغ میرسد، جایی که از فتنههای داخلی و از معاویهها و خوارجها عبور کرده و مستقیما دشمن اصلی، دشمنی که مستحقّ اصلی موشکهای سجّیل و فتّاح و خرمشهر است، را در مییابد! و ضمیر مرجع خودش را پیدا میکند.
☝️و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
◻️پژوهشگاه فقه نظام
🆔@jiiss_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فقه نظام
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
❓چرا «صلح تحمیلی» فابل پذیرش نیست؟
✍️علی صالحیمنش
🔹رهبری حکیم انقلاب در دوّمین پیام تصویری خود با ملت ایران فرمودند: «ملت ایران زیر بار صلح تحمیلی نمیرود!»
🔹سؤالی که در مورد اصطلاح «صلح تحمیلی» مطرح میشود این است که آیا صلح، همان نتیجه پایدار و ارزشمندی نیست که منافع مردم را تأمین کرده و باید در هر سیاستی در پی آن باشیم؟ پس چرا صلح تحمیلی برای ما غیرقابل پذیرش است؟
🔹در این زمینه باید به چند نکته دقّت نمود:
1️⃣صلح ارزش مطلق نیست: باید بدانیم صلح، ارزش مطلق ندارد و چنین نیست که همیشه صلح بهترین حالت باشد. به خصوص آنهنگام که در برابر صلح، امر مقدّسی چون جهاد وجود داشته باشد، جهادی که به فرموده امیرالمومنین (علیه السلام) «بابی است که خداوند برای اولیای خاص خود گشوده است...» (نهج البلاغه، خطبه 27) این «مطلقانگاری ارزش صلح» است که برخی ملّتها را به حضیض ذلّت کشانده است و خود از دلایل آغاز جنگ ها است.
2️⃣ارزش صلح تابع عنوانی است که بر آن صدق میکند: رفتارهایی نظیر صلح یا جنگ، به خودی خود، ارزش مطلق و ذاتی ندارند، بلکه با عناوینی که بر آنها بار میشود، ارزشگذاری میشوند، مثلا دست دادن دو نفر باهم معمولا یک حرکت ارزشی به حساب میآید، اما همین دست دادن، در شرایط خاصّی، میتواند تحت عناوینی مانند خیانت قرار گیرد.
🔹صلح فعّالانه قابل پذیرش است و صلح منفعلانه قابل پذیرش نیست: صلح اگر هم ارزشی مطلق باشد، وقتی خوب است که فعّالانه و از روی اقتدار باشد، نه منفعلانه و از روی ضعف. صلح منفعلانه «قابل التزام» نیست، چون «امکان الزام» ندارد! صلح وقتی زیر فشار باشد مقدمهای است برای جنگ همیشگی!
🔹نمونه دو «صلح فعّالانه» و «صلح منفعلانه» صلح حدیبیّه و صلح امام حسن (علیه السلام) بود:
🔻صلح فعالانه در جریان صلح حدیبیّه: در صلح حدیبیّه هرچند پیامبر اکرم (ص)، در برخی جزئیّات، شرایط طرف مقابل را پذیرفت، ولی ازآنجا که مسلمانان با دست پر به میدان آمده بودند و حضوری فعّالانه داشتند، در مدّت صلح منافع بسیاریبرای مسلمانان به دست آمد و با کمترین نقض از طرف دشمن، مسلمانان نیز صلح را کنار گذاشتند و همان روند به فتح شکوهمند مکّه انجامید.
🔻صلح منفعلانه در جریان تاریخی صلح امام حسن علیهالسلام: در مقابل در جریان تاریخی صلح امام حسن (علیه السلام) با معاویه که در سایه ضعف عمومی جریان حق به امام (ع) تحمیل گردید، این صلح بارها از طرف مقابل نقض گردید ولی طرف ناقض هیچگاه تنبیه نشد و این روند اسفبار به فاجعه کربلا انجامید.
3️⃣ پایان «زنجیرهی تحمیلها»، ذلّت است: در صلح تحمیلی، اصلا صلح، یا جنگ، مساله نیست، بلکه مسأله تحمیل است! تحمیل، آغاز روندی از زنجیره تحمیلها است که پایان آن هیچگاه متناسب با عزّت نخواهد بود. قرآن به خوبی پایان این راه نامستقیم را پیشبینی کرده است: «و لن ترضی عنک الیهود ولا النصاری حتی تتبع ملتهم» « يهود و نصارى هرگز از تو راضى نمىشوند تا آنكه از آيينشان پيروى كنى» بقره، 125 تحمیل، عنوانی است که زیباترین و والاترین اهداف را تبدیل به مضرّاتی جبرانناپذیر مینماید.
↩️خداوند به مؤمن اجازهی ذلّت نداده است: در روایات میخوانیم که خداوند به مؤمن این اجازه را نداده است که ذلیل باشد (کافی،5 ، 63) جمهوری اسلامی میراثدار مجاهدت قرون متمادی مؤمنان است، و امروزه در جنگی صریح و جدّی با جریانی است که میراثدار قرون متمادی از کفر و شرک است. امروز شکّی نیست که کفر، با تمام زور و تزویرش وارد میدان شده است و لازم است جریان ایمان نیز در این نبرد تاریخی، با تمام توان وارد گود شود، تا دست نصرت الهی نیز، که همواره پیشتیبان مؤمنان بوده، این بار نیز این کارزار را به فتح الفتوح بزرگ تاریخ تبدیل کند
☝️«وما النّصر الا من عند الله العزیز الحکیم»
◻️پژوهشگاه فقه نظام
🆔@jiiss_ir
هدایت شده از اسرار پیدا
99.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 دعوت به حماسه وحدت و همدلی در شرایط خطیر جنگی
🦋 حجت الاسلام دکتر عبدالرحیم سلیمانی (اصلاح طلب):
1. در شرایط جنگی، صرفاً باید یک سرباز باشم، تحت فرمان یک فرمانده.
2. باید از فرمانده کل قوا اطاعت کرد.
3. تمام اختلافات را در شرایط جنگی باید کنار گذاشت.
🦋 حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان (اصولگرا):
جهاد با محوریت ولی امر به عنوان فرمانده کل قوا
✅ https://eitaa.com/asrar_P
🌸 اسرار پیدا
هدایت شده از زمانه
🔰#یادداشت | ریشه های تاریخی همبستگی ایرانیان
🔹همبستگی ایرانیان ریشههای عمیقی در تاریخ، دین، فرهنگ و هویت جمعی این ملت دارد. این همبستگی از عوامل متعددی نشأت میگیرد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنم:
🔹1. هویت تاریخی و تمدنی: ایران با قدمتی چند هزار ساله، یکی از کهنترین تمدنهای جهان را دارد. ادوار مختلف اساطیری و تاریخی را پشت سر نهاده و پس از هر دوره فترت چونان ققنوسی از خاکستر خود برخاسته است. دینداری و حس غرور ملی، پیوستگی فرهنگی و اجتماعی را در ایرانیان تقویت کرده است. کمتر ملتی را می توان یافت که در طوالی تاریخ اینگونه به سمت تمدن گام نهاده باشد.
🔹2. زبان و ادبیات پارسی: زبان فارسی بهعنوان زبان مشترک، نقش مهمی در همبستگی ایرانیان ایفا کرده است. شاهکارهای ادبی مانند شاهنامه فردوسی، اشعار حافظ، سعدی و مولانا نهتنها هویت فرهنگی را تقویت کردهاند، بلکه بهعنوان عاملی برای پیوند اقوام مختلف ایرانی عمل کردهاند. این ادبیات، ارزشهای مشترک مانند عدالت، آزادگی و انساندوستی را ترویج داده است.
🔹3. دین و آیینهای مشترک: اکثریت ایرانیان پیرو دین اسلام (عمدتاً شیعه) هستند که آیینها و مناسبتهای مذهبی مانند عاشورا و مراسم عزاداری حسینی، حس همبستگی را تقویت کرده است. فرهنگ عاشورایی نه تنها شیعیان بلکه سایر مذاهب اسلامی و پیروان ادیان موجود در ایران را بهم پیوند داده است.
🔹4. تنوع قومی و فرهنگی: ایران خانه اقوام مختلفی مانند پارسیان، کردها، آذریها، بلوچها، لرها و غیره است. این تنوع، اگرچه گاهی چالشهایی ایجاد کرده، اما در بسیاری از مقاطع تاریخی بهعنوان نقطه قوت عمل کرده و همبستگی را از طریق احترام به تفاوتها و اشتراک در هویت ملی تقویت کرده است.
🔹5. مقاومت در برابر چالشهای خارجی: تاریخ ایران پر از نمونههایی است که ایرانیان در برابر تهاجمات خارجی (مانند حمله اسکندر، اعراب، مغولها یا فشارهای استعماری) متحد شدهاند. این حس مقاومت و دفاع از سرزمین، همبستگی ملی را تقویت کرده است. نمونه این همبستگی در جنگ تحمیلی رژیم صهیونی و حمله آمریکا یکبار دیگر خود را نشان داد.
🔹6. سنتهای اجتماعی و خانوادگی: فرهنگ ایرانی بر اهمیت خانواده، مهماننوازی و همیاری اجتماعی تأکید دارد. این ارزشها در مراسمها، جشنها و حتی در مواجهه با مشکلات مانند بلایای طبیعی (زلزله، سیل) نمود پیدا میکند و ایرانیان را به کمک به یکدیگر و حفظ همبستگی ترغیب میکند.
🔹7. آیینهای ملی و دینی: فراتر از مرزهای قومی و مذهبی، همه ایرانیان را گرد هم میآورد. این سنت های ملی و دینی مانند نوروز و محرم، نماد اتحاد و تجدید حیات فرهنگی ایرانیان است.
🔹با وجود این ریشههای عمیق، همبستگی ایرانیان گاهی تحت تأثیر چالشهایی مانند اختلافات سیاسی، مسائل اقتصادی یا تفاوتهای قومی قرار گرفته است. با این حال، در لحظات کلیدی تاریخ، مانند دفاع مقدس و جنگ تحمیلی رژیم صهیونی و حمله جنایتکارانه آمریکا به ایران، این حس همبستگی دوباره خود را نشان داده است.
✍🏼#غلامرضا_زعیمی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
📌ملت امام حسین؛ پایان دوگانه ملتـامت و آغاز نظم نوین اسلامی
🖋حمیدرضا شببویی
بخش2️⃣
🔸این توضیحات رهبر معظم انقلاب بهخوبی نشان میدهد که مفهوم «ملت امام حسین» دو رویکرد رایج در عرصهی طراحیهای امروز انقلاب اسلامی را باطل میکند. نخست، رویکردی با خاستگاهی غربی که با ترویج فرهنگ نادرست «وطنپرستی» میکوشد پیشرفت ایران و جهانیشدن آن در به چالش کشیدن تمدن غرب را متوقف سازد؛ در حالی که انقلاب اسلامی بهجای این مفهوم، «وطندوستی» را جایگزین کرده و در عمل بیشترین الگوهای تثبیت هویت ملی ایرانی را ارائه داده است.
🔹 اگر زبان را یکی از مهمترین مؤلفههای هویت ملی بدانیم، کافی است به آمارهای گسترش زبان فارسی پس از انقلاب اسلامی نگاه کنیم تا روشن شود انقلاب اسلامی، بیش از بسیاری از نظریههای حکومتی دیگر، در تثبیت و توسعه هویت ملی ایران مؤثر بوده است. بهعنوان نمونه، طبق آخرین آمار منتشرشده توسط پایگاه استنادی اسکوپوس، تولید علم به زبان فارسی در چهل سال اخیر رشدی ۱۴۰ برابری داشته است. این تنها یک نمونه از مصادیق این واقعیت است.
🔸 از سوی دیگر، میتوان نشان داد که همین هویت توانسته بیشترین تأثیر را در جهان اسلام بر جای بگذارد و مهمترین تحولات به نفع جریانهای اسلامی، متکی به انقلاب اسلامی ایران بوده است. برای نمونه، حمایت از شکلگیری جبهه مقاومت و بهویژه حزبالله لبنان، یکی از برجستهترین این مصادیق است. پس از پیروزی حزبالله در جنگ ۳۳ روزه، یورونیوز نظرسنجیای منتشر کرد که نشان میداد سید حسن نصرالله در میان ۱۳ کشور عربی، محبوبترین شخصیت است و محبوبیت او به ۹۶.۵ درصد میرسد. این در حالی است که در تمامی سخنرانیهای او، بر نسبت مستقیم خود با ولایت فقیه تأکید شده و او تمام دستاوردها و پیروزیهای حزبالله را نتیجهی تکیه بر ولایت فقیه برآمده از انقلاب اسلامی ایران میداند.
🔹 نکتهی قابل توجه دیگر آن است که بسیاری از پژوهشگران غربی بررسی کردهاند که پس از دبیرکلی سید حسن نصرالله در حزبالله لبنان، هویت ملی لبنانی بهطرزی چشمگیر به سمت تثبیت رفته است؛ تا جایی که میتوان گفت لبنان امروز، ملیت خود را تا حد زیادی مدیون حزبالله و رهبری سید حسن نصرالله میداند.
🔻 جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و رژیم غاصب صهیونیستی با همراهی آمریکا، جدیدترین تجلی مفهوم سیاسی «ملت امام حسین» بود که بار دیگر توانست کارآمدی خود را بهروشنی در میدان اثبات کند. این مفهوم سیاسی، دوگانهی ملت ـ امت را به نامسئله تبدیل کرده است و کسانی که هنوز در این دوگانه میاندیشند را میتوان به یک ارتجاع نسبت داد؛ امروزه میتوان گفت کارآمدترین نظریه برای حفظ ملیت، در عین حال جهانیشدن با همراهی امت اسلامی، و تحقق تمدن اسلامی همین نظریه است. «ملت امام حسین» با تکیه بر هویتی که از عاشورا الهام میگیرد، ملیتها را نفی نمیکند، بلکه آنها را بهعنوان هویتهایی در دل امت بزرگ اسلامی بازتعریف میکند؛ هویتی که میتواند در برابر نظام سلطه بایستد و با همافزایی قدرت ملتها، موازنه را در جهان تغییر دهد.
🔻 این نظریه، امروز دیگر از سطح بحثهای انتزاعی و چالشهای مفهومی عبور کرده و به واقعیتی عینی در میدانهای بینالمللی بدل شده است. حضور متحدانه نیروهای مقاومت از لبنان، فلسطین، عراق، یمن و ایران در مواجهه با رژیم صهیونیستی، نمود عینی همین هویت امتساز است که نهتنها ملیتها را حفظ میکند، بلکه به آنها معنا و رسالت تاریخی میبخشد. به همین دلیل، میتوان گفت «ملت امام حسین» الگویی تمدنی است که آینده معادلات منطقه و جهان اسلام را رقم خواهد زد.
🆔 @social_theory
#روایت
#محمد_فدائی
#پدرام_کاویان
▪️کابوس غرب، ایرانِ بدون بمب هستهای است!
▫️جنگ از کجا آغاز شد؟ بهانهی جنگ یک توقع تحمیلی بود؛ غنیسازی ممنوع! غنیسازی ممنوع با بمب هستهای ممنوع زمین تا به آسمان تفاوت دارد. ریشهی این تفاوت و صراحت لهجهی غربیها از کجاست؟
داعیهی جمهوری اسلامی ایران برای جهانیان "شیوهی متفاوتی از زیستن و انسان بودن است."این شیوه برای آنکه فهمیده شود نیاز دارد به نماد. به یک قلهی برجسته که تمایزات تئوریک و بنیادین خود را با شیوهی زیستن و انسان بودن کنونی (غربی) فریاد زند.
انسان و انسانیت غربی که امروز حاکم بر جهان است، شعارش "استیلا و زورگویی" است. من قوی هستم پس مشروع است که تو را از حقوق طبیعی خودت محروم بدارم حتی از نحوهی متمایز زیستن خودت. فلذا نیاز دارد به عالیترین ابزارهای اعمال زور و سلطهیابی که برترین چیزی که تا به امروز کشف و تسخیر کرده است، بمب هستهای است.
باطلالسحر انسان و تمدن غرب، کلاهکهای هستهای بیشتر و قدرتمندتر نیست. ضعف و سستی و ستمپذیری هم نیست که این مؤید و مکمل پروژهی سلطهیابی و زورگویی اوست. باطلالسحر، انسانی است که توان اعمال قدرت دارد، اما آن را به کار نمیگیرد. غنیسازی در سطوح عالی دارد، قادر بر تولید کلاهکهای متعدد هستهای است اما چون بر خود و هوای خود و نفس خود مسلط است، آن را بکار نمیبندد.
ایران با فناوری پیشرفتهی غنیسازیای که بمب هستهای نمیسازد بزرگترین ترس غربیهاست. این همان نماد برجسته و درخشان است که شیوهی متمایزی از زیستن و ساخت نوینی از جهان را فریاد میزند.
نگرانی نظام سلطه مطلقاً دستیابی ایران به بمب هستهای نیست، کابوس مرگآور آنان عدم ارادهی جمهوری اسلامی به تولید بمب هستهای "در عین توانایی" است. جهانی شدن این نحو از انسانیت متمایز و حیرتآور است که پایههای تمدن ظالم حاکم را سست خواهد ساخت.
این همان روحیهای است که باعث شده جمهوری اسلامی در عین حمایت همهجانبه و طولانیمدت خود از گروههای مقاومت هیچگاه خود را بر ایشان حاکم نسازد و از استقلال فکر، تصمیم و کنش آنان استقبال و حمایت کند.
این همان منطق ولایت است که ولیفقیه را در عالیترین سطح قدرت (که حتی قادر بر تغییر احکام اولیّهی الهی است) مینشاند اما او اراده و خواست مردم را بر خود حاکم میسازد.
جهان پلهپله دارد با این خطمشی جمهوری اسلامی آشنا میشود. آگاهی مییابد بکارنگرفتن تسلیحات شیمیایی جلوی صدام یک انتخاب بود، نه یک الزام. عفو فریبخوردگان، مدارا با مخالفان سیاسی، پناه طولانیمدت به آوارگان جنگی همسایگان و ... همگی از همین جنس است. در حکومت اسلامی حقوق بشر ابزار نیست، هدف است.
اکنون وقت آن رسیده جهان نمایشی فاخرتر از نگاه تمدن اسلامی به نوع انسان را مشاهده کند. خروج از معاهدهی NPT و در عین حال، مهارزدن بر شهوت ساخت بمب اتمی، نمودی از انسان آخرالزمانی اسلام است که در عین نفی زور و کفر، خود، ناظر عمل خود است
(نظارت الهی) و در عین توانایی و میل، دستور خدا را به خواست دنیایی خود ترجیح میدهد.
انسان غربی با زور اسلحه و بند اسارت به اسلام سیاسی نمیپیوندد. مقایسهی او از *دو شیوهی «حیوانی و انسانیِ زیستن»، انقلاب اسلام را در «قلب» او برپا خواهد کرد.
درود خدا بر امام راحل و رهبری معظم که ما را با این شیوهی دلربا از انسانیت و زیستن و خُلق پیامبری در عصر ظلم، زور و سلطه آشنا و دلگرم ساختند.
#وعده_صادق
#بشارت_فتح
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
@mesle_Beheshti
#خط_خون
#شهید_بهشتی
▪️زندگی چیست؟
چندخطی از شهید بهشتی پیرامون زندگی؛ جديدترين "ترور مفهومی" جریان روشنفکری
▫️اسلام دین عقیده است. چه خوش شعاری از نهضت حسینی به یادگار مانده: "قف دون رأيك في الحياة مجاهداً أن الحياة عقيدة وجهاد". اگر به راستی زندهای، اگر مرده نیستی، اگر جانی در کالبد داری، اگر از صف حیوانات بیرون رفتهای و به صف انسانها درآمدهای، بیدار باش! عقیده داشته باش! هدفی انسانی و عالی داشته باش و تا پای جان در راه عقیدهات بایست. زیرا زندگی در دو کلمه خلاصه میشود: عقیده و جهاد در راه آن. این مبنای اسلام است.
▫️حسین موفق شد درس عقیده و جهاد را نه تنها برای زمان خود، بلکه تا ابد برای جامعهی بشریت زنده نگهدارد. آیا جز این است؟ بگذرید از اینکه ما در مجالسی که در این ایام به پا میکنیم، کمتر به این حقایق توجه داریم و جز نوحهسرایی و گاه اعمالی که چندان پسندیده نیست، کار دیگری انجام نمیدهیم، اما واقع مطلب غیر از این است. حسین آمد تا این درس همواره جاویدان، گفته، شنیده و عمل شود و همینطور هم شد. حسین آمد تا بار دیگر عملاً به گوش همگان بخواند: ای زنان و ای مردان! مبادا برای هوس یا مقام زنده بمانید. برای هدف زنده بمانید و در راه آن تا پای جان بایستید.
#محرم
#مقاومت_زندگی
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ