eitaa logo
جهاد و شهادت
228 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
4.4هزار ویدیو
24 فایل
روحیه جهاد و شهادت، بالاترین سرمایه مؤمنین برای برداشتن گام‌های استوار در دستیابی به قله‌های رشد و تعالی است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸خلیل طهماسبی در ۲۵ بهمن ۱۳۰۲ در روستای واصفجان به دنیا آمد. پس از کارگری در مشاغل مختلف در حرفه نجاری مشغول شد و اطرافیانش استاد خلیل صدایش می‌کردند. او در مجالس سید ابوالقاسم کاشانی با نواب صفوی آشنا شد و در ۱۳۲۶ به عضویت فدائیان اسلام درآمد. 🔸طهماسبی به همراه اعضای اصلی فدائیان اسلام در ۶ آذر ۱۳۳۴ دستگیر و در سحرگاه ۲۷ دی ۱۳۳۴ به همراه سید مجتبی نواب صفوی، مظفرعلی ذوالقدر و سید محمد واحدی اعدام شد. 💠
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکانسی بسیار زیبا از شهادت نواب صفوی ویارانش در «معمای شاه» بمناسبت سالگرد شهادت خلیل طهماسبی (عجب گل)، مراسم یادبود و گرامیداشت ان شهید بزرگوار و همراهانش بویژه شهید نواب صفوی در مسجد واصفجان برگزار می‌گردد که از همه شما عزیزان جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می‌آید. زمان روز پنجشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۲ ساعت: از اذان مغرب به بعد مکان: پردیس مسجد صاحب الزمان عج روستای واصفجان شما هم دعوت هستید...
🔹كفش پاره ⁧ ابوتقوى ⁩ فرمانده حشدالشعبي كه در بمباران آمريكا در بغداد به شهادت رسيد به تمام حكومت بارزانىِ صهيونيست شرف دارد… ‏اون روز كسي صحبت از نقض حاكميت عراق نکرد!
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞وقتی خبر شهادت پسر بچه‌ات رو به مادر می‌دن...
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شونه‌هات و دیدی؟! شهید دهقان امیری
می‌گن شهید عادل رضایی به هیچ وجه پاکت قبول نمی‌کرد برای مداحی، بعضی وقتا به یه نحوی تو کتابی، تو قرآنی چیزی پول می‌گذاشتن می‌دادن بهش، روز بعد پولو مینداخت تو صندوق هیأت. هرجا دعوتش می‌کردن می‌رفت هرجا مداحان دیگه نمی‌رفتن، خیالشون راحت بود عادل رضایی میره. نه نمی‌آورد. کلاس نمی‌گذاشت. حتی مراسم برادران اهل‌سنت هم مداح نیاز داشت می‌رفت. بدون چشمداشت. اکثر یادواره‌های شهدا رو عادل مداحی می‌کرد عادل حلقه وصل بچه حزب‌اللهی‌ها بود قابل توجه مداحان عزیز اگه پاکت برات مهمه اگه مقدار پول داخل پاکت برات مهمه اگه کلاس می‌ذاری و هرمجلسی نمی‌ری اگه جمعیت داخل هیأت برات مهمه.. معلوم نیست امام حسین بخردت معلوم نیست لایق شهادت بشی شهید عادل رضایی
*ترور جانشین فرمانده سپاه سراوان در جاده خاش زاهدان* *در پی حمله مسلحانه افراد مسلح ناشناس به خودروی نیروهای سپاه در حومه‌ی پاسگاه جون آباد واقع در جاده خاش-زاهدان، سرهنگ حسینعلی جاودان فر، جانشین فرمانده سپاه سراوان به شهادت رسید.*
باسلام هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم. 🌷 بسیجی شهید، مصطفی صفائی نوش آبادی 🌷 تولد: اول خرداد ۱۳۴۳، نوش آباد - کاشان 🌷 شهادت: ۲۸ دی ۱۳۶۱، شرق بصره 🌷 سن موقع شهادت: ۱۸ سال 🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز می‌باشد. ✍ بخش‌هایی از وصیت‌نامه این شهید عزیز: ✅ پیامم به شما ملّت شریف ایران این است، امّت دلاور و مسلمان! بدانید که تنها راهی که می‌تواند برای‌تان افتخار جاویدان به جای گذارد، اطاعت مطلق شما از ولایت‌فقیه است. ✅ ای برادران بسیجی و پاسدار و نیروهای مردمی! سفارشم به شما این است که هرکدام تان باید گردانندگان یک شهر و کشور خارجی باشید! و لازم است که شبانه روز، علم و معرفت کسب کنید! تا بتوانید پیام ما را به جهانیان برسانید! و در حکومت اسلامی حضرت مهدی (عج) نقش داشته باشید! 🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان می‌باشد و این شهید عزیز، فاتحه با صلوات. 🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان، ان‌شاءالله.
🌷 پاسدار شهید، اسماعیل دقایقی ♦️ فرمانده شجاع و دلاور لشکر ۹ بدر 🌷 تولد: ۹ بهمن ۱۳۳۳، بهبهان - خوزستان 🌷 شهادت: ۲۸ دی ۱۳۶۵، عملیات کربلای ۵، شلمچه 🌷 سن موقع شهادت: ۳۲ سال 🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز می‌باشد. ✍ بخش‌هایی از وصیت‌نامه این شهید عزیز: ✅ برادران گرامی‌ام و خواهران محترمه! برای شما آرزوی صبر و استقامت در پيگيری اهداف اسلامی را دارم. ✅ ان‌شاءالله بتوانيد با کار و فعاليت، خود را بيش از پيش وقف راه خدا و اسلام کنيد! ✅ جهانی که امروز پر از فسق و فجور و خيانت ابرقدرت‌هاست، تلاش و ايثار می‌خواهد. ✅ در راه امام حسين(ع) گام برداشتن، حسينی شدن را می‌خواهد. ✅ ان‌شاءالله در پيروی از راه امام امت، خمينی کبير که همان راه خدا و قرآن و اهل‌بیت(ع) است، موفق باشيد! ✅ ديدن برادران رزمنده در خط اول که با آرامش مشغول نماز هستند و با متانت، نيروهای دشمن و تانک‌های او را می‌بينند و با سلاح مختصر با آنان مقابله می‌کنند، از تجليات حسينی شدن اين امت است، که مرا به وجد آورده است. 🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز، فاتحه با صلوات. 🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان، ان‌شاءالله.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ فیلمی از حضور شهید ابومهدی المهندس در منزل شهید دقایقی ✅ صحبت‌های شهید ابومهدی المهندس در منزل شهید اسماعیل دقایقی، بعد از شهادت ایشان، در سال ۱۳۶۵ ♦️ شهید ابومهدی المهندس در دوران دفاع‌مقدس در لشکر بدر به فرماندهی شهید اسماعیل دقایقی علیه صدام و دشمن بعثی می‌جنگید. 🤲 هدیه به ارواح شهید دقایقی و شهید ابومهدی المهندس، فاتحه با صلوات.
🔷 اگر از من بپرسید که در شب لیله الرغائب برای دوستان خود چه آرزویی کنیم، شما را به شهید سید مجتبی علمدار از ساری حواله می دهم.‌ همانی که فرمود: «برای بهترین دوستان خود آرزوی شهادت کنید.»