مراسم آغاز سال تحصیلی مدرسه علمیه امام حسین علیه السلام شهر مقدس قم
آیت الله کعبی:
زمانه ی ما زمانه ای ست که عالم مجاهد فی سبیل الله می طلبد.
در مسیر زهد و عبادت و جهاد فی سبیل الله بر پایه ی مکتب حسینی حرکت کنیم.
افتتاحیه دوازدهمین اجلاس رسمی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری
مراسم افتتاحیه دوازدهمین اجلاس رسمی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز سهشنبه 4 مهر 1402 به ریاست آیت الله احمد جنتی در مجلس قدیم برگزار شد.
حوزه/ عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: امروز آمریکا و اسرائیل مدافع همه جانبه ایرانِ ضد نظامات ظالمانه جهانی که نیستند بلکه مدافع ایران بیاراده و نوکر و بدون عزت و کرامت انسانی هستند. دعوای اصلی آنان با ایران به این دلیل است که ایران بر پایه مردمسالاری دینی پرچم دین را در دنیا بلند کرده است.
به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله عباس کعبی؛ استاد حوزه علمیه، در نخستین روز از مراسم افتتاحیه مرکز تخصصی تمدن نوین اسلامی حوزه علمیه در سخنانی با بیان اینکه ما چیزی به نام فقاهت انقلابی و فقاهت غیرانقلابی نداریم، گفت: فقاهت، علم و فن شناخت عمیق دین و معارف اسلامی و بایدها و نبایدهای اسلام در عرصه حقوقی است و منابع آن هم کتاب و سنت و عقل و اجماع است و البته در اجتهاد توجه به مقتضیات زمان و مکان از اهمیت بالایی برخوردار است.
متن خبر⬇️
https://www.hawzahnews.com/news/1110142/علت-دشمنی-استکبار-با-ایران-به-خاطر-اقامه-دین-است