جدول آخرین تغییرات و بروزرسانی تعرفه پیشنهادی ارائه خدمات مجریان ذیصلاح سازمان ، بر اساس تعرفه اعلامی شورای مرکزی
#مجریان_ذیصلاح
#تیر_۱۴۰۲
حضور مشاور حقوقی در سازمان
یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۵/۰۱
از ساعت ۰۹:۳۰ الی ۱۱:۳۰
در سالن جلسات سازمان
#تیر_۱۴۰۲
راه های ارتباطی سازمان :
📞 ۰۸۳۳۹۴۳۱۲۰۴
۰۸۳۳۸۴۳۱۲۰۵
۰۸۳۳۸۴۳۱۲۰۶
۰۸۳۳۸۴۳۱۲۰۷
۰۸۳۳۸۴۳۱۲۰۸
اینستاگرام :
www.instagram.com/kshceo.ir
تلگرام :
T.me/kshceo
T.me/kshceo2
ایتا : eitaa.com/kshceo1
بله. :https://ble.ir/kshceo1
آی گپ : https://iGap.net/kshceo
سایت سازمان : www.kshceo.ir
آدرس : کرمانشاه،نبش چهار راه خرم و گلریزان
به اطلاع ناظرین محترم می رساند : طی هماهنگی با بانک تجارت مقرر گردیده است که در مرحله اول به حدود ۸۰ نفر از ناظرین که در سامانه ارجاع نظارت ، پروژه گرفته اند وام ۱۰ درصد با باز پرداخت ۲۴ ماهه و حداکثر مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت شود.
برای ثبت نام ، ناظرین محترم می توانند از طریق
پروفایل شخصی سامانه سینا » مدیریت نامه » ثبت نامه » نوع : نامه های واحد مالی سازمان » درخواست وام ۱۰ درصد ناظرین درخواست خود را ارسال نمایند.
مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۵/۰۴
اولویت نفرات برای پرداخت وام در جلسه هیات مدیره و با حضور بازرسان سازمان انجام خواهد گرفت.
#ناظرین
#تیر_۱۴۰۲
بیست و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان
تاسیسات ، سیستم های سرمایشی و گرمایشی همزمان با نمایشگاه صنعت برق
تاریخ برگزاری : از ۲۴ لغایت ۲۷ مردادماه
محل نمایشگاههای بین المللی کرمانشاه
از ساعت ۱۶ الی ۲۲
#مرداد_۱۴۰۲
روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه
حمزه شکیب گفت: در جهت ایجاد وحدت رویه و شبکه سازی اطلاعات بین همگی سازمان ها در استان های مختلف کشور، نرم افزار واحدی را طراحی و ابلاغ کرده ایم تا همه نیاز این سازمان به بخش طراحی، نظارت، اجرا، آموزش و ... به صورت یکپارچه بررسی و برطرف کنیم.
به گزارش روابط عمومی شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان، حمزه شکیب، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان در نخستین نشست مطبوعاتی خود با اصحاب رسانه، ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون نحوه شکل گیری سازمان نظام مهندسی ساختمان از سال 1375 و همچنین توضیحی درباره جزئیات ساختاری این سازمان، گفت: هر خانوار ایرانی حدود 45 درصد از درآمد خود را به بخش مسکن اختصاص می دهد که سهم اندکی نیست. این هنر ماست که طول عمر مفید ساختمان را افزایش دهیم. البته در کنار ما، شهرداری ها، وزارت صمت به جهت تهیه مصالح به کیفیت، وزارت نیرو، نفت و ... نقش موثری دارند. این در حالی است که نقش این سازمان در بخش طراحی، اجرا و نظارت، نقش اصلی است. بنابراین با توجه به اینکه ایران، کشوری در حال توسعه است، حوزه مسکن، برای کشور مهم است.
وی با اشاره به اینکه از سال 92 تغییراتی در سازمان نظام مهندسی ساختمان شکل گرفت که بر اساس آن باید مالکین، مبلغی را برای انتخاب ناظر به حساب این سازمان واریز می کردند، ادامه داد: طی حدود یک سال و نیم گذشته دو اقدام مهم را در دست بررسی و اجرا قرار دادیم؛ نخست، ارتقای کیفیت ساخت و ساز و آسیب شناسی آن از مسیر فضای دانشگاهی کشور و دیگری شفافیت در سازوکار های نظام مهندسی ساختمان.
به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان، هر سازمان نظام در هر استان، خدماتی را در بخش مهندسی ارائه می دهد که این اقدام توسط یک نرم افزار انجام می شود. سازمان هر استان از نرم افزار مجزایی برای انجام امور خود استفاده می کند که در جهت ایجاد وحدت رویه و شبکه سازی اطلاعات بین همگی سازمان ها در استان های مختلف کشور، نرم افزار واحدی را طراحی و ابلاغ کرده ایم تا همه نیاز این سازمان به بخش طراحی، نظارت، اجرا، آموزش و ... به صورت یکپارچه بررسی و برطرف کنیم.
شکیب با اشاره به اینکه در زلزله هایی که در کشور رخ داد، 60 تا 70 درصد واحدهای مسکن مهر از ناحیه تیغه ها آسیب جدی دیده بود به نحوی که قابل استفاده نبود، افزود: چنین رخدادی یعنی ایجاد هزینه سنگین برای حاکمیت و دولت. تاکنون در ساخت و ساز مسکن، تمرکز بر ایمنی جانی در سازه بوده است. از سال 2002 میلادی تنها تمرکز بر حفظ ایمنی جانی نیست و باید طراحی بر اساس عملکرد بوده تا خسارات وارده به سازه نیز کاهش یابد. این موضوع باید به ویژه در اجرای نهضت ملی مسکن به کار گرفته شود. در همین راستا پیشنهاد داده ایم تا این موضوع در مقررات ملی ساختمان نیز لحاظ شود.
وی نتیجه اجرای چنین اقدامی را منجر به افزایش 7 تا 10 درصدی هزینه تمام شده ساخت دانست و گفت: در مقابل این افزایش هزینه، طول عمر مفید هر ساختمان حدود 40 درصد افزایش می یابد. البته در بسیاری از مواقع ضوابط شهرسازی و البته مولفه های اقتصادی ایجاب می کند تا سازه تخریب شود؛ به همین دلیل است که میانگین عمر مفید ساختمان ها در کشور حدود 30 تا 40 سال بوده در حالی که میانگین عمر ساختمان در دنیا بین 75 تا 100 سال است.
#شورای_مرکزی
#مرداد_۱۴۰۲