eitaa logo
روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه
1.5هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
17 ویدیو
138 فایل
کانال رسمی روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمانشاه سایت سازمان: www.kshceo.ir اینستاگرام سازمان: https://www.instagram.com/kshceo.ir کانال دوم جهت درج اعلانات: t.me/kshceo2 ارتباط با ادمین: eitaa.com/amir_amjadiaan
مشاهده در ایتا
دانلود
حامد مانی‌فر مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده ۴ تصویب‌نامه ضوابط صرفه‌جویی انرژی در ساختمان‌ها خبر داد و گفت: این دستورالعمل روز گذشته ۲۸ مهر با امضای وزیر راه و شهرسازی به وزارت کشور ابلاغ شد. مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان توضیح داد: دستورالعمل این ماده در ۸ ماده تدوین شده و بر اساس آن، طراحان ساختمان‌های جدیدالاحداث موظف هستند هنگام طراحی، چک‌لیست‌های مربوط به مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان را تهیه و رده انرژی ساختمان را مشخص کنند. سازندگان ملزم به اجرای آن هستند و ناظران نیز باید بر اساس چک‌لیست‌های نظارتی بر اجرای الزامات نظارت کنند و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان‌ها نیز موظف به تهیه پلاک گواهی رده انرژی و تحویل آن به مالکان جهت نصب در ورودی ساختمان‌ها شده است. همچنین، این سازمان باید موارد مرتبط با الزامات مبحث نوزدهم را در شناسنامه فنی و ملکی ساختمان درج کند. از سوی دیگر، شهرداری‌ها موظف به درج رده انرژی در گواهی پایان کار و منوط کردن صدور آن به نصب پلاک انرژی در ورودی ساختمان‌ها هستند. لینک مشروح خبر : https://B2n.ir/a51447
نخستین سمینار انرژی پایدار در طراحی سازه‌های دوستدار محیط زیست پنجشنبه ۲۶ مهر ماه  در مجموعه سیمان سامان با همکاری اداره کل راهداری حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمانشاه و استانداری و شهرداری و سازمان همیاری شهرداری کرمانشاه و سازمان محیط زیست و شرکت شهرکهای صنعتی با هماهنگی خانمهای مهندس پردیس حمزه ای و رکسانا راد ملکشاهی به عنوان دبیران کمیته اجرایی همایش برگزار شد. هدف اصلی سمینار که برای نخستین بار در سطح استان برگزار گردید بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانها بود تا بتوان با استفاده از طراحی های مناسب اقلیمی بومی همچنین بکارگیری مصالح مناسب که از هدر رفت انرژی در ساختمانها  جلوگیری می کند ، راهکاری عملی برای حل این مشکل اندیشید .دکتر رامین بیات و دکتر کیومرث سیفی از مدرسین دوره های آموزش سازمان به عنوان سخنرانان به تببین ضرورت موضوع انرژی پایدار و ارتباط نزدیک آن با مبحث ۱۹ مقررات ملی  و جایگاه مهم آن در زندگی  و پیامدهای اقتصادی اجتماعی انرژی پایدار پرداختند.
به اطلاع اعضای محترم سازمان می رساند، با توجه به ارتقاء هارد سامانه اتوماسیون مکاتبات اداری ، دبیرخانه وسایر واحدهای اداری سازمان( بجز دفاتر نمایندگی سازمان در شهرستانهای تابعه ) ، در روز های سه شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ و چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲ امکان ثبت نامه و صدور مکاتبات اداری را نخواهند داشت.
مکاتبه با شرکتهای خدمات فنی آزمایشگاهی فعال در زمینه تست جوش و بتن در شهرستانهای تابعه استان در رابطه با تکمیل اطلاعات
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به همراه هیأتی از اعضای شورای مرکزی و رؤسای سازمان استان‌ها، سه‌شنبه یکم آبان ۱۴۰۳ از کلان‌پروژه‌ی مصلای امام خمینی تهران بازدید کردند. در این بازدید از مشخصات فنی و مهندسی و همچنین شاخص‌های متمایز آن از سوی مدیر پروژه مهندس عسگری گزارشی ارائه شد. پروژه مصلای امام خمینی (ره) به عنوان نمادی از معماری ایرانی اسلامی در زمینی به مساحت ۶۳ هکتار در مرکز پایتخت واقع شده به نحوی که تمام بنا‌های آن به موازات یا در جهت عمود به قبله قرار گرفته‌اند. این پروژه دارای بخش‌های مختلف گنبد، ایوان، مناره، شبستان، و ... است به عنوان مثال مناره‌های اصلی این پروژه که در طرفین ایوان عظیم این مجموعه قرار گرفته‌اند ارتفاعی ۱۴۰ متری داشته و فاصله آن‌ها از یکدیگر نیز ۱۴۰ متر است که در نگاه از روبه‌رو کادری مربع (کعبه) تداعی می‌شود. طراحی مجموعه مصلی امام خمینی (ره) ب توسط بزرگترین معمار‌های داخلی انجام شد که ابعاد بزرگ سازه‌های طراحی شده برای مجموعه مصلی مانند ایوان مصلا بزرگترین ایوان بتنی جهان محسوب می‌شود.