eitaa logo
LIBANIRAN
3.4هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.5هزار ویدیو
2 فایل
کانال رسمی کامل ترین پایگاه مستقل اطلاع رسانی پیرامون مسائل لبنان 🇱🇧 در این پایگاه به موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، تاریخی از جمله تحصیل و ازدواج در لبنان پرداخته شده است. برای تماس با ادمین به سایت مراجعه فرمایید. Libaniran.com
مشاهده در ایتا
دانلود
آماد آمریکایی هواپیمای ترابری هرکولس سی ۱۳۰ ارتش آمریکا از بیروت پرواز کرد. گفته می شود از دیروز، کمک‌های آمریکا به ارتش لبنان بدون سر و صدا از سر گرفته شده. البته این کمکها مشروط به فشار بر حزب‌الله است. برخی از سیاسیون آمریکا مخالف تحریم ارتش لبنان هستند. برخی دیگر معتقدند کمکهای آمریکا به ارتش لبنان به دست حزب‌الله می افتند و نباید به لبنان کمک کرد. سناتورهای موافق کمک، و همچنین ارتش لبنان این ادعا را رد می کنند. @LIBANIRAN
وقتی دایناسورها به لبنان حمله کردند دیلی میل در گزارشی آورده است که دانشمندان نوع جدیدی از دایناسورهای پرنده را دسته بندی کرده اند که از حفاری در لبنان بدست آورده اند. فسیل تیروسور های خزنده بالدار مربوط به ۹۵ میلیون سال پیش تخمین زده شده و این یافته جدید با نام Mimodactylus libanesis ثبت شده است. گفته می شود آنها در کنار اقیانوس تتیس زندگی می کردند و سپس به شرق چین مهاجرت کردند. حفاری های جدیدی که در لبنان انجام شده تیراسور کاملی را بدست آورده و جنبه های جدیدی از زندگی این دایناسور پرنده را نشان می دهد. طول بال آن ۳۰ فوت (بیش از ۹ متر) و وزن آن به ۵۵۰ پوند (۲۵۰ کیلو) می رسد. این حفاری ها ۱۵ سال پیش انجام شده، اما تحقیقات روی آن تا کنون به طول انجامیده است. از آنها در موزه میم در دانشگاه سنت ژوزف بیروت نگهداری می شود. تحلیل این فسیلها با کمک محققان دانشگاه آلبرتا از کانادا و موزه ملی ریو دی جانیرو برزیل انجام شده است. @LIBANIRAN
برف جاده عیناتا الارز که به علت بارش برف از دیشب بسته شده بود، هنوز باز نشده است. از فردا چهارشنبه موج جدید بارش آغاز خواهد شد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در راه بازدید از پایگاه حتسور، کتابی از امام خمینی را مطالعه می کند.
بل احیاء ‏دانشجوی رسانه امروز عکسی را گرفته و منتشر کرده که شباهتش وی را به یاد شهید عماد مغنیه انداخته است.
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکای نابودگر ‏دیشب لبنانی ها با هشتگ ‎ (آمریکا اقتصاد را نابود میکند) علیه سیاستهای آمریکا در نابودی ملت ها سخن ها گفتند. در فیلم، مهم ترین جنگهایی که رژیم مستکبر آمریکا به راه انداخته را می بینید.
‏خبرهای تایید نشده از بمباران انبار سلاح ایرانی در مرز عراق و سوریه. گفته می شود هواپیماهای ناشناس انبار اسلحه در منطقه بوکمال را بمباران کردند. برخی می گویند اسراییلی بودند. بازگشایی معبر بوکمال یکی از دلایل فشار برای ساقط کردن عادل عبدالمهدی ذکر شده است. معبر بوکمال از نظر اسراییل راه زمینی کمک ایران به مقاومت در لبنان است و آن را خطری برای خود می داند. دبیرکل حزب... در سخنرانی اخیر خود گفت این معبر ارزش اقتصادی دارد و ما آنقدر موشک داریم که نمی‌دانیم کجا بچینیم و نیازی به این معبر نداریم.
یاری گرمابخش ‏کار خوب جمعیت امداد لبنان برای ۵۲۰۰ خانوار یتیم و فقیر. جمع آوری کمک برای هزینه گرمایش زمستان. *جمعیت امداد لبنان از کمیته امداد ایران الگو گرفته اما دو سازمان جدا هستند. * می‌بینید که از خودشان جمع میکنند برای خودشان.
554.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمک کمیته امداد به مستمندان ‏از ۱۴۱۷۵ خانواده تخت پوشش جمعیت امداد لبنان، ۵۲۰۰ خانواده در مناطق بسیار سرد زندگی می‌کنند. کمک برای تهیه گازوییل بخاری آنها توسط کمیته امداد با کمکهای مردمی لبنانی ها صورت می‌گیرد. در لبنان گاز بصورت کپسولی وجود دارد که استفاده از آن برای بخاری به صرفه نیست. لذا بخاری برقی، شومینه هیزمی و بخاری گازوییلی استفاده می‌کنند. @LIBANIRAN
افزایش خودکشی در نتیجه اوضاع نابسامان جواد عدرا رییس موسسه بین المللی اطلاعات نوشت: میانگین خودکشی در لبنان از سال 2004 تا 2007، ۶۰ نفر بوده است. در 2008 به ۱۰۳ افزایش یافت و این افزایش ادامه دارد: ۱۱۱ مورد در 2013 ۱۲۸ مورد در 2016 ۱۴۳ مورد در 2017 ۱۵۵ مورد در 2018 امسال هم تا ماه سپتامبر ۱۰۵ مورد ثبت شده است. در این ماه هم سه نفر خودکشی کردند. تعداد تلاش برای خود کشی بسیار بیشتر از این ارقام هست. همین دیروز اقلا سه نفر تلاش کردند در تظاهرات و تجمعات خودسوزی کنند که با کمک مردم جلوی آنها گرفته شد. در پی خودکشی های این هفته، عده ای به انتقاد از این کار پرداخته و آن را فرار از مسئولیت نامیدند. عده ای هم به تمسخر پرداختند. برخی هم بهانه های خودکشی را زیر سوال بردند و گفتند در یمن مردم از گرسنگی مردند اما خودکشی نکردند.
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهندس جوان لبنانی طراح فورد حسین محمد دکروب جوان لبنانی ۲۸ ساله از شهر جنوبی تبنین، در شرکت فورد کار می کند. او و تیمش توانسته اند سیستم الکترونیک خودروی برقی فورد موستانگ مچ ای را طراحی کنند که مطابق با سلیقه و نیازهای نسل جدید است. این تکنولوژی جدید با اینترفیس خاص و هوشمند خود سهولت استفاده برای کاربر را به همراه داشته و قابلیت یادگیری علاقمندی های راننده و مقصد های احتمالی وی را دارد. مهم تر اینکه تمامی دستورات با فرمان صوتی اجرا می شود.
انسانیت نمرده با وجود سختی های روز افزون در لبنان و اوضاع نابسامان اقتصادی و تعطیلی هر روزه فروشگاه ها و موسسه ها و حتی پاساژ ها و شرکت ها، انسانیت تعطیل نشده و برعکس، بیشتر خود را نشان می‌دهد. بسیاری از فروشگاه ها، مواد اساسی مجانی برای فقرا در نظر گرفته اند و برخی دکترها روزی را مجانی به معاینه می‌پردازند.