eitaa logo
مهدویت
127 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
1.9هزار ویدیو
84 فایل
کلاس آشنایی با مهدویت(بانوان مهدوی) استاد: سرکار خانم دکتر نیلچی زاده
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 ختم ۱۰۰۰ مرتبه دعای حدیث کسا 🌱 ان شاءالله قصد داریم امشب در کنار هم و به نیت پیروزی رزمندگانمون در نبرد با شیطان، ختم دعای حدیث کسا به سفارش رهبر عزیزمون انجام بدیم. ✅ فقط کافیه عضو گروه بشید و تعداد دعای حدیث شریف کساکه قصد دارد تلاوت کنید رو اعلام بفرمایید 📌گروه ختم قرآن رضوان: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2367095779C49c80f2491 👈 لطفا این پیام رو با دوستانتون هم به اشتراک بذارید تا دیگران هم در این حرکت بزرگ، شرکت کنند.
و شرکت آب‌وفاضلاب تهران: مامورین قرائت کنتور تا ۱۰ روز آینده به منازل مراجعین تحت عنوان‌ مامورین قرائت کنتور به محل سکونت خود ./فارس الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فرجهم
🔴هدف صبح امروز سپاه کجا بود؟ 🔻‌رسانه‌های عبری مدعی‌اند یکی از موشک‌های ایرانی به بیمارستان سوروکا در بئرشبع اصابت کرده؛ اما واقعیت چیز دیگری‌ست: هدف اصلی حمله، قرارگاه بزرگ فرماندهی و اطلاعات ارتش اسرائیل (IDF C4I) و کمپ اطلاعاتی ارتش در پارک فناورانه گاو-یام بود که در مجاورت بیمارستان قرار دارد. 🔻‌این مراکز، میزبان هزاران نیروی نظامی، سامانه‌های فرماندهی دیجیتال، عملیات سایبری و سیستم‌های C4ISR ارتش صهیونیستی هستند. 🔻‌بیمارستان تنها در معرض موج انفجار قرار گرفته و خسارت جدی ندیده است؛ اما زیرساخت‌های نظامی هدف دقیق و مستقیم بوده‌اند. 🔻‌این ادعای کاذب، بخشی از جنگ روانی برای تطهیر چهره نظامی و پنهان‌سازی آسیب به ساختار اطلاعاتی ارتش است.
زمان: حجم: 902.4K
👌 چطور به صحت عکسها و فیلمها اعتماد کنیم ⁉️ 👈 چرا تا الان عکس و فیلمی از لاشه F35 پخش نشده تا ما باور کنیم ⁉️ 👈 یک نکته درباره کلیپهای عبری زبان
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
صلح تحمیلی ممنوع! اگر فرمایشی دارند بفرمایند تهران در خدمتیم! 🔹حالا که قرار شده آقای دکتر عراقچی به دعوت اروپایی‌ها عازم ژنو شوند عرض می‌شود که اولا استفاده آقا از عبارت صلح تحمیلی در پیام اخیرشان تکلیف همه ما را (چه در میدان و چه در دیپلماسی) مشخص کرد و لذا اگر این سفر، مقدمه‌ای برای تحمیل صلح به ملت بزرگ ایران است یک خطای بزرگ راهبردی است. 🔹ثانیا با قدرت‌نمایی خیره کننده برادرانمان در نیروهای مسلح و به ویژه رونمایی از موشک‌های جدیدی که طی ۴۸ ساعت اخیر جهان را به شگفتی واداشته، اکنون موازنه در میدان به طرز محسوسی به نفع ایران تغییر پیدا کرده و لذا در شرایطی که وضعیت میدان به طرز محسوسی به نفع ما است و تاب‌آوری رژیم رو به اتمام است نشستن پای میز مذاکره به مثابه برگرداندن مالک از در خیمه دشمن است. 🔹ثالثا گرچه بحمدالله و به مدد شجاعت و همت نیروهای مسلح، ضربات مهلک و بی‌سابقه‌ای به رژیم وارد کرده‌ایم اما همه آنچه تاکنون انجام شده حتی انتقام یک لنگه کفش شهید حاجی زاده ما هم نبوده است و لذا تا زمانی که دشمن به صراحت به غلط کردن نیافتاده و به بیچارگی‌اش اذعان نکرده و تمام خسارات جنگ تحمیلی را متقبل نشده نشستن پای میز مذاکره بی‌معناست. 🔹رابعا و درنهایت، اگر هم به هر دلیلی جمع‌بندی مسئولان دیپلماسی این است که درخواست اروپایی‌ها برای مذاکره را بپذیرند عرض می‌شود که این اروپایی‌ها بودند که بعد از مشاهده ضعف و ذلت رژیم، درخواست مذاکره داده‌اند و نه ما و لذا حالا که آنها خودشان طالب مذاکره‌اند می‌توانند در صورت صلاحدید ما تشریف بیاورند تهران و توضیحاتشان را همین‌جا در پایتخت ما ارائه کنند تا بعد در کمال عزت و اقتدار، تصمیم بگیریم که با آنها چه کنیم. بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی https://eitaa.com/baladetayyeb
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺واکنش عادی مردم به درگیری پدافند ارتش 😁
▪️محسن رضایی: 🔺دشمن نطنز، خنداب و اراک را می زند؛ اما قبل از آن ما آن جا را خالی کرده بودیم... 🔺تا جایی جنگ‌ را ادامه می‌دهیم که آینده کشور را بیمه کنیم. ‌تمام مواد غنی‌شده منتقل شده و در مکان‌های امن است. 🔺اسراییل می‌خواست ایران را تبدیل به سوریه کند، اکنون خودش سوریه شده است. 🔺می‌گفتید مذاکره کنیم جنگ نمیشه، مذاکره کردیم جنگ شد! الانم آتش بس کنیم دو ماه بعد اسرائیل حمله می کنه. 🔺آتش‌بسی که بخواهد دو ماه دیگر دوباره منجر به جنگ شود عاقلانه نیست. ما مجازات دشمن را ادامه می‌دهیم. 🔺تا امروز کمتر از ۳۰ درصد از توانایی های نظامی خود را در این جنگ استفاده کرده ایم.
25.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ماموستا کریکار: حمایت و پشتیبانی از رژیم اسرائیل در مواجهه با کشورهای اسلامی (از جملە ایران)، بە اجماع تمامی علمای اسلام کفر و ارتداد محسوب می‌گردد. ⛔️ هرکس کافران محارب را در مقابل مسلمانان(چه شیعه و چه سنی) یاری کند مرتد و کافر می‌شود.
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. صلح تحمیلی چیست؟ 🔹کلیپی که واقعاً جای نشر و تأمل داره اگر الان تبیین نکنیم، در آینده قربانیِ همین سناریو خواهیم شد.
مباهله یعنی: دلت را به خدا بسپار... دستت را تو دست پنج‌تن آل عبا(علیهم‌السلام) بزار و بدون در برابر این انوار هر کی قرار بگیره شکست می خوره، پس مادامی که دست تو در دستانشون قرار داره، دشمنان تو هم شکست می خورند. در مباهله اسلام بر مسیحیت پیروز شد و الان در سالروز مباهله، اسلام با صهیونیسم در نبرد است. خدایا بحق محمد و آل محمد پیروزشون کن🤲 اللهم انصر الاسلام و اهله 🙏🙏🙏🙏🙏
🔅۲۴ ذیحجه روز مباهله گرامی باد.💐 ➊ روز عید بزرگ مباهله ➋ سالروز بخشش انگشتر در رکوع و نزول آیه ولایت انما ولیکم... (آیه ۵۵، سوره مائده) ➌ سالروز نزول آیه تطهیر و صدور حدیث شریف کساء در جریان مباهله ➍ سالروز نزول سوره مبارکه انسان (هل اتی) در شان پنج تن آل عبا علیهم السلام می‌باشد. اعمال روز مباهله : ➊ غسل ➋ صدقه دادن ➌ هفتاد بار استغفار ➍ زیارت امیرالمومنین ➎ خواندن دعای مباهله ➏ دورکعت نماز مثل نماز عید غدیر ➐ زیارت جامعه کبیره که از همه مناسبتر است.