هدایت شده از اندیشکده بانوان محیا 🇮🇷
🔴 یک گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد مستقر کنید !!
▪️از پلیس محترم میخواهیم اکیپ گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی مستقر کند، ویژه برخورد بامدیرانی که سلبریتی های ضدفرهنگ بی حجاب و بدحجاب را در جشنواره ها و همایشها دعوت میکنند وجایزه و بودجه و پروژه به آنها میدهند.گشت ارشاد که نباید فقط برای مردم عادی درکف خیابان باشد.
@Majmae_Mahya
💢 روز مباهله؛ صحنه جدایی حق از باطل
🔷 روز مباهله روزی که برای اثبات حق و ابلاغ حقیقت، پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمومنین را - که برادر و جانشین خود هست - گرفت و وسط میدان آورد.
✅ درسی که باید از جریان مباهله آموخت این است که؛
در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت همه باید به وسط میدان بیایند و فرقی بین زن و مرد و کوچک و بزرگ نمی کند.
✍️ برداشتی آزاد از سخنان امام خامنه ای مدظله العالی-۱۳۸۸/۹/۲۲
📎 #فضای_مجازی_رسانه_هنر
📎 #مباهله
📎 #جهاد_تبیین
محجبه های مخالف #گشت_ارشاد
🚨هشدار قرآنی!
"تو چون منافقان را مشاهده کنی ظاهر و وجود جسمانی آنها به آراستگی فریبنده است و اگر سخن گویند، چرب زبانند. به سخنهاشان گوش فرا خواهی داد در حالیکه گویی چوبی خشک تکیه کرده بر دیوارند و هیچ ریشه و عقل و معرفتی ندارند، چون در باطن نادرست و بداندیشند... دشمنان به حقیقت اینان هستند، از ایشان بر حذر باش..."🔥
*آیه ۴ سوره منافقون*
✋
عاقبت کشاندن نیروهای مذهبی به اینستاگرام
🔹اینها همون خانمهای مذهبی هستند که تحت تاثیر تبلیغات مسموم عده ای رفتند داخل اینستاگرام کار فرهنگی کنند و با دشمن مقابله کنند. حالا خودشون تبدیل شدن به پیاده نظام دشمن.
🔹اینکه میگیم مردم رو نفرستید داخل شبکه های اجتماعی تحت مدیریت دشمن بخاطر درک و تجربه ای بود که ازین فضاها داشتیم. بقول رهبر انقلاب مثَل این جماعت شده مثال همان غلامی که رفت جوی آب را بیاورد اما آب آمد و غلام را با خود برد....
🔹آنها اینستاگرام را ساخته اند و الگوریتم های آن را جوری طراحی کرده اند که منجر به تغییر ذائقه و نگرش و انتخاب افراد در موضوعات مختلف بشود . خُل و مَشنگ و بوقلمون نیستند که برای جهاد تببین و کار فرهنگی و انقلابی ما بستر مفت و مجانی ایجاد کنند.
🔹میخواهید به انقلاب خدمت کنید و در راستای جهاد تبیین اقدامی کنید مردم را تشویق کنید بجای استفاده از اینستاگرام و تلگرام بیایند از همین پیام رسان ایتای خودمان استفاده کنند.
🔺کمپین مذهبی ها علیه گشت ارشاد آخرش یه چیزی شبیه این تصویر هست.
🔹وقتی #مبنا نداشته باشی، فقط با موج ها همراه میشی. بدون فهم درست اون مطلب!
خیلی ازین #مذهبی ها همونایی هستن که رفته بودن داخل #اینستاگرام علیه دشمن بجنگند اما حالا خودشون یواش یواش تبدیل شدن به پیاده نظام کمپین های دشمن....!
🔹 #دشمن زمینش رو مفت و مجانی در اختیار ما قرار نداده!!! که بریم اونجا راحت باهاش بجنگیم .... از ما گفتن بود
عمیقا معتقدم که باید پلیسی داشته باشیم بنام #پلیس_حجاب. دقیقا مثل پلیس مبارزه با موارد مخدر و مشروبات الکلی.
وقتی #حجاب دستور خداست اصلا جای چانه زنی و سیاسی کاری باقی نمیماند.
در حکومت اسلامی باید #قوانین_الهی پیاده شود؛ چه حجاب باشد چه عدالت.
باید زنان را تشویق کنیم که عبا و چادر
از سر بیفکنند.. و آنگاه که زن عبا از سر
بیفکند، جوانان را تشویق کنیم که به سوی
آنان بروند تا فساد در میانشان افتد.
خاطرات مستر همفر؛ جاسوس انگلیس؛
کتاب دستهای ناپیدا؛ ص ۷۱
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است