eitaa logo
مهدویت
126 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
1.9هزار ویدیو
84 فایل
کلاس آشنایی با مهدویت(بانوان مهدوی) استاد: سرکار خانم دکتر نیلچی زاده
مشاهده در ایتا
دانلود
1.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 ۲۱ فروردین سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی به دست منافقین کوردل
میزان فطریه..☝️🏻 پیشاپیش عید سعید فطر، عید بندگی، بر شما بزرگواران مبارک🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1712733025590019875 🗒 رهبر انقلاب در خطبه‌ی نماز عید فطر: یقیناً نظام جمهوری اسلامی درصدد آن نیست کسانی را «به زور»، وادار به دینداری کند، اما در مقابل «هنجارشکنی دینی» هم وظیفه دارد. نباید «کوتاهی» کنیم و مسئولین و آحاد مردم و آمرین به معروف و ناهین از منکر در این زمینه، «وظیفه‌»ی خودشان را انجام باید بدهند. ۱۴۰۳/۱/۲۲ https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 اظهارات جالب سردبیر سابق BBC: 🔹این حمله ترکیبی ایران نه تنها معادلات خاورمیانه بلکه معادلات نظامی جهان را تغییر داد؛ تمامی پدافندهای اسرائیل و آمریکا در رویارویی با حمله ایران شکست خوردند؛ این یک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه و جهان است! 🔹گنبد آهنین کاملا و مطلقا در برابر باران موشکی ایران ناتوان نشان داد؛ اسرائیل فکرش را هم نمی‌کرد! 🔹در طول تاریخ ایران، چنین پاسخی از سوی حاکمان ایرانی به یک کشور متخاصم وجود نداشته است!
🛑 سرلشکر باقری: عملیات ایران در حد تنبیه بود/ توانایی حمله ۱۰ برابر بزرگتر را داریم 🔹رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه قصدی بر ادامه عملیات علیه اسرائیل نداریم، عملیات از نظر ما خاتمه یافته است، اظهار داشت: عملیات ایران در حد تنبیه بود، پاسخ ایران به هراقدامی بسیار بزرگ‌تر خواهد بود.
734.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥تهدید جدید و جدی ایران فرمانده کل سپاه: از این به بعد رژیم صهیونیستی در هر نقطه‌ای به منافع، دارایی‌ها، شخصیت‌ها و شهروندان ما تعرض کند، از مبدا ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد.
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡 ‏این ۲۵ ثانیه نشون دهنده تفکر سگیونیستی فرقه ضاله شیرازیه! شیخ امیر قریشی تو برنامه تلوزیونی‌‌اش میگه: "یه دقیقه سکوت کنید برای شهدای اسرائیل" شهدای اسرائیل؟؟؟؟؟؟؟😳 لقمه انگلیسی چه ها که با آدم نمی‌کنه!
608.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍حرکت هر روز ایران قبل از حمله به اسقاطیل😁
پیشنهاد عکس پروفایل
پیشنهاد عکس پروفایل